סרט שממש אהבתי (
) ...

D i l D o

New member
לא אמרתי שהוא סרט יפה!!!!! ../images/Emo46.gif

אור לקחת ל"ילד" את המילים מהפה והכנסת לי מילים אחרות! הוא סרט גרוע! מגעיל ומיותר! היו שם אבל כמה קטעים שפשוט זיעזעו אותי - רציתי להקיא כשהוא ניתלה מהגב - אווץ'!

wte

New member
גם אהבתי את האמת מתחת לפני השטח

אבל לא מספיק כדי שאני אראה את זה שוב. ולדעתי זה יותר מתח מאימה (לא שזה רע
)

VAMPhantom

New member
הערונת קצרצרונת../images/Emo6.gifבנוגע להריסון...

לראשונה שיחק כרשע, ולאחר שהוא את התוצאה של המשחק הזה, הוא החליט גם שזה התפקיד הרשע האחרון שיבצע

Another Girl

New member
אני לא כל כך בטוחה

עם הריסון אי אפשר לדעת. (תאמינו לי,אני יודעת
) בכל מקרה,התוצאה לא הייתה כל כך מזעזעת,הוא היה בסדר גמור.

VAMPhantom

New member
הוא אפילו אמר בעצמו!../images/Emo6.gif

שלא אהב את הרעיון של גילום דמות הרשע בסרט ואינו הולך שוב לגלם דמות כזו בעתיד

Another Girl

New member
כמו שאמרתי...

במסע יחסי ציבור של הסרט הוא דווקא אמר שיהיה לו מעניין לגלם את דמות המנוול. וזאת כשלפני כן הוא אמר שהוא לא רוצה לגלם את הרשע כי "לא מעניין אותי איך אפשר להרוג דמות ב-19 דרכים שונות". בקיצור,ותאמין למישהי שקראה כל כתבה שהוא קשור בה(בתקופה מסויימת בעבר)-הוא הפכפך, ואם יזדמן לו תפקיד שייראה לו בעתיד הוא לא יידחה אותו כי זה של הבאד גאי.

cj20

New member
לא כי אני לא זוכרת כל כך מה הלך...

ראיתי אותו מזמן כשהוא היה בקולנוע... אני רק זוכרת שנורא אהבתי...

heaven is here

New member
סרט נחמד...

ראיתי אותו איזה פעם פעמיים וכן, הוא יותר מתח מאימה... ו * ספויילררר *
ריגש אותי הקטע באמבטיה שהיה כתוב על המראה את הדברים האלו... * סוף ספויילר! *

europe1990

New member
אחיייים שלי ואחווותע-א ת הסרט אפשר

לראות כמעט כול שבוע בשידורים החוזרים, החוזרים, החוזרים, החוזרים, החוזרים של ערוצי הכבלים הדיגיחרא חח

fan of Gary

New member
הבן אדם מסרב למות...

הריסון פורד, אני ממש לא סובלת כשאנשים מסרבים למות, כמו בסרט הנחמד הזה "הגברת הלבנה", מישהו ראה??? בכל מקרה, סרט נחמד ביותר, ראיתי יותר מפחידים אבל זה לא כ-ל הקטע בסרטים, לא? ממש מגניב, למרות שידעתי שהוא הרוצח, גילו לי...

D i l D o

New member
"מסרב למות" חחחחח זה כמו פרס!!!

ובקשר למישל פייפר - היא אחת הבחורות הכי יפות ומדהימות שיש - היא כבר בת מאה ומשו והיא רק נהיית יותר ויותר יפה עם השנים, זה פשוט משו מפחיד!!! היא לא מזדקנת האישה הזאת!

cj20

New member
הלו?! מאה ומשהו? לא נסחפנו קצת?!?!

לא נראה לי שהיא עברה את ה42... לא משנה, על זה שהיא יפהפיה אין מה להתווכח, רק דבר אחד אני לא מבינה - היא כבר שנים במקצוע ולא נראה לי שהיא זכתה בשום פרס נורמלי, אוסקר בטוח שלא, גלובוס וכאלו אני לא סגורה... זה מוזר כי היא שחקנית מדהימה... אולי היא פשוט נופלת על הסרטים הלא נכונים...

למעלה