סשן כשעוד גבר נמצא בחדר

A לוןA

New member
רק להירגע עם הטון המתלהם

את לא יודעת מספיק פרטים כדי לקבוע בנחרצות כזו שמה שהיה שם זה אונס
ובכל מקרה גם אם את חושבת שהיה, אפשר להסביר, ואפשר לתת לו עם פטיש 5 על הראש
איזו דרך את חושבת יעילה יותר?

מתלהם

זה להגזים או להתלהט בהסבר.

מעבר לזה שמתחת לגיל 16 זאת בעילה בהסכמה (ומעבר על החוק)
אני חושבת שיש לי די והותר שיחות וניסיון עם אנשים
לקבוע שמספר קטינים ששוכבים עם נערה בגיל הזה
באמצע הדרך לבסיס כלשהו
ועוברים עליה אחד אחרי השני - זה אונס.

והחזרה על המקום של "לתת לו בראש" כרגיל מפספסת את מה שרשמתי.
להגיב על זה בנועם אני לא אגיב כי לא מדובר "בנועם" וזה לא משהו שאסכים
שיעבור באדישות ובמשיכת כתפיים.

היה פה תיאור של אונס וככה בלי החלקות וחלקות לשון -
זה מה שצריך להאמר.

עשה מה שמתחשק לך - אין לי כוונה למתן ואין לי כוונה להגיב שוב לטענה הזו-
בדיוק כמו בטענה על "להביט במראה"
אין לזה שום תוקף .

אני לא אגיב בנחת לא לפדופיליה ולא לאונס
ולא לכל דבר שצריך להאמר חד וחלק.

A לוןA

New member
קודם כל, אין לך מושג

בן 19 ששוכב עם בת 16 בהסכמתה לא יועמד לדין (אם גיל הנערה בין 16-18, היתה הסכמה שלה והפרש הגילאים בניהם הוא עד 3 שנים, סעיף 353 לחוק העונשין)
&nbsp
בכל מקרה, גם אם הוא כן- זה לא אונס אלא בעילה אסורה בהסכמה- אז אפשר להירגע עם הדרמה
&nbsp
ואת לא יודעת מה היה שם, ואין לך שום זכות להחליט בשביל הבחורה הזו אם כן או לא אנסו אותה.
&nbsp
(אני מסכים שהסיפור נשמע לא טוב- אבל ההתפוצצות גם לא נכונה עובדתית וגם מיותרת.)
&nbsp
נ.ב.
פדופיליה מוגדרת ע"י משיכה מינית לילדים טרום (או תחילת) ההתבגרות המינית- גילאי 13 ומטה. משיכה של בן 18 לבת 16 היא טיבעית מאוד ובהחלט אינה פדופיליה.

בדיוק סיימתי

לא מזמן שיחה עם מישהי בת 35 שעברה את אותה חוויה בגיל 16
(שזה אגב צירוף מקרים שגרם לי להתייחס לתגובה הזו)
גם מבחינתה זה היה ב"הסכמה".

ההמשך פשוט - היום היא לא מצליחה למצוא זוגיות,
היא עדין חוזרת בכל פעם לנקודה הזו מגיל 16. היא עצמה מכנה זאת אונס.

אתה צודק בהחלט שהתייחסות לחוק הייתה מטופשת מלכתחילה- הוא בא לכסות על המובן מאליו - בין אם זה נכון או לא (ועד כמה שידוע לי זה נכון)- הוא בא לכסות על אמת נפשית.

אדם בגיל הזה הוא אדם שמתעצב מנטלית - הייתי מצפה מהבנה כזו להיות שורש העניין . במצב כזה בדיוק כמו בכל מצב אחר כשנעשים מעשים כאלה אין לי ספק שזה משפיע.

זה מאוד פשוט - גיל 16, מספר גברים - לא משהו מתוכנן על הדרך , יחס לאישה כחפץ- מזרן של החברה - אחת שנותנת , הזמנה שיחזור ויחגוג עליה ויעשה עוד סיבוב, אופי הנסיבות.

