סרט אימה

Gnosiophobia

New member
סרט אימה

מה זה הסרט הזה, שיש שם קלטת וכל מי שצופה בה מת.... וכזה? אגב, "המנסרים מטקסס 2003", איזה סרט מפגר... עם הם כבר רצו לעשות אותו כאילו זה אמיתי, למה כל המאפיינים של סרטי אימה, חבורת ילדים עליזים, בחורה חמודה ומנופחת במיוחד... זה נראה כמו מאה סרטי האימה האחרונים שראיתי. מה שכן אהבתי זה סוכר להמונים, זה משהוא פצצה!

Gnosiophobia

New member
תודה, אגב נראה לי שהם טעו בתרגום

השם, זה אמור להיות "הטבעת".

ring זה גם צילצול,

ואני חושבת שתסכים/י איתי שהשם "הצילצול" מתאים יותר לסרט מאשר "הטבעת". אוהבת -

thepunk

New member
תראי שוב

ותסכימי איתי שלא בהכרח ... THE RING => דו משמעות ככה זה היה אמור להיות ככה זה יצא לא במקרה אם כבר מתרגמים את זה, הנכון הוא הטבעת (גם לפי שם הסרט המקורי היפני).

TrancE MaN

New member
אבל מה קשורה טבעת לסרט?

(לא ראיתי את הסרט אז יכול להיות שאני טועה) שמעתי שבסרט מצלצלים לקורבנות כדי להודיע להם על המוות (נראה לי), אז מה קשורה טבעת?

D i l D o

New member
הצלצול הזה וההודעה זה דבר שולי...

לפני שאנשים מתים הם רואים טבעת, הייתי מפרט עוד אבל לא ראית ואני לא רוצה להרוס לך. והנה הפוסטר שתביני למה אני מתכוון.

blinkin p a r k

New member
אתה צודק לפי התמונה...

עידו צודק אם אכן והתמונה באה מ DVD או מוידאו, וגם יכול להיות שהשם הוא דו משמעותי ולכן בחרו את השם...

D i l D o

New member
זה אחד הפוסטרים של הסרט...

בארץ פירסמו רק את הפוסטר ההזה------------ בגלל זה לא הרבה מכירי את הפוסטר עם הטבעת.

blinkin p a r k

New member
איזה פוסטר חבל על הזמן אבל הסרט מאכ

אני אישית התאכזבתי מאד מהסרט בכלל לא הפחיד אותי ראיתי אותו בחצות עם חבר שלי ובכלל לא פחדתי... גם עוד סרט אחר שהתאכזבתי זה ג'ריפרס 2...

ull

New member
זו לא טבעת!!!!!

חחחחחחחח לפחות אני חושב, כמעט בטוח, שזו לא טבעת!!!!!

D i l D o

New member
מצחיק...

זה עיגול? עיגול=טבעת. זה מה שסמארה ראתה שאמא שלה זרקה אותה לבאר וסגרה אותו - האור מסביב זה השמש שמצליחה להכנס טיפה דרך הצדדים של האבן...זה יוצר טבעת אור כזאת. אל תתעקשו יותר מדי - זו טבעת, תקבלו את זה.

miss i

New member
המנסרים 2003

מדובר בחידוש של הסרט שנעשה במקור בשנת 1974. ייתכן והוא מבוסס על מקרה אמיתי, אך אני עדיין לא סגורה על זה. בכל מקרה, הסיבה לכך שסצינות רבות נראות לך מוכרות, היא בגלל שתסריטאים של "מאה סרטי האימה האחרונים" שראית שאבו ממנו השראה, ואימצו מספר אלמנטים ומוטיבים, שעתה אנו נתקלים בהם בכל "צעקה", "...בקיץ האחרון" ודומיהם.

