סתם דיכאון

מצב
הנושא נעול.

lilushli

New member
../images/Emo41.gifאין לי מה לומר אכן למדתי בחולון

ידעתי

זה מדהים, לפני כמה ימים פתאום נזכרתי. אני הייתי המומה מהמקרה וחשבתי לעצמי באותו זמן שאני צריכה להגיד תודה שאצלי נקלט רק אחד והוא ברחם (לא ידעתי שאח"כ מצפות לי כמה הפתעות
אבל זה נושא אחר). ואז חשבתי לעצמי הלוואי שהבחורה הזו הצליחה ללדת ילד ושהוא צריך להיות בדיוק בגיל של ענבל. עכשיו אני מרגישה בכלל קשורה אלייך, תיכף תגידי שגם את מחולון ולמדנו באותו בי"ס... סתאאם. טוב, זהו, אנחנו באמת חייבות להפגש. מתי את אמורה לחזור לבדיקות? יש כבר תאריך לשאיבה? אני מהמרת שיקראו לי ביום ראשון, כי המצב שלי לא מחייב להבדק מחר ולא נראה לי שיקראו לי ביום שבת בשביל החזרת מוקפאים. רחל
אין לי מה לומר אכן למדתי בחולון
אין לי מה לומר אני בשוק אני בהלם אני המומה... אכן למדתי בחולון בתיכון חדש ע"ש אילון אבל אל תשאלי אותי באיזו שנה סיימתי או באיזה מחזור היום אני בת שלושים אז אני מרשה לך לעשות את המטמטיקה לבד... אנחנו חייבות להפגש! פשוט חייבות להפגש! אין לך/כן מושג איך בתור הריונית ראשונה שמתחילה את דרכה הייתי זקוקה למשהו שיהיה שם בשבילי נשהו אחר מהמשפחה ובאמת מה שזכור לי מהפורום שהיינו משפחה כל שאלה כל בקשה כל אינפורמציה הכל היה מגיע באלפי שרשורים ותמיד תמיד עם תמיכה מירבית. פתאום לא הייתי לבד בסירה הזו של הריון אחרי טיפולים עם כל הלחץ של ההריון ובנוסף פעם ראשונה ובנוסף אחרי הפריות הכל היה חדש לא מוכר ואתן הייתן שם בשבילי בשביל כולנו. לא אשכח את ההתמכרות הזו להכנס לפורם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לקרוא כל שרשור וכל מילה בדיוק מה שקורה לי היום - שלום אני לילושלי ואני מכורה לפורום...
אני חושבת שאגיע לאסותא ביום שבת אם אני קוראת את המפה נכון אבל עוד אדע מחר... דרך אגב אז קראו לי - לילישוורץ באנגלית צ'או - לילושלי

אני שולחת לך מסר ../images/Emo160.gif

אין לי מה לומר אכן למדתי בחולון
אין לי מה לומר אני בשוק אני בהלם אני המומה... אכן למדתי בחולון בתיכון חדש ע"ש אילון אבל אל תשאלי אותי באיזו שנה סיימתי או באיזה מחזור היום אני בת שלושים אז אני מרשה לך לעשות את המטמטיקה לבד... אנחנו חייבות להפגש! פשוט חייבות להפגש! אין לך/כן מושג איך בתור הריונית ראשונה שמתחילה את דרכה הייתי זקוקה למשהו שיהיה שם בשבילי נשהו אחר מהמשפחה ובאמת מה שזכור לי מהפורום שהיינו משפחה כל שאלה כל בקשה כל אינפורמציה הכל היה מגיע באלפי שרשורים ותמיד תמיד עם תמיכה מירבית. פתאום לא הייתי לבד בסירה הזו של הריון אחרי טיפולים עם כל הלחץ של ההריון ובנוסף פעם ראשונה ובנוסף אחרי הפריות הכל היה חדש לא מוכר ואתן הייתן שם בשבילי בשביל כולנו. לא אשכח את ההתמכרות הזו להכנס לפורם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לקרוא כל שרשור וכל מילה בדיוק מה שקורה לי היום - שלום אני לילושלי ואני מכורה לפורום...
אני חושבת שאגיע לאסותא ביום שבת אם אני קוראת את המפה נכון אבל עוד אדע מחר... דרך אגב אז קראו לי - לילישוורץ באנגלית צ'או - לילושלי
אני שולחת לך מסר

lilushli

New member
../images/Emo79.gif מי שטוב לו ושמח כף ימחא../images/Emo70.gif

שלחתי לך בחזרה
מי שטוב לו ושמח כף ימחא

שתיהיה לכולנו שבת אחלה של בילויים וכיף חיים אמיתי ושתמיד תמיד ניהיה בריאים ומאושרים. אמן לילושלי

lilushli

New member
מזה עוברים סוג B-C ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי שטוב לו ושמח כף ימחא

