סתם בא לי להשוויץ

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

AcesHigh

New member
חחחחחחחחחמוד.

אני אוהב חתולים שמנים... לאחד מהחברים שלי יש חתול בשם "פזוקי", על שם "פיזיק" , הענק הזה מהסרט "הנסיכה הקסומה"... אם לא הבנתם, החתול הזה שמן וגדול.

ymz

New member
היא לא שמנה היא פרוותית ../images/Emo13.gif

וגם חתולה ולא חתול.

bariska

New member
../images/Emo3.gifשונא חתולים

אבל שלך חמוד כזה

boris5

New member
החתולים שולטים../images/Emo70.gif איך אפשר לשנוא

אותם? כמו שלא יפה להגיד שאדם שונא ילדים קטנים ותינוקות- אותו דבר כל בע"ח, ביתיים ופראים. נ.ב. גם לי יש חתולה ואני אשתדל גם לצרף קובץ עם תמונתה.

AcesHigh

New member
אבל הם..

אוכלי חינם כאלה... גם לבני אדם לא חסר.. אבל אם כבר אתה מגדל חיית מחמד אתה מצפה לחום ואהבה.

SupermanZW

Well-known member
לא נכון

חתולים הם חמים, במיוחד אם הם מלאים פרווה וישנים עליך בחורף. אהבה הם נותנים כשמתחשק להם, לא כל הזמן.

ymz

New member
הם ממש לא

ידעת שלחתולים יש יכולת להרפאות? הם מרגישים איפה כואב לבן אדם ומחממים את המקום. כשהייתי קטנה קיבלתי דלקת ריאות וחתולה שהייתה לי אז לא עזבה את המטיה שלי במשך כמה ימים, היא פשוט נצמדה לגב שלי וחיממה לי את הריאות. אבל הם לא יבואו לכל אחד, צריך לזכות באימון שלהם שזה ממש לא קל. כבר בתרבויות עתיקות חתולים נחשבו לחיה עם סגולות מאוד מיוחדות.

ymz

New member
אפשר להגיד שזה שמיכה פלומתית

אם הייתי מנסה לשים עליה ראש סביר להניח שהייתי נשארת בלי עין אחת לפחות. אבל היא דווקא אוהבת לישון לי על הבטן וזה ממש כייף בימים קרים בחורף.

ymz

New member
אבא שלה מהגזע הזה

אם אני לא טועה זה חלות אקזוטי בתמונה. אמא שלה פרסית עם צבעים של חתול סיאמי. אבא שלה חתול אקזוטי בצבע כחול. אבל היא ואח שלה יצאו חומים- שחורים.

למעלה