סריקות מ-People - החתונה של אליסה

CharmedRulez

New member
ואיחולים מסלבז:

כריס גורהם (ששיחק עם אליסה ב"החבר של החברה שלי"): @dbugliari Dude, seriously, put the Twitter down. You just got married! That goes for you too @Alyssa_Milano. : ) "בנאדם, ברצינות, תעזוב את הטוויטר! הרגע התחתנת! :) כנ"ל אלייך אליסה מילאנו!" (בתגובה לזה שדייויד כתב שאין אף מילה שמתחרז עם month, orange, purple חחח כאילו, למה אתם לא עושים דברים כל היום כי הרגע התחתנתם?!) @Alyssa_Milano Girl, that dress was a work of art. Anel and I are still talking about it! Don't let some maroon bring you down. "אליסה מילאנו, אחותי, השמלה הזאת היא פיסת אומנות. אנל (אשתו) ואני עדיין מדברים על זה! אל תתני לאיזה דביל להעציב אותך". (הוא מדבר על איזה מישהי שכתבה שהשמלה של אליסה נראת כמו ספוג מכוער ואליסה נעלבה מזה, דייויד כתב לאותה בחורה -"מרירה") כריסטינה אפלגייט (נישואים פלוס, סמנתה מי?): I also want to say congrats to dave bugliari and alyssa milano on getting married. Love you both! "אני גם רוצה להגיד מזל טוב לדייב בוגליירי ואליסה מילאנו על הנישואים שלהם! אוהבת את שניכם!"

spelling

New member
אההה הלו הלו אדון צרפתי!

כשאתה ישן על הסדינים מסאטן שלך ברמת אביב אני קורע את הארץ בהופעות וישן רק במעברים מוזיקליים! אני סלב!זוכה 6 אוסקרים!על השתתפותי בסרטים "טיטאניק 4-בתוך הקרחון" ועל "מה באמת קורה בתוספות שיער של בריטני"..הישגים כאלה ייקחו לך שניםםםםםםםםםםםםםםםם......... למה לא הזמינו אותי לחתונה?

CharmedRulez

New member
ובינתיים אני בצבא חבוב, בסדינים מסאטן

נאן דה לס, אבל אין לי זמן להופיע ברחבי הארץ. one day - ill catch up!

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifdbugliari Dude../images/Emo232.gif

אבל דוגרי הוא צודק בקשר לשניהם. שיפסיקו קצת לכתוב ושיהנו יותר מהירח דבש
וכריסטינה חמודה
תאנקס!
על הטקסט, התרגום וההסבר
אגב השמלה לא נראית כמו ספוג! היא לא נראית הכי משהו בעולם אבל איך הגיעה בכלל לספוג? מקווה שדיוויד נכנס במרירה הזאת

MoRaN SaShA

New member
יאו תגידו מה עם הסרט הזה?!?

זה לא הסרט עם קייט הדסון?? אולי אני מתבלבלת? אליסה שיחקה שם?.. ראיתי חצי סרט. משהו עםאיזה גבר שיוצא עם בנות כדי שיבינו ששווה להן לחזור לחבר הקודם שלהן.. זה לא הסרט הזה??

always be me mc

New member
אליסה ודיוויד../images/Emo24.gif../images/Emo232.gif

חח מה דיוויד עושה? מנסה לשיר לה 'רד אלינו אווירון'?

CharmedRulez

New member
איזה חמודים.

איזה יפה אליסה! זה פפרצי? טוב לדעת איפה הם בעולם באמת....!

always be me mc

New member
תראו משהו חמוד, קצת ישן אבל חמוד../images/Emo9.gif../images/Emo232.gif

לין, לוסי וגיבסון

always be me mc

New member
השערות על החזה של דיוויד../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo232.gif

חזה מגולח יותר יפה לטעמי אבל היי אבל אם זה לא מפריע לה אז סבבה:) וזו תמונה ממש ממש חמודה!(ובגלל אליסה גם שווה
) תודה דוד
אני שמחה לראות סופסוף תמונה שלהם באיזה בילוי טוב

MoRaN SaShA

New member
סיקרנתם אותי בטירוף עם הגיליון של פיפל אז...

חיפשתי אותו באיזה שני קניונים ולא היה!. אז ביקשתי מאבא שלי שעכשיו חזר מארה"ב, שיביא לי משם חחח והוא אכן הביא! אני חולה על עיתונים אמריקאים חח גורם לי להרגיש בעניינים משום מה.. בכל מקרה, מסתבר שזה גיליון מה-31 לאוגוסט!! חח ולכן הוא עוד לא הגיע לארץ!.. אז הקדמתי את ישראל. אחלה גיליון ואליסה חמודה ממש

למעלה