סשן כשעוד גבר נמצא בחדר

Jokermad

New member
סשן כשעוד גבר נמצא בחדר

אהלן,
אתמול הייתי בסשן אצל מישהי, שהיא שאלה אותי קודם אם מפריע שיהיה עוד מישהו, שטיפה הכרתי, שידריך.
חשבתי שזה לא יפריע לי, אבל הוא היה כל הזמן, ומסתבר שזה מנע ממני להתחבר רגשית.
נשמע לכם הגיוני?
אין לי בעיה, למשל אם הוא יסתכל מבחוץ, אפילו אם מדובר בגיי שיאונן תוך כדי :) זה לא האישיו.
כי לבחורה אני נמשך, וגם צריך שקודם תהיה איתה אינטימיות כלשהי, זה לגיטימי מצידי? יש כאן מישהו שזה גם מפריע לו?
או למשל אחרי שאפגש איתה כמה פעמים ואז שיהיו עוד אנשים.
אני גם לא הולך, לנערות ליווי למשל, או כשהייתי עם חבר'ה מהצבא אצל מישהי שנותנת בחינם, כי יש תור של גברים אחד אחרי השני, זה מגעיל אותי.
מה לעשות? כדאי להגיד שאני רוצה להיפגש איתה בלעדיו, ואם זה לא אפשרי, אז בכל זאת לנסות שוב כשהוא נוכח?

M R1

New member
מוכר..

אם לא נוח לך אז למה לעשות את זה?
תעשה מה שמרגיש לך הכי נכון ושאתה באמת מתחבר לסיטואציה ככה הסיפוק יהיה מלא

Jokermad

New member
נכון, פשוט אני מצפה מעצמי

ליותר מדי כנראה, כאילו לא מפריע לי כלום...
טוב נו, זונה אני כנראה כבר לא אוכל להיות ;)

A לוןA

New member
קודם כל נסה להבין איפה הבעיה

והאם זהו דיל ברייקר מבחינתך.
מאחר ואין לך בעיה באופן כללי עם נוכחות של אחרים- מה בדיוק מפריע לך כאן?
אין כאן עניין של "הגיוני" או "לא הגיוני"- כל אחד הוא שונה (חוצמזה- אם כולם כאן יגידו לך שזה לא מפריע להם- זה יפסיק להפריע לך?)
&nbsp
באופן כללי- אם יש משהו שמפריע לך באינטראקציה- דבר איתה, ותגיעו להבנות.
ההנאה וההרגשה שלך לא פחות חשובות.

Jokermad

New member
נכון, אין כאן קטע של "הגיוני"

כי מדובר על רגשות.
נוכחות של אחרים, אני אמנםמעדיף שלא יהיו, אבל יש הבדל. תחשוב שאתה במסיבה מתמזמז עם מישהי, באיזו פינה וגם עוברים אנשים בסביבה, זה סבבה.
לעומת, שאתה עם מישהי בחדר, וחוץ מכם יש עוד גבר בחדר שבאינטראקציה איתה, והם מדברים תוך כדי על מה שאתה והיא עושים ;)
בסדר, אני אשאל אותה אם אפשר שנמשיך שהוא לא יהיה ממש איתנו, לפחות לא רוב הזמן, ואז נראה.
תודה

A לוןA

New member
כדי שתהיה יותר מדוייק מולה

נסה לחדד עם עצמך מה בדיוק הפריע לך.
האם זו היתה תחושת ההחפצה? קינאה? סיבה אחרת?
&nbsp
ככל שתהיה יותר ברור- יש יותר סיכוי שתבינו זה את זו
&nbsp
שיהיה בהצלפה!

Jokermad

New member
כן, כבר ברור לי מה הבעיה

לא קנאה או מה שציינת, זה פשוט כאילו עוד גבר משתתף ב"משכב" כי הרי חצי מכל הקטע זה המשחק המנטאלי,
ואם עוד מישהו משתתף בזה אז מסתבר שזה משפיע. כמו שיש כאלו שאוהבים שעוד אישה מסתכלת, זה מבחינתי למשל יכול להיות יתרון.. אבל זה לא מאוד משנה, אפשר לפרש בהמון דרכים, מדובר על משיכה, ההבנה הלוגית לא משפיעה על מה שדוחה/מושך. נראה מה יתפתח כבר.
Spank U very much על העצות

A לוןA

New member
מעולה

ואם תחזור לספר איך היה- בכלל טוב.

Tranquility40

New member
זה מאוד טבעי

יש הבדל בין רגש לבין הרציונל. באופן רציונלי אתה אדם פתוח שלא יפריע לו כשגבר נוסף בחדר, אך במבחן הרגש הדבר הזה אינו עובר. זה מופיע אצל כולנו - הדיסוננס בין איך אנחנו תופסים את עצמנו לבין איך אנחנו באמת.
&nbsp
רק לא כל כך הבנתי את זה: "כשהייתי עם חבר'ה מהצבא אצל מישהי שנותנת בחינם, כי יש תור של גברים אחד אחרי השני" - WTF?

מדוייק לגמרי!

המון פעמים בא לנו לחשוב על עצמינו שאנחנו X אבל, אופס, זה לא באמת ככה.
לפעמים לוקח זמן להבין מה מתאים לנו ומה לא.
ולפעמים גם קורה שדברים שהתאימו בעבר לא מתאימים בהווה וההפך.
&nbsp
כנראה שסיטואציות שאין בהן אינטימיות פשוט לא עושות לך את זה.
ודבר אחרון, יש איזו ציפייה חברתית מגברים שיהנו לזיין בכל מצב. זו ציפייה שעושה עוול גדול לרוב הגברים. בדיוק כמו הציפייה מנשים שירצו מערכת יחסים רצינית כדי להסכים לסקס.

Jokermad

New member
משהו כזה

היו מצבים שלא הייתה ממש אינטימיות וזה היה בסדר, שוב, תלוי איזו אינטימיות. למשל אם יש כבר עם מישהי קשר, ואח"כ היה בא עוד מישהו אז זה לא מפריע, או מסיבה שממילא יש הרבה אנשים, אז זה שונה.

אבל כאן, יש אינטימיות, ששותף לה עוד גבר, זה מה שבעיקר הפריע לי. ציפיות חברתיות באופן כללי זה דרעק
גורמות הרבה סבל לאנשים, וצריך להשתחרר מהן כמה שיותר, אי אפשר להיות 100% עצמאי לגמרי מחשבתית, אבל כן לשאוף לזה.
הציפיות הקיימות מורכבות מהמון אינטרסים שונים של בעלי עניין, חלק מכוון וחלק סתם עיוותים שנוצרו

Jokermad

New member
צודק, לגבי מה שלא הבנת

הייתי בבסיס פתוח, וחזרתי הרבה פעמים בטרמפ עם חברה שנסעו בכיוון. כמה מהם הכירו מישהי בת 16 ששוכבת/יורדת, עם הרבה גברים, אחד אחרי השני..
אז בדרך עשו עצירה וכל אחד הלך איתה לפינה בגן ציבורי. זה לא היה משהו מתוכנן, אז לא היה זמן לכולם

Tranquility40

New member
הבנתי גם הבנתי

מה שלא הבנתי זה הדרך שוות הנפש בה אתה מתאר את האירוע, הנה שוב בהודעה האחרונה שלך - "זה לא היה משהו מתוכנן, אז לא היה זמן לכולם" - בצורה אגבית לחלוטין.
נראה שאתה לא מבין את משמעות הדבר - "מישהי בת 16 ששוכבת/יורדת, עם הרבה גברים, אחד אחרי השני".

Jokermad

New member
כי זה דברים שקורים בכל מקום כל הזמן

לא משנה איך אני אתאר את זה.
אני היחיד שאח"כ בבסיס אמרתי שיש לה בעיה וזה לא בסדר, ושאני לא רוצה שהחבר שנסעתי איתו הלוך חזור לבסיס "יסדר לי" זיון איתה.

כל הכבוד לך באמת

הייתי ממשיכה למה שאני רוצה לומר באמת ,
אבל אין לזה פה מקום.
אם אתה מחזיק לעצמך טובה שאמרת שיש בעיה -
כדאי שתתחיל להביט טוב טוב בעצמך במראה.

והתחל מהחלאות שאתה קורא להם החברים שלך.

Jokermad

New member
תרגיעו, זה לא חברים שלי

הייתי לפני הרבה שנים בבסיס שהיה מוגדר כמקום לאנשים בעיתיים, והיו שם דברים כאלה.
רוצים להעלות אותי על המוקד ולעשות ממני פושע, סבבה
אולי זה אומר שאתם צריכים להסתכל טוב טוב במראה ולחשוב איזה סיפוק אתם מקבלים מלהפנות אצבע מאשימה כלפי מישהו שמתאר לכם דברים שקורים בעולם.
בואו נשמע מה את היית עושה בדיוק, עוצרת פיזית את כולם?
קוראת למשטרה, ומה הם היו עושים?

אני פושע, אין בעיה
גם רציתי להגיע למקומות האלה ולהיות שם, הכל מבחירה

Jokermad

New member
תרגיעו, זה לא חברים שלי

הייתי לפני הרבה שנים בבסיס שהיה מוגדר כמקום לאנשים בעיתיים, והיו שם דברים כאלה.
רוצים להעלות אותי על המוקד ולעשות ממני פושע, סבבה
אולי זה אומר שאתם צריכים להסתכל טוב טוב במראה ולחשוב איזה סיפוק אתם מקבלים מלהפנות אצבע מאשימה כלפי מישהו שמתאר לכם דברים שקורים בעולם.
בואו נשמע מה את היית עושה בדיוק, עוצרת פיזית את כולם?
קוראת למשטרה, ומה הם היו עושים?

אני פושע, אין בעיה
גם רציתי להגיע למקומות האלה ולהיות שם, הכל מבחירה

מפלט של חלשים

אל תהפוך את הטיעון- הטענה המטומטמת של תהפוך את זה ותגיד "הבט במראה"
עובדת רק כשיש במה להביט במראה. במקרה פה רק מראה את חולשתך המוסרית-
אני לא זו שמתארת בנחת גברים שעוברים על קטינה בפינה חשוכה.

לכן אין שום מצב בעולם שאתן בפניך דין וחשבון .
אתה רוצה לדעת מה הייתי עושה ומה עשיתי כשנתקלתי במקרים כאלה?
-הייתי פונה לאחראי על הקבוצה ומדווחת לו .
- הייתי פונה למשטרה.
- הייתי יורקת להם בפנים .

כל אחד מהשלושה.
אני שמחה שלהתרחק מחלאות השכלת -
עכשיו תנסה להתנער מהטון האדיש שבך ותבין שמדובר פה למעשה באונס
אולי אז זה יתחיל להדהד לך עמוק עמוק.

על אונס לא הייתי מדווחת? מה אתה חושב?.

אם הייתה בך שמץ של יכולת להביט מעבר לרע או הטוב שמישהו קיעקע לך על המצח היית חושב איך לעזאזל אני מתאר אונס של קטינה בטון כל כך אדיש כאילו כך הם פני הדברים ואני ... אני הקטן.

זה לא מעניין אותי אם אתה טוב או רע- זה מעניין אותי שדבר כזה לא יעבור במשיכת כתפיים. זה מעניין אותי שאם יש בך שמץ של כנות תוכל להשקיף לעבר ולא לחזור על זה שוב. אף פעם.

למעלה