סריקות

DesertRose7

New member
סריקות

נתחיל עם מקפליי מתוך הגליון יולי של sugar תהנו... סורי אם אתץם לא מצליחים לקרוא.. תנסו חזק חזק כי אני חייבת להקטין את זה כדי שזה יעלה!!

Hypnotise

New member
את פשוט גדולה!!!

תודההההה.. אהבתי את הכתבה, את החלק הזה בכל מיקרה.. :)

fight star

New member
וווואו איזה מתוקים!

גם כתבה טובה וגם נראו יאממממים! במיוחד הארי! אהה.. ודני! וגם דוגי וטום... אבל הכי הארי! ודני... ודוגי וטום... אווייי.. זה ימשך לנצח! חחחחח אני מתה עליהם! :mad:)

DesertRose7

New member
דאגי...

סורי.. אבל זה משגע אותי כשאומרים דוגי.. זה דאגי!!!! מדאגלס או מה שזה לא יהיה... והארי זה מהארולד..חחח.. איזה מצחיק.. דאגלס והארולד..חחחחח... ואין בעד מה.. רק שיש לי בעיה קטנה עם השאר.. כי הפוטו שופ עושה בעיות ואני לא יכולה להקטין... אז אני משתדלת לתקן את זה!

fight star

New member
אההה.. ככה שמעתי

באיזה ראיון, אחד מהם אמר את השם שלו וזה היה דוגי (טוב, אי אפשר ממש לכתוב את זה בעברית כמו שזה נשמע באלפה/אנגלית) אבל בעיקרון ככה גם קוראים את זה... אז.. לא משנה.. אני אקרא לו דאגי בשבילך!
למרות שזה מזכיר לי את התוכנית המצוירת הזאת עם הילד הזה והכלב... דאג ומשו... חחחח

DesertRose7

New member
או מיי דאגי..

{זה המצאה שלי.. זכויות יוצרים} (וכן זה בכוונה דאגי ולא גאד) עכשיו את באמת מפחידה אותי... חחחחחחח.. זה דאגי!! אפילו שאלתי את המורה שלי לאנגלית.. וכן.. אנ יעד כדי כך מסכנה!

Hypnotise

New member
קוראים את השם שלו כ"דאגי"...

אבל לפעמים הם קוראים לו דגי.. או מה שזה לא יהיה.. זה קיצור/כינוי... איך שתרצו... אבל כשקוראים את השם שלו קוראים את זה כ"דאגי"!!

fight star

New member
אניי... אני....

אני אתחיל לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא קוראת לו בשום שם! מעכשיו הוא "זה בלי השם" *בוכה, והולכת לאכול שוקולד בשביל להרגיש יותר טוב*

Hypnotise

New member
לאאאא.....

אל תבכי... את עושה אותי עצובה.... תקראי לו איך שבא לך... (כל עוד זה לפחות בערך השם שלו...) ואל תאכלי שוקולוד לבד... תחלקי איתנו...

fight star

New member
חחחחחחח.... אווו תנקס מותק

עכשיו אני שמחה!!! חחח אני אעשה מאמצים לקרוא לו כמו שצריך...חחחחחח ואין בעיה לחלוק...באמת יותר כיף להשמין ביחד!

Hypnotise

New member
חחחחח... צודקת!!!

עכשיו ראיתי קטע וידאו ודני קורא לדאגי דוגי!!! חחחחח.. זה נשמע כזה מצחיק.. אבל גם ראיתי היום קטע וידאו שהמראיין קורא לו דאגי... ככה שזה לא ממש משנה... איך שיוצא יוצא!! :)

M o T e K 16

New member
חיחי

דני דוקא לו דוגי לפעמים.. חחח כי יש לו מבטא חמודדד אבל זה דאגי באתר הרשמי שלהם דאגי מדבר והוא אומר היי דיס איז דאאאאאאאאאגי

KaRiNushit

New member
חחחחח

קוראים לו דאגי... כמו שאמרת דני קורא לו דוגי בגלל המבטא... אם תשימו לב הרבה פעמים כשיש יו אז דני אומר או במקום אה (אם הבנתם למה אני מתכוונת) בגלל המבטא... זה הכל... אבל קוראים לו דאגי... ומי שאין לו מושג מי אני - הצטרפתי איזה יום אחרי שהפורום קם ואני פשוט כאן כל הזמן אבל אני לא ממש מהטיפוסים המגיבים כי אני די עצלנית... בכל מקרה צפו להודעות שלי פה ושם

fight star

New member
אז הלווווו לך !!!

טוב, אני מניחה שאני לא צריכה להציג את עצמי אם את כבר פה... אבל את מוזמנת לתקוע כמה הודעות שבה לך! ואיך אני מתה על המבטא שלו! אבל הוא אומר ששאר הבנים צוחקים עליו בגלל המבטא!!! מסכנון

KaRiNushit

New member
גם אני מתה על המבטא שלוווווווו

אמא שלי תמיד צוחקת על מבטא כזה כי היא מאנגליה אבל אין לך מבטא חזק אז היא ואני תמיד צוחקות על המבטאים המוזרים שיש לאנגלים... ואח שלי בכלל נקרע מהאירים והסקוטים... חחח רק אם היית מכירה אותו...

fight star

New member
באמת?

אמא שלך מאנגליה? היא בטח מאזור לונדון או משהו אם אין לה מבטא חזק לא? כי ללנודונים אין מבטא כבד. ואני יודעת.. זה מזה מצחיק האירים והסקוטים! שהייתי באדינברו וגלזגו לא הבנתי מה הם רוצים! אני נקרעתי!!!

KaRiNushit

New member
חחח דווקא לא...

היא לא משם... היא נולדה בלידס (שזה די קרוב לבולטון, איפה שדני נולד) אבל גדלה בברדפורד... כי שם יש כזה מבטא רגיל... כאילו מבטא בריטי אבל לא מוגזם... האמתי שללונדונים באמת אין מבטא חזק... חוץ מהצפוניות הלונדוניות כי להם יש את המבטא הכי קורע בעולם... אם פעם תקשיבו לזאתי מהשוגבייבס.... אה איך קוראים לה? אה כן, קיישה, אז היא צפונית לונדונית כזאתי... נראה לי ששלושתן כאלו... אם יהיה איתן ראיון או משהו תקשיבו טוב...

למעלה