Gnosiophobia

New member
או. קי זה לא מבוסס על סיפור אמיתי ו

זה "המשך" לשני סרטים משנות השבעים-שמונים, הבעיה היא שהסרטים ההם היוא יותר סרטים מצחיקים, מין סרטים כאלה ש"גרועים" בכוונה, וזה גם לא ממש המשך, זה יותר "גרסה חדשה" של הסרט. נכון שזה נחמד לראות איך שנים של טכנולוגיה, יכולים לשפר סרט ישן, אבל כאן הם שינו את כל הז'אנר של הסרט- קומדיה מצמררת ומגעילה, ל- עוד סרט אימה מפגר שכבר ראינו אלף כמוהו. אקיצר, ממש לא אהבתי, יותר מדי נדוש!

D i l D o

New member
זה חמוד הבטחון העצמי הזה...

הסרט הראשון שיצא בשנת 1974 מבוסס על סיפור אמיתי שקרה מספר שנים קודם לכן, הסרטים שיצאו אחריו הם כבר סתם המשכים וכל קשר בינם למציאות מקרי בהחלט. הסרט שיצא לא מזמן הוא חידוש לסרט הראשון ולכן גם הוא, כמו הראשון, מבוסס על סיפור אמיתי. הסרטים "ההם" כמו שאמרת הם לא סרטים שגרועים בכוונה הם פשוט סרטים סוג ב, סרטים שנעשו בתקציבים שאפילו אתה יכול להרשות לעמצך ולכן הם נראים כמו שהם נראים - זה לא עושה אותם סרטים גרועים, סרט הראשון הוא ללא ספק אחד מסרטי האימה הטובים, מפחידים ומשפיעים ביותר שנוצרו - יש עדויות על אנשים שפשוט ברחו מהאולמות כשהסרט יצא. כמו שאפשר להבין משלושת ההמשכים של הסרט, הסרט הצליח מאוד. זה שאתה לא אהבת זה כבר דעתך שלך ואני לא מתכוון להתווכח איתה כי זכותך לאהוב\לשנוא כל דבר שבא לך.

Gnosiophobia

New member
אני מסכים איתך ברוב הדברים, ואני גם

לא מתווכך על, עם אתה אהבת את הסרט או לא, אבל: בשנות השבעים\שמונים יצאו מלא סרטים שהיוא אמורים להיות, מפחידים אבל גם מצחיקים... נכון שזה לא משפחת אדמס, אבל תחשוב על זה. סרט אימה אופייני, עם מלא "פריקים", חבורת "דרומיים" שכמובן כולם משפחה, עם ילדים מעוותים, רוצח המוני, סבא קניבל... זה אמור להיות סטריוטיפי. בסרט החדש הם גם לא מבהירים כמה אנשים הם רצחו, כשבסרט הישן מראים הרים של הכוניות, ומלא שלדים. והם לא מראים שזאת משפחה אחת. חוץ מזה לא מצאתי שום הוכחה שזה מקרה אמיתי. שום דבר לא מוזכר אפילו ב CRIME LIBRARY מצאתי רק דברים דומים במיקרי רצח אחרים כמו, החבורה של צ'רלי מנסון וכו.

Gnosiophobia

New member
מצאתי הוכחות!!!

כמה עובדות על הסרט :
The original name for the film was "Headcheese" and also, "Leatherface". It wasn't changed to TCM until the movie was about to be released. Tobe Hopper was originally shooting for a PG rating for this film. The film is banned in the United Kingdom although it has recently be given a cinema release. People actually walked out on previews of the film. Spawned three sequels, none nearly as awesome as the first. The second one is good and stars Dennis Hooper, the third is alright with Ken Foree from "Dawn of the Dead". TCM is based on the story of the serial killer, Ed Gein. Leatherface was based somewhat on Gein. Leatherface wears three masks in the film; the "killing mask", the "old lady mask", and the "pretty woman mask". "The Gone with the Wind" of horror movies"....Monarch Film Studies. The narrator at the beginning of the film is none other than John Larroquette of "Night Court" fame.​
כמו שאתה רואה הם ביססו את הרוצח על אד גיין, וכדי לך לקרא את זה שים לב שכתוב למטה: The Texas Chainsaw Massacre isn't a true story. מצתער...

למעלה