סרט וידאו שמצאתי על לידת מים מדהימה

udel

New member
סרט וידאו שמצאתי על לידת מים מדהימה

הי בנות, מצאתי את סרט הוידאו הזה , מקסים בעיני ( הבעל הקורץ קצת מעצבן.....) אבל תנסו להתמקד בבחורה ! אני חייכתי חיוך רחב בסוף הסרט. גם הפסקול נבחר כמובן בקפידה. http://wahmdigitalscrapbooks.com/birth1700k.html

הרסה אותי המיילדת עם הבגד ים../images/Emo70.gif

איזו קולית. נראה שהיו הרבה אנשים סביב- מיילדת, סבתא, 2 צלמים... סוף מרגש (ברור..). מפתיעה אותי עוצמת התגובה שלי לסרט כזה 3 חודשים אחרי לידה.

חכי בסבלנות שזה יגמור להטען

(זה לוקח קצת זמן) ואז תוכלי לראות רצוף. אם שוב נתקע - חכי עוד קצת

שָׂרָה

New member
אותי מעצבנת המיילדת

מה היא עושה כל הזמן מאחוריה? וכולם מסתכלים ומאירים לה בפנס חחחחח אבל הבעל כזה חמוד שהוא נתן לה נשיקה

g a n i

New member
המונית משהו... מה מישל היה אומר?

נשאר לה אוקסיטוצין עם כל הגנבים האלה מסביבה? פלאשים, וידיים, ודיבורים. קצת ריחמתי עליה (סליחה אודל. אל תשימי לב. סרטי לידה זה תמיד מבורך!)

אורניקי

New member
תשימי לב שהיא מאד מרוכזת בעצמה!

גם כשהבעל אומר לה תסתכלי למצלמה, היא כאילו מגניבה מבט, אבל נשארת אפופה ומאוד בתוך עצמה. אחד היתרונות שלנו, בני האדם, היונק המורכב, זה שאנחנו יכולים לייצר מצב תודעתי שבו אנחנו לבד, גם אם אנחנו לא באמת לבד. שימו לב לעיניים שלה, הן רוב הזמן עצומות למחצה, היא מידי פעם שמה לב לצלמים ומיד בוחרת להתעלם מקיומם.

swann

New member
וכותבת בכתוביות שכלום לא כאב לה

חוץ מהקרע. לו רק יכלתי להיות כל כך שקטה בלידות.

אורניקי

New member
היא לא ממש שקטה, המוסיקה מחפה

על הקולות שלה, אך מידי פעם הם נשמעים. לא רואים צירים? די נכון. ייתכן שרוב הסרט (אגב זו לא אותה בריכה בהתחלה ובסוף, נכון?) רוב הסרט שבבריכה הגבוהה, ייתכן שהוא בשלב צירי הלחץ, ואז אולי היו לה רווחים גדולים בין הצירים ולכן לא רואים אותם. שומעים מידי פעם צווחונת שמתאימה לציר לחץ.

g a n i

New member
את צודקת לחלוטין,

בהתחלה אפילו חשבתי כמה זה מדהים, השקט שלה והריכוז הטוטאלי בעצמה. אבל עבורי, שמעמד כזה הוא סיוט בעיני (וידאו+צלמת, פלאשים+צלמת, בעל, מיילדת, עוזרת מיילדת
), זה היה נראה שבעלה אומר לה "תגידי צ'יז, תקוו'לה" והיא מגלגלת את העיניים לשמיים וחושבת "אוי, אלוהים, תנו ללחוץ בשקט!"

Manty

New member
ובכל זאת

זה לא כל כך קל להתנתק מהעולם כשהוא בא לך מול הפרצוף עם ריחות, צבעים וקולות שונים.. [מה שמביא אותי לשאלת
אל הדולות בינינו: האם אתן נמנעות משימוש בבושם בזמן לידה, במידה ואתן בדר"כ משתמשות? ומה לגבי צבעי הבגדים?] לי המצלמה בסרט מאד הרגישה נוכחת. הבעל ממש הגיב אליה (אל המצלמה ואל הסבתא שמאחוריה). האישה אמנם נראתה מנותקת, אך אני הרגשתי לא בנוח להיות עדה לאינטימיות שלה.. מה שהכי הקסים אותי בסרט זו התינוקת החייכנית והעירנית. היא ממש נולדה מאושרת

מנטי, לגבי בושם...

למעשה אני לא משתמשת בבושם ממילא, בעיקר מאז לידת השני שלי - אחרי לידת הבכור גם לא השתמשתי אבל חזרתי לשים בושם אחרי כמה חודשים כשהחושים שלי "קהו" בחזרה... ואחרי לידת השני לא חזרתי לשים. ללידות בטח ובטח שלא, ובכלל מקפידה לא ל"נכוח" יותר מדי - לא בריח, לא במראה, לא בקולות.

אורניקי

New member
צבעים ובושם

אני בוחרת לפי האינטואיציה את הצבעים שאלבש ללידה, הכיוון בדרך כלל הוא של צבעים מרגיעים: סגול, טורקיז ועוד. לא הדפסים, אבל כן תכשיטים. לי כיולדת התאים דווקא להסתכל על דברים יפים, והיה מתאים לו הצוות היה לובש בגדים אנושיים ולא מדי בי"ח מגוהצים למשעי. לגבי ריחות, אני משתמשת בשמנים ארומטיים, גם על הבגדים שלי, וגם בסביבת היולדת. לכן ייתכן שאטפטף כמה טיפול לבנדר על הבגד שלי, כי היולדת שנתמכת בי תריח אותו מבגדיי. כמובן שאחרי 3 פגישות הכנה כבר ברור לי אילו שמנים היא אוהבת/לא סובלת ומה משפיע עליה לטובה ומה לא. זה כמו שאר הבחירות לאביזרי הלידה כמו מוסיקה, נרות, סוג של מגע וכו'.

אורניקי

New member
זה אינדבדואלי

אני יכולה לומר לך פחות או יותר מה אני עושה (ומכיוון שהדולה שלך למדה אצלי, זה הכיוון) אני רואה מה הצרכים של היולדת, מהם הדברים שצריך להתמקד בהם. פגישה ראשונה היא היכרות דו צדדית, הכרת סיפורי הלידה הקודמים שלך, וכו'. נוצרת ידידות מסויימת, שעל גביה מקיימים את הפגישות הנוספות, ובהם יהיה גם טיפול במגע, וגם נגיעה לצרכים הספציפיים שלך. הכנה נפשית ללידה שלך, שאת תרגישי מפגישה לפגישה שהדברים נעשים פחות מבולבלים ויותר בהירים לך.

למעלה