אור לקחת ל"ילד" את המילים מהפה והכנסת לי מילים אחרות! הוא סרט גרוע! מגעיל ומיותר! היו שם אבל כמה קטעים שפשוט זיעזעו אותי - רציתי להקיא כשהוא ניתלה מהגב - אווץ'!
במסע יחסי ציבור של הסרט הוא דווקא אמר שיהיה לו מעניין לגלם את דמות המנוול. וזאת כשלפני כן הוא אמר שהוא לא רוצה לגלם את הרשע כי "לא מעניין אותי איך אפשר להרוג דמות ב-19 דרכים שונות". בקיצור,ותאמין למישהי שקראה כל כתבה שהוא קשור בה(בתקופה מסויימת בעבר)-הוא הפכפך, ואם יזדמן לו תפקיד שייראה לו בעתיד הוא לא יידחה אותו כי זה של הבאד גאי.
הריסון פורד, אני ממש לא סובלת כשאנשים מסרבים למות, כמו בסרט הנחמד הזה "הגברת הלבנה", מישהו ראה??? בכל מקרה, סרט נחמד ביותר, ראיתי יותר מפחידים אבל זה לא כ-ל הקטע בסרטים, לא? ממש מגניב, למרות שידעתי שהוא הרוצח, גילו לי...
ובקשר למישל פייפר - היא אחת הבחורות הכי יפות ומדהימות שיש - היא כבר בת מאה ומשו והיא רק נהיית יותר ויותר יפה עם השנים, זה פשוט משו מפחיד!!! היא לא מזדקנת האישה הזאת!
לא נראה לי שהיא עברה את ה42... לא משנה, על זה שהיא יפהפיה אין מה להתווכח, רק דבר אחד אני לא מבינה - היא כבר שנים במקצוע ולא נראה לי שהיא זכתה בשום פרס נורמלי, אוסקר בטוח שלא, גלובוס וכאלו אני לא סגורה... זה מוזר כי היא שחקנית מדהימה... אולי היא פשוט נופלת על הסרטים הלא נכונים...