סרט האכלה קינג קליפורניה

naja

New member
נראה כמו Desert kingsnake

או בשמו המדעי: Lampropeltis getulus splendida

naja

New member
שכחתי לציין...

הנחש הזה הוא לא זן או מופע של קינג קליפורניה. זהו תת מין נפרד לחלוטין.

bendj123

New member
זה קינג מדברי ושלו דומה להכלאה עם..

גופר כנראה קינג וגופר

naja

New member
לא דומה בכלום להכלאה עם גופר.

אין בנש הזה משהו ששיך לגופר. אם הוא מוכלא וקצת קשה לקבוע במקרה הזה, הוא מוכלא עם קינג אחר.

יש קינגים מדבריים שיש להם יותר צהוב

מלפרט שמופיע בתמונה הזאת. בכל מקרה בפעם הבאה כשאתה רוצה לתת דוגמא ולהשתמש בתמונה של נחש שלא שייך לך, בבקשה תשים קישור לאתר שלו שייכת התמונה, זו ההוראה של תפוז. עם מי דיברת בחנות שנתן לך אישור להניח את הלוגו שלך על התמונות שלהם? במקרה זו חנות שאני טוב (נמצאת 3 דקות הליכה מהדירה של אחי).

bendj123

New member
דרך אגב עשיתי בדיוק מה שאתה רשמת

|הדגש"אם אתם רוצים לשתף אותנו במשהו שמצאתם על גבי האינטרנט אתם מוזמנים לפרסם קישור לאתר שבו זה נמצא ובכך לא הפרתם שום זכות יוצרים."| קישור יש על התמונה- יש אישור בכתב לשימוש בתמונה - יש אבל זה לא לפורום אני מקווה שלא פגעתי פה בשום אוכף זכויות יוצרים.........

אתה מוזמן לשלוח אלי את הקישור

תפוז מבקשים שיהיה בנמצא דבר כזה. במיוחד לאור העובדה ש"אספת" לא מעט תמונות ללא אישור מראש.

bendj123

New member
הקישור מופיע בחתימה שלי

כולל אישור מהמקור על התמונה עצמה

הכוונה הייתה לאישור, לא קישור

ואני רואה כותבת של אתר אינטרנט אני לא רואה אישור בכתב על התמונה.

bendj123

New member
רשמת"אתה מוזמן לשלוח אלי את הקישור"

עדיף שתתן לי מישהו מהנהלת תפוז שאני יוכל לדבר איתו לפני שאני מפרסם שיחות במייל הפרטי שלי עם אותו אדם.....כי אני לא יכול לתת לך את כל פרטי השיחה זאת תהייה פגיעה בזכות הפרט, ואין פה סיכון של בטחון הציבור ככה שאין צורך בזכות הציבור לדעת. במידה ואדם, אוכף זכויות יוצרים או בעל התמונה ראה את התמונה בפורום ראה את הקישורים הנ"ל יכנס לאתר יצור קשר עם בעל האתר........או הנהלת הפורום.....והם יפנו אותו אליי.....כדיי להתנער מאחריות. אבל בכל מקרה יש אישור! כמו שיש אישור לכל התמונות שאתה טוען שאני "אספתי" או שאולי אתה מתכוון שאני צריך אישור מאותו אדם להעלאת התמונה לפורום תפוז "זוחלים"..........אז אתה צריך לשנות את תוכן ההודעה שרשמת לחברי הפורום....

אני מתכוון לזה שאתה צריך לשלוח אלי

למסרים אישור שקיבלת להשתמש בתמונות מאותו האתר אחרת אצטרך למחוק הודעות שמופיעות בהן התמונות מאותו האתר או אתרים אחרים שלא מוצגים לי מהם אישורים דומים. אתה לא צריך לשלוח לי את כל פרטי השיחה, רק את הפרט הזה. תפוז לא יכולים לחכות שמישהו יפנה אליהם בתביעה בשביל להתחיל לחפש אישורים לשימוש בתמונות, הם צריכים אותם לפני. והתמונות ש"אספת" נאספו גם מהאתר שלי והלוגו נחתך מהן וגם מאתרים בחו"ל בלי לבקש מהם רשות.

מה שמפורסם על גבי פורומים בתפוז

זו בעיה של תפוז ולא של האתר ממנו התמונה נלקחה. לכן תפוז לא יכולים לחכות שמישהו יפנה אליהם ואז להפנות אותו אליך.

bendj123

New member
בקיצור לשלוח לך תשורה של האישור

בהודעה פרטית אז למה לא אמרת קודם וכמובן שיש אישור

X Gal51m X

New member
כמו הנחש שלי ../images/Emo9.gif

מופע מדברי כמו שאמרו מקודם

naja

New member
אם אתה מתייחס למה שאני רשמתי אז...

שים לב בבקשה שציינתי שלא מדובר במופע.(בניגוד למה שמשתמע מההודעה שלך). יש לך תמונות נוספות של הנחש שלך? יש לי ספקות רציניים שהוא קינג מדברי.

naja

New member
ללא ספק הכלאה.

הכלאה של מה? שאלה מצויינת....... הדומיננטי כאן הוא הקינג המידברי, אבל ראיתי בעבר נחשים מוכלאים שהיו 50% קליפורניה, 25% מדברי ו25% קינג שחור שהיו זהים לקינג הזה בצעירותם והפכו לשחורים כמעט לגמרי בבגרותם. ידוע לך מה המקור של הנחש הזה(אצל מי הוא בקע?)

למעלה