סרט שממש אהבתי (
) ...

סרט שממש אהבתי (../images/Emo58.gif) ...

האמת שמתחת לפני השטח עם מישל פייפר (אני חושב) והריסון פורד. זה גם אימה (קצת אבל די מבהיל) וקצת מתח. הסיפור היה נורא מעניין אבל חבל שבסוף יצא שהריסון פורד הוא הרשע (כמה לא צפוי הה?)

xander55

New member
כן ../images/Emo129.gif

אין ספק שראיתי את הסרט רק בגלל מישל פייפר המדהימה, ככל שהיא מזדקנת ככה היא יותר יפה, כמו גולדי הון, אני ממליץ לכם לראות את "הרדוף לבן" היא פשוט מדהימה שם, מדהימה מדהימה, לא רואים יופי כזה כל יום, בעלה הוא בחור מאוד מזליסט.

cj20

New member
|כןאחת מהשחקניות הכי יפות בהוליווד

היא עדיין נשואה? לדיוויד אי.קלי?

europe1990

New member
מישל פיפר?? -חשבתי שהיא התגרשה??

מה לא??? בקיצר גולדי הון-נשואה לאחד והיחיד-קורט ראסל!

xander55

New member
כן ../images/Emo129.gif

הוא גאון לא קטן, אלי מקביל זו סדרה מצוינת, בין האהובות עליי.

Linki

New member
ראיתי את זה...

כן.. זה סרט דיי מפחיד אבל לא ממש פחדתי.. ת'אמת גם לא הכי הבנתי את הסרט, וזה היה מזמן אז אני גם לא כל כך זוכרת.. מה שאני זאכרת שהיה מפחיד זה הקטע שהיא הייתה במקלחת מתה, והראו אותה כחולה זה היה ממש מבהיל, וכשהיא הייתה איתו ופתאום הוא ראה אותה מהמראה, זה משאני זוכרת.. בערך, וזה סרט יפה..

kai li

New member
גם אני מאוד אהבתי

הציטוטים מהיצ'קוק ממש מקסימים, מישל פייפר שוב מזכירה לעולם שהיא בעצם שחקנית טובה למדי, והאפקטים ממש פואטים. בכלל, כול העסק הזה עם גופות צפות\ גופים נטולי משקל מצטלם נהדר. מומלץ בתחום "תא קטלני" של טארזם סינג, בכיכובה של ג'ניפר המעפנה. סרט לא מפחיד, משחק מחורבן, עלילה קלושה, אבל העיצוב... אח.. ממש עוצר נשימה. ציטוטים אמנותיים מהרנסנס ועד דמיאן הירסט, כשהמוטיב החוזר הוא של גוף צף\ תלוי באוויר בחוטים. חגיגה לעיניים!

D i l D o

New member
תא קטלני זה אחד הסרטים הכי הכי הכי

מגעילים שראיתי, יש בו קטעים כ"כ זוועתיים שבא לי להקיא!
למשל הקטע שבו סוס מסויים פשוט מתחלק ל 5 חלקים בערך, ורואים את כל הבפנוכו שלו, הכל עדיין עובד, זז, חי וקיים - פשוט מגעיל! או הקטעים שבו הוא תולה את עצמו מהברזלים שיש לו הגב - פשוט זוועה! סוף
בקיצור סרט זוועה, מגעיל, לא מומלץ בכלל אלא אם אתה מעיין פסיכופת חולני שאוהב לראות המון המון מוות, מוזרויות, דברים חולניים וגועל נפש... פשוט סרט מגעיל! אני לא נותן לו אפילו כוכב אחד! מינוס 5 בסולם עידו!

VAMPhantom

New member
זה נחשב זוועתי?../images/Emo8.gif אז לא ראית את...

13הרוחות החדש?נכון?

europe1990

New member
תא קטלני-אני אישית ממממש אבל

ממשא לא אהבתי, הוא היה משמעם בטירוף-נווו בחייכם.. הרעיון היה נחמד להכנס לתוך הראש של הרוצח, לראות מה הוא חושב, אבל הסרט כולו נעשה בצורה רשלנית, הם ניסו לעשות את הסרט "אפל" לא כולכך הצליח להם!! וג'ניפר לופז-תודה לאל שהיא יודעת לשיר(אני חושב) כי לשחק-זה לא התחום שלה!! והקטע עם הסוס-היה סתתתתתתתתתם, ראיתי יותר יפים מזה!! אבל כול אחד והטעם שלו.

europe1990

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

למעלה