זהו אונס לכל דבר ועניין .
מה שמטריד אותי בתגובות מהסוג שלך שהן מפספסות או בשל הפוליטקלי קורקט או בשל הניסיון להתנער מהפוליטקלי קורקט ולייצג אמת אחרת מדודה את האמת הפשוטה.

אם זו הייתה הבת שלך היית חושב שמדובר כאן ברצונה החופשי?
אם זו הייתה מישהי שאתה מכיר היית חושב שמדובר ברצונה החופשי?

אולי נמיר את זה לשאלה אחרת- האם אתה חושב שנשים בוחרות במעגל הזנות?
האם יש מישהי שמרצונה החופשי הייתה נכנסת ביודעה את כל מה שמאפיין את זה לולא היה דבר שגרם לה להדחק לפתרון הזה (מציאות סבוכה של אלימות במשפחה, סמים, "מחלת נפש" וכן הלאה).

ההתיימרות היחידה שאני רואה כאן - ואני לא פונה אליך בטון אישי, אלא אומרת את זה זה לייצג אמת "חפה" מכל הטיה רגשית . זה מטופש, זה מסוכן.

אין לי שום צורך להרהר בדבר - אין לי שום צורך לנסות להבין האם זכותי או לא זכותי להגדיר שזה אונס- כל אחד מהדברים פה קורא דרשני ענק.

התזכורת של הפדופיליה הייתה כמובן גם במקום הזה לא רלבנטית - הייתי חדה וברורה כשאני רואה אונס מול העיינים - זה מבחינתי בדיוק כמו פדופיליה. מדובר פה בדבר שאעיר בטון הכי חמור, בצורה הכי תקיפה. זה לא יעבור בשקט כעוד - כן , אהמ בסדר .

ואם נחזור לנקודה הקודמת - המטרה שלי היא בדיוק אחת. לוודא שהאדם שרשם את זה כבדרך אגב יבין במה מדובר . יבין מול מה הוא נכח וכן - יעשה את כל מה שדרוש מצידו להבין זאת ולהבטיח שכשהוא נתקל במקרה כזה - או בדומה לו - בכל מצב של עוול הוא לא משלים עם כך . הוא לא עוד בורג במערכת. אין דבר כזה.

אגב - אני אסגור את הדיון

אני אזכיר שוב את הנסיבות .

-גיל 16
- בסיס לנוער "עברייני" או בעל בעיות התנהגות
- הצעה לאדם שיבוא לתת לזו "שנותנת לכולם" (קרי סיבוב על המזרן הפלוגתי).
- עצירה לא מתוכננת בדרך - כדי לקיים את המעשה (אין תכנון , אין קשר , וככל הנראה במקום מבודד בדרך ל"בסיס")
- מספר המשתתפים

עכשיו אתה שואל אותי האם יש לי זכות לקבוע שזה אונס?
אני יכולה לשאול אותך -
האם יצאת מדעתך?.
מכל מה שאתה רואה כאן מצאת לנכון לגונן על הסיכוי הבודד של "זכותה" האנושית לעבור את כל זה מרצונה החופשי? זה מה שמעניין אותך אחרי שאתה קורא את זה? הסיכוי הבודד בחשכה שאולי זה לא יפגום בנפשה, שאולי זה היה לה נורא כיף וחלק, שאולי יש סיכוי שזה היה נכון בעבורה?
ברצינות זה מה שאתה אומר?

בכל מקרה, בזה אני אסגור את הדיון .
אם מה שאתה בא לייצג זה טובת הפורום , "אמת מדודה" וכן הלאה
עד רמה שאתה שואל אותי האם אני חושבת שזכותי להגדיר בשבילה אם זה אונס או לא - אין לי מה להוסיף .

מה שחורה לי

הוא שברור לי מהיכן שאלה כזו באה.

אציג בפניך מצב שבו אני לא אתאר אונס- אני אתאר את זה כהגשמת פנטזיה-
אישה ובן זוגה רוצים להגשים את הפנטזיה של האישה-
בא תכנון קודם , התעניינות , שיחה עם אנשים.

