אמ... שחור
Y ymz New member 17/4/04 #16 שכחתי להגיד שהיא רוסיה גם ../images/Emo6.gif לפני 5 שנים בערך נסעתי לבקר ברוסיה והבאתי אותה משם. אז היא גם רוסיה וגם עולה חדשה.
שכחתי להגיד שהיא רוסיה גם ../images/Emo6.gif לפני 5 שנים בערך נסעתי לבקר ברוסיה והבאתי אותה משם. אז היא גם רוסיה וגם עולה חדשה.
M Mistical New member 17/4/04 #18 חחח עוד 'חתולת' ליווי לרשימת העולות החדשות..? סתם בצחוק.. חחח..אני רק מנסה להבהיר כמה שה'כוסית' ההיא מפגרת.. חחח..לא להעלב לי
חחח עוד 'חתולת' ליווי לרשימת העולות החדשות..? סתם בצחוק.. חחח..אני רק מנסה להבהיר כמה שה'כוסית' ההיא מפגרת.. חחח..לא להעלב לי
P PoisoN LipS New member 18/4/04 #28 החתול שלייייייייי נחשו איך קוראים לו? בלין ומי שרוצה לדעת איך מאייתים...blin אתם יודעים כמו המילה ברוסית מי שמכיר מכיר...אל תשאלו איך קראתי לו בשם הזה סיפור ארוך אבל הוא אוהב את זה וקבלו תמונה של המאמי שילי...אגב הוא ישן איתי איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
החתול שלייייייייי נחשו איך קוראים לו? בלין ומי שרוצה לדעת איך מאייתים...blin אתם יודעים כמו המילה ברוסית מי שמכיר מכיר...אל תשאלו איך קראתי לו בשם הזה סיפור ארוך אבל הוא אוהב את זה וקבלו תמונה של המאמי שילי...אגב הוא ישן איתי איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
M Mistical New member 18/4/04 #32 חחח.. הוא חמוד אבל אני בקטע של כלבים יותר.. יש לי כלבה מדהימהההההההההההההההה..הלוואי עליי תמונה שלה במחשב
חחח.. הוא חמוד אבל אני בקטע של כלבים יותר.. יש לי כלבה מדהימהההההההההההההההה..הלוואי עליי תמונה שלה במחשב