../images/Emo41.gifאין לי מה לומר אכן למדתי בחולון
אין לי מה לומר אכן למדתי בחולון
אין לי מה לומר אני בשוק אני בהלם אני המומה... אכן למדתי בחולון בתיכון חדש ע"ש אילון אבל אל תשאלי אותי באיזו שנה סיימתי או באיזה מחזור היום אני בת שלושים אז אני מרשה לך לעשות את המטמטיקה לבד... אנחנו חייבות להפגש! פשוט חייבות להפגש! אין לך/כן מושג איך בתור הריונית ראשונה שמתחילה את דרכה הייתי זקוקה למשהו שיהיה שם בשבילי נשהו אחר מהמשפחה ובאמת מה שזכור לי מהפורום שהיינו משפחה כל שאלה כל בקשה כל אינפורמציה הכל היה מגיע באלפי שרשורים ותמיד תמיד עם תמיכה מירבית. פתאום לא הייתי לבד בסירה הזו של הריון אחרי טיפולים עם כל הלחץ של ההריון ובנוסף פעם ראשונה ובנוסף אחרי הפריות הכל היה חדש לא מוכר ואתן הייתן שם בשבילי בשביל כולנו. לא אשכח את ההתמכרות הזו להכנס לפורם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לקרוא כל שרשור וכל מילה בדיוק מה שקורה לי היום - שלום אני לילושלי ואני מכורה לפורום...
אני חושבת שאגיע לאסותא ביום שבת אם אני קוראת את המפה נכון אבל עוד אדע מחר... דרך אגב אז קראו לי - לילישוורץ באנגלית צ'או - לילושלי
ידעתי
זה מדהים, לפני כמה ימים פתאום נזכרתי. אני הייתי המומה מהמקרה וחשבתי לעצמי באותו זמן שאני צריכה להגיד תודה שאצלי נקלט רק אחד והוא ברחם (לא ידעתי שאח"כ מצפות לי כמה הפתעותאבל זה נושא אחר). ואז חשבתי לעצמי הלוואי שהבחורה הזו הצליחה ללדת ילד ושהוא צריך להיות בדיוק בגיל של ענבל. עכשיו אני מרגישה בכלל קשורה אלייך, תיכף תגידי שגם את מחולון ולמדנו באותו בי"ס... סתאאם. טוב, זהו, אנחנו באמת חייבות להפגש. מתי את אמורה לחזור לבדיקות? יש כבר תאריך לשאיבה? אני מהמרת שיקראו לי ביום ראשון, כי המצב שלי לא מחייב להבדק מחר ולא נראה לי שיקראו לי ביום שבת בשביל החזרת מוקפאים. רחל