סריקות

fight star

New member
חחחח שמתי לב!

אבל זה מגניב כי ככה אם את מדברת איתם זה לא ממש נשמע מוזר שיש לך מבטא יחסית למקומות כמו ארצות הברית שיותר שמים לב למבטא שונה (וכן, אני יודעת שיש מבטאים-ככה אומרים? חחח- שונים בארצות הברית) אני מרגישה מפגרת....חחחחח ספינינג גורם לראש שלי להתפגר

KaRiNushit

New member
חחח כן בארצות הברית גם יש מבטאים...

אני לא שמה לב ממש רק אולי לאלו מטקסס וכל אלה... אבל יש איזה שוני... אבל זה באמת טוב לדבר איתם באיזה מבטא שאת רוצה כי לי למשל יש מבטא מוזר כזה כי למדתי אנגלית כמו שלמדתי עברית יעני לא לימדו אותי למדתי בעצמי, והקטע הוא שלאבא שלי אין שום קשר לכל ארץ דוברת אנגלית, אז אין לו בכלל מבטא אנגלי או משהו כזה אז יצאתי עם המבטא הכי מוזר בעולם... כזה יותר מדי רגיל... חחח עזבי את לא תביני עד שתשמעי

fight star

New member
חחחחח פרדון?

את מתכוונת שיש לך מבטא אמריקאי/בריטי כזה או ישראלי
(חחח צחוקים עם ישראלים שמדברים במבטא ישראלי כבד..) אבא שלי מטורנטו-קנדה- אז יש לי מבטא כזה צפון אמריקאי אבל בדוברי אנגלית בביצפר שלי הייתה לנו מורה מווילס אז כולם ניסו לדבר במבטא שלה! זה היה מזה מצחיק...

KaRiNushit

New member
חחחחחחח

אין לי מבטא ישראלי בכלל בכלל אבל לפעמים אני וחברות שלי מדברות ככה בכוונה וגם אומרות את המילים לא נכון... כמו מטכשוט... (והשגיאות בכוונה)... בכל מקרה התכוונתי שבעיקרון אין לי מבטא ששמים לב ממש אם הוא אמריקאי או אנגלי אבל לאט לאט הוא נהיה יותר בריטי עם הזמן כי אם אני עם אנשים שמדברים איתי אנגלית כל הזמן ומבלבלים לי את המוח המבטא שלי מתחיל להתקרב לשלהם, ובזמן האחרון יותר מדי חברות של אמא שלי מאנגליה והילגים שלהם באים לבקר אותנו... חחח

למעלה