שתיהיה לכולנו שבת אחלה של בילויים וכיף חיים אמיתי ושתמיד תמיד ניהיה בריאים ומאושרים. אמן לילושלי
מזה עוברים סוג B-C

אני כנראה באמת לא מבינה מה המשמעות של כל זה ואין לי ספק שאשאל את הרופא כשאגיע לזה אבל בנתיים מה העובר הכי טוב שאפשר להחזיר A
ז"א אפשר גם אחרת
ומה עם השברים שכולם מדברים עליהם הגיוני שיתפתח הריון אם החזירו עוברים עם שברים
את עיניין החלוקה כבר הבנתי אבל מה הדרגה הטובה ביותר לעובר כדי שיהיה במצב האופטימלי שלו
לחץ לחץ לחץ אף פעם לא התעניינתי קודם ועכשיו נראה לי שכל העולם וחבריו מדברים על זה - אולי הרגשה פנימית שלי
תשובות להרגעת הלחץ נדרשות
תודה
לילושלי

1029

New member
|סוג עוברים

מזה עוברים סוג B-C

אני כנראה באמת לא מבינה מה המשמעות של כל זה ואין לי ספק שאשאל את הרופא כשאגיע לזה אבל בנתיים מה העובר הכי טוב שאפשר להחזיר A
ז"א אפשר גם אחרת
ומה עם השברים שכולם מדברים עליהם הגיוני שיתפתח הריון אם החזירו עוברים עם שברים
את עיניין החלוקה כבר הבנתי אבל מה הדרגה הטובה ביותר לעובר כדי שיהיה במצב האופטימלי שלו
לחץ לחץ לחץ אף פעם לא התעניינתי קודם ועכשיו נראה לי שכל העולם וחבריו מדברים על זה - אולי הרגשה פנימית שלי
תשובות להרגעת הלחץ נדרשות
תודה
לילושלי
|סוג עוברים
לילושי שלום A.B.C מראה על רמת איכות העוברים,אך בהרצאה ששמעתי מפי הלבורנטית של הדסה עין כרם,יש מקרים שהם מחזירים עוברים באיכות C והם כן נקלטים וכמון שגם ההפך, כך שאל תתיחסי לזה יותר מידי זה קריטריון בשביל המעבדה. שבת שלום גו'ד נ"ב סליחה שאני לא מכניסה סמיילים ,אני רק מתחילה ללמוד שימוש באינטרנט.

סנדרה, התסכול מובן

סתם דיכאון
ראיתי את רצף ההצלחות כאן. נראה לי כולם הצליחו החודש (כולל עוד 2 חברות) ורק אני לא. לא שאני לחוצה הרי יש לי תאומות מקסימות... כולם מספרים על העוברים היפים שהוחזרו להן ורק לי בשתי הפעמים העוברים לא התפתחו יפה. עוד שבועיים אני בת 35. עכשיו אולי הבעיה לא רק אצל בעלי אלא גם אצלי.
סנדרה, התסכול מובן
זה נורא קשה כשכולן מצליחות (כולל אלו שגם בטיפולים) ורק את לא. זו הרגשה שלדעתי כל אחת שבטיפולים עוברת. לדעתי הגיל לא צריך לעניין כל כך, זה לא שביום שאת בת 35 המאגר השחלתי מידלדל באופן אוטומטי לחצי. זה תהליך ולפי דעתי בגיל 35 את רחוקה מאד מהיום שבו יגידו סטופ, השחלות שלך לא עומדות בזה יותר (וביום הזה בטוח כבר יהיה לך עוד ילד!). הרי עושים טיפולי הפריה עד גיל 45. ואם הבעיה לא רק אצל בעלך (מה שלא בטוח בכלל) