בדיוק סיימתי
לא מזמן שיחה עם מישהי בת 35 שעברה את אותה חוויה בגיל 16
(שזה אגב צירוף מקרים שגרם לי להתייחס לתגובה הזו)
גם מבחינתה זה היה ב"הסכמה".
ההמשך פשוט - היום היא לא מצליחה למצוא זוגיות,
היא עדין חוזרת בכל פעם לנקודה הזו מגיל 16. היא עצמה מכנה זאת אונס.
אתה צודק בהחלט שהתייחסות לחוק הייתה מטופשת מלכתחילה- הוא בא לכסות על המובן מאליו - בין אם זה נכון או לא (ועד כמה שידוע לי זה נכון)- הוא בא לכסות על אמת נפשית.
אדם בגיל הזה הוא אדם שמתעצב מנטלית - הייתי מצפה מהבנה כזו להיות שורש העניין . במצב כזה בדיוק כמו בכל מצב אחר כשנעשים מעשים כאלה אין לי ספק שזה משפיע.
זה מאוד פשוט - גיל 16, מספר גברים - לא משהו מתוכנן על הדרך , יחס לאישה כחפץ- מזרן של החברה - אחת שנותנת , הזמנה שיחזור ויחגוג עליה ויעשה עוד סיבוב, אופי הנסיבות.
זהו אונס לכל דבר ועניין .
מה שמטריד אותי בתגובות מהסוג שלך שהן מפספסות או בשל הפוליטקלי קורקט או בשל הניסיון להתנער מהפוליטקלי קורקט ולייצג אמת אחרת מדודה את האמת הפשוטה.
אם זו הייתה הבת שלך היית חושב שמדובר כאן ברצונה החופשי?
אם זו הייתה מישהי שאתה מכיר היית חושב שמדובר ברצונה החופשי?
אולי נמיר את זה לשאלה אחרת- האם אתה חושב שנשים בוחרות במעגל הזנות?
האם יש מישהי שמרצונה החופשי הייתה נכנסת ביודעה את כל מה שמאפיין את זה לולא היה דבר שגרם לה להדחק לפתרון הזה (מציאות סבוכה של אלימות במשפחה, סמים, "מחלת נפש" וכן הלאה).
ההתיימרות היחידה שאני רואה כאן - ואני לא פונה אליך בטון אישי, אלא אומרת את זה זה לייצג אמת "חפה" מכל הטיה רגשית . זה מטופש, זה מסוכן.
אין לי שום צורך להרהר בדבר - אין לי שום צורך לנסות להבין האם זכותי או לא זכותי להגדיר שזה אונס- כל אחד מהדברים פה קורא דרשני ענק.
התזכורת של הפדופיליה הייתה כמובן גם במקום הזה לא רלבנטית - הייתי חדה וברורה כשאני רואה אונס מול העיינים - זה מבחינתי בדיוק כמו פדופיליה. מדובר פה בדבר שאעיר בטון הכי חמור, בצורה הכי תקיפה. זה לא יעבור בשקט כעוד - כן , אהמ בסדר .
ואם נחזור לנקודה הקודמת - המטרה שלי היא בדיוק אחת. לוודא שהאדם שרשם את זה כבדרך אגב יבין במה מדובר . יבין מול מה הוא נכח וכן - יעשה את כל מה שדרוש מצידו להבין זאת ולהבטיח שכשהוא נתקל במקרה כזה - או בדומה לו - בכל מצב של עוול הוא לא משלים עם כך . הוא לא עוד בורג במערכת. אין דבר כזה.