אחר כך בא בחירת אנשים נכונים לדבר, מילת ביטחון (ככל הנראה- איך תדע באמצע שהיא רוצה בהמולה הזו?). גיל האישה הוא מעל 18 , המקום שהם בוחרים הוא בטוח אולי סביר להניח גם שתהיה להם חשיבות שהאנשים יביאו קונדומים לכל מקרה לדבר.

עכשיו אני משווה את כל מה שכאן למה שאתה מתאר כ"זכות להגדיר אונס"

האם אפשר להסיק מיחסם שהיה פה תכנון קודם? היה לה אדם להשען עליו כשזה נגמר? זה היה במקום בטוח והבטחה של בריאות האנשים , רצונה להפסיק, מצבה הנפשי והרקע שלהם? .

מכל נסיונך זה מה שמצאת לשאול? האם זכותי להגדיר את זה כ"אונס או לא"?

אני רואה בזה ניסיון שלך לברוח לדברים שאתה מכיר , לזכות להגשים , לחוסר "האשמה" של האחר.

שחרר את העצמי שלך רגע ופקח עיינים - שחרר את האשמה של האדם ותבין במה מדובר.

אתה מצדיק אונס מחמת החשש שאני אמנע מאחר להגשים את עצמו , אתה מצדיק אונס מטעם שלא יפגעו במשתתפי הפורום- אתה רואה דבר שכתוב שחור על גבי לבן וזה מה שמטריד אותך.

זה לא הדבר שצריך להטריד אותך - וזה לא הדבר שצריך להטריד אותו.
מה שהיה כבר גמור וחתום עכשיו אם תוכל קח את מה שכתבתי ותחשוב עם עצמך איך הגעת למצב שאתה שואל אותי את זה-
ושיקח את מה שרשמתי וידאג לחשוב איך בחייו הוא לא חוזר על הגלגל הזה-
כי האדם שזה עולה במחיר העתיד שלו הוא שצריך לעניין אותו.

A לוןA

New member
את שוב מתלהמת שלא לצורך

את קובעת בצורה נחרצת ביותר שזה אונס, ושגם מה שהיא חוותה זה אונס.
למה?
כי יש מישהי (או מישהן) שאת מכירה שעברה דבר דומה והיא מגדירה את זה ככה.
אני לא בא בכלל להתווכח על החוויה שזו שדיברת איתה עברה
אבל אני אגיד שיש צד נוסף למטבע-
אני הכרתי (אישית) מישהי שסיפרה לי שבין גיל 16 ל-18 היא שכבה עם קרוב ל-200 גברים. היא שלמה לחלוטין עם העניין ניהלה זוגיות תקינה ומהיום שהתגייסה נכנסה למסלול חיים משעמם לחלוטין של צבא-חבר-חתונה-ילדים-משכנתא.
את רוצה שאני אסיק מזה את המסקנה ההפוכה- שכל בת 16 ששוכבת עם עשרות גברים עושה את זה מבחירה והנאה, ומתוך שיקול דעת בוגר ומפוכח?

אני לא אומר שמה שעשו חבריו של הבחור תקין. נשמע רחוק מאוד מכך. בין זה ובין לקבוע חד משמעית שהיה שם אונס- מי שמך?

את לא יודעת מספיק, וגם אם את חושבת שאת יודעת- בוודאי שיש מקום להתנסחות מבררת ונאותה יותר, ולא להסיק מסקנות על סמך בדל ראיה ולהאשים את הבחור ברצח בכוונה תחילה.

בקשר לניתוחים שלך על מניעיי ואישיותי ומה גורם לי להגיב כפי שאני מגיב-
א. את טועה
ב. כשאצטרך ניתוח פסיכולוגי אפנה לאיש מקצוע. תודה.

רק אוסיף ואומר שבתור מי שסייע לנפגעות אונס וגם היה בקשר (חברי ורומנטי) עם נפגעות אונס, האצבע הקלה על הדק ה"אונס!!!!" מעצבנת אותי מאוד.

הבנתי . בחרת שלא להתייחס לדבר ממה שהזכרתי כאן.

ויותר גרוע מזה טענת להתלהמות וזה בעצם מה שאתה מקיים -
"בדל ראיה" - שקר- תיארתי היטב, למה כמה ואיך .

