א.
אני לא רואה מה הקשר להנחיית קבוצות. את השרשור הזה פתחתי כבקשת עזרה לדבר מסוים, לא ניסיתי להנחות שום דיון. אני לא מדריכה בתנועת נוער, אבל כן יצא להנחות דיונים במסגרות מסוימות, ואין שום קשר בין זה לבין בקשת העזרה שלי בשרשור הנ"ל. ב. הכוונה ב"הומור" אינה שזה צריך להצחיק אותך וגם אל שאתה צריך להתעלם מהקשה. הכוונה היא שברור שיש משהו שטותי בבקשה הזאת ובהתעקשות על המילה המסוימת הזאת, וניתן היה להבין את רוח השטות מסגנון ההודעות בשרשור הזה. הכוונה היא שיבינו כי לא מדובר בבקשה של חיים ומוות וישתפו פעולה (או שלא, אם לא רוצים…) במציאת מילה. להסביר לי שוב ושוב מדוע המילה הזאת לא נחוצה זה כבד ומפספס את המטרה, כי הרי ברור שאני לא סבורה שזאת מילה שאי אפשר להסתדר בלעדיה. גם לתהות למה אני "נתקעת" דווקא על המילה הזאת זה מיותר בעיניי. "נתקעתי" על המילה הזאת כי בה היה לי צורך. אתה בהחלט יכול לפתוח את השרשור לדיון רחב ורציני על השימוש במילים שמכילות מספר משמעויות, אבל תעשה את זה כשאתה מבין מה הייתה הכוונה המקורית, ואל תתקוף אותה. אני מבינה שלא ראית את ההומור כאן. זה כמו שכשאני אומרת שאני לא יודעת דבר מסוים כי "זה לא היה במיקוד", אני לא מתכוונת באמת ובתמים שה"מיקוד" הוא סיבה "מוצדקת" וסבירה להסבר חוסר ידיעה, אלא נותנת הסבר משועשע למה אני לא יודעת דבר מסוים, כאשר ברור שהמיקוד הוא לא באמת זה שמנע ממני לא לדעת, כי אילו רציתי, יכולתי לדעת גם בלי המיקוד. גם במקרה כזה יש אנשים שעשויים לא להבין כי זאת אמירה הומוריסטית, כמו גם בהרבה מקרים אחרים. לא תמיד מבינים הומור מסוים של אחרים. קורה. יש שהבינו שזאת לא הייתה בקשת עזרה נואשת, התייחסו לזה ברוח הקלילה שתאמה את הבקשה המקורית והציעו או לא הציעו מילים, ויש שלא הבינו. קורה.