"רצח מכוון"- שקר, אמרתי שלא הטוב או הרע שבו מעניינים אותי.

הרגע גם התלהמת וגם סילפת דברים .
אז לכל הפחות נסה לאמץ קו פחות פרדוקסלי.

מרגע שזה עבר לדון בך- או בקעקוע המוסרי שלדעתך טפלתי על אחר
הדיון חדל לקיים ממשות בשבילי.

לילה טוב

A לוןA

New member
כשאת טופלת אשמת אונס

את צריכה לדעת שלא היתה שם הסכמה
ושהבחורה לא באמת רצתה את זה
את מסיקה שזה כך- למרות שאין לך בדל ראיה שתתמוך בעניין.
הקלות שאת טופלת אשמות אונס בלי לדעת לפחות איך זה נחווה ע"י הצד השני- מעצבנת אותי. אונס היא האשמה חמורה מאוד ומה שאת עושה, לטעמי, מוזיל את העניין.
&nbsp
מה גם שעל סמך ההאשמה חסרת הבסיס הזו את גם טורחת להטיל דופי בפות"ש, על כך שלא התקומם מול חבריו לבסיס ואף הסגיר אותם למפקדם ולמשטרה, על סמך אותו אונס שלא ברור בכלל אם היה.
&nbsp
את עניין המניעים שיש או אין לי בעניין- את הכנסת, לא אני.
&nbsp
ליל מנוחה.

לא.

אני לא צריכה הסכמה - אני לא מצפה לה.
תיארתי את העובדות אחת אחרי השניה - אין שום דימיון למישהי ששכבה עם 200 אנשים בין מה שתיארתי לבין זה.

אני מוכנה בשמחה לאמץ את זה שהיא בריאה ושלמה היום , אני מוכנה לאמץ את שאמרת על הניסוח לאחר כשלא מדובר במקרים האלה (מסיבות ידועות) - לגבי כל השאר אתה פשוט משקר.

הצגתי בדיוק למה אני חושבת שזה אונס, הצגתי בדיוק למה מקרה הפוך בו היה מתבצע אותו "אקט" בסופו של דבר עם כמה גברים ושוני הנסיבות לא היה מוליך אותי לראות את זה שחור על גבי לבן.

לא התמודדת עם הטענות האלה - אפילו אחת ולזה אתה קורא "בדל ראיה".

תחילה טענת שאני טוענת שהוא אשם "ברצח מכוון" ועכשיו שינית גרסא ואתה טוען שהטלתי בו דופי. שקר . אמרתי שהרע והטוב לא מעניין אותי- שהקלות והאדישות בה הוא מתאר את העניין צורחים לי במוח . אמרתי שאני רושמת את זה שישתנה- שיבין , שיראה.

את כל זה אתה עושה כדי להגן על אחר שגולש כאן כשאיש לא קרא לו מסייע לאונס , אנס או אדם רע.
את כל זה אתה עושה כדי לגונן על עצמך בויכוח - כשזה לא מעניין אותי.
אתה מגיע לשאלה המגוכחת "באיזו זכות קבעת שזה אונס?".
זה שקוף מה המניעים כאן. אני לא צריכה להיות פסיכולוג בשביל זה.

אין צורך שאכניס- אני מחברת את החיבורים היחידים שעומדים במבחן ההגיון . אין שום תוקף וסיבה שתשקר, תשנה גרסאות ותנסה לעוות את המילים שלי .

אמרתי שכשאני רואה אונס אנהג בזה בדיוק כמו פדופיליה - על עצם חומרת העניין. אתה עיוותת את הדברים כאילו אני מאשימה בפדופיליה.

אמרת שאני מתלהמת - והשתמשת במושגים של התלהמות "בדל ראיה", "רצח מכוון" - בדיוק הקו הפרדקוסלי שבחרת.

המסקנה שלי מאנשים שעוצרים בדרך בפינה מבודדת - בלי תיכנון ועוד מציעים לאחר לעבור אצל זו שנותנת הוא בדיוק כמו שמצטייר כאן - מזרון של החברה.
אין לי ספק גם שיש לי מקום רגשי- וטוב שכך .

אבל כל האינדקטורים מראים לי שאתה נוהג הפוך בדיוק ממה שאתה טוען כאן .
והפוסט בדיוק בגלל המניעים שלך - שהם לא עניין פסיכולוגי אלא חיבור של הדברים - בחירה בשקר, בחירה בכלי שבו טענת שאחר משתמש- אי התייחסות לדברים הוא שאנחנו עוסקים בך ובפותח השרשור. אין הסבר אחר.

אמרתי שאני לא מתעניינת בלהצדיק את עצמי -
ואני חוזרת על זה. אני נוטה לעיתים לקיצוניות , אני נוטה לעיתים לחדות אבל פה מה שמעניין אותי הוא הקלות שבה הוא מעביר את הדברים והקלות שבה אתה רץ להגן על זה בשם הסדר הטוב והיעילות .

יעילות היא לומר את האמת .
זה מה שעולה מהתגובות האלה וזה "הנועם" שזה יכול לקבל.
אתה לא מעניין אותי - מהמקום שאני יודעת שאתה אדם טוב, גם הוא לא עושה רושם של אדם רע- אבל הוא משלים עם מה שאסור להשלים איתו - הוא בורג במערכת ועל זה אני לא מוכנה לשתוק.

A לוןA

New member
שוב-

אונס מוגדר כיחסי מין בכפיה.
כל הנתונים שהבאת הם מצויינים- ולא מוכיחים כלום על כפיה, או אפילו על חוסר הסכמה.
ככל שאת יודעת הבחורה יכולה היתה להנות בטירוף ולבקש עוד.
אין לא לך ולא לי מושג.
ההיקש ההגיוני שלך נכון רק לך- ולא תופס מים.
ההבדל ביננו הוא שאת חורצת שהיה שם אונס, שהבחורה ניזוקה, ושהוא מנוול שלא דיווח על האונס למישטרה, למפקדים, להוריה, לעיתונות, לעזרה הסוציאלית ולאו"ם.

אם הנושא כל כך בנפשך היה מקום לשאול אותו מה בדיוק היה שם, לברר- ואז להעיר.
להחליט שהאיש מנוול על סמך הסקת המסקנות שלך, שאין לה אחיזה בשום דבר שהוא כתב- זו כבר התלהמות מיותרת, שמוזילה את כל הנושא עד עפר.

זה הכל.

המ טוב

רק שיהיה ברור - שמתי לב שהתגובה עלולה להשמע קצת תוקפנית
(לוקח לי עשור להבין דברים כאלה).

כשאני כותבת שאתה לא מעניין אותי- הכוונה לחשבונאות אישית.
אם אני כבר יודעת שאתה אדם טוב , לפי קריאה אז אני נחושה בדעתי ואיתנה בה
ואין לי צורך לחפש הוכחות בשטח.

אצלי זה תמיד בשניים

מכיוון שיש לי נשלט שהוא גם בן זוגי, תמיד הנשלט הנוסף מצטרף לשנינו.
ברור שחייב להיות תאום ציפיות מלא והסבר שתמיד נהיה 3 בחדר.
ואני מיידעת כמובן את הפוטנציאל לצרוף על המצב.
&nbsp
אם לא נח לך או לא מתאים לך, אתה צריך לומר זאת לפני הכניסה לחדר.
אין כל טעם להכנס לסשן ולהיות במקום בו לא נח לך ואתה לא מצליח לממש את עצמך.
גם אם אתה לא בטוח או לא סגור שזה יפריע לך - תגיד.
אל תייפה את המצב רק כדי להגיע לסשן.
בסופו של היום, אנחנו כאן כדי ליהנות. כולנו.

Jokermad

New member
זה בסדר, לא ידעתי את זה קודם

וחשבתי שזה לא יפריע.
הקטע הוא שהגבר במקרה הזה היה שולט וגם הדריך אותה, אם זה היה כמו שאת מתארת אז ככל הנראה היה סבבה :)
בשביל זה אני מתנסה

A לוןA

New member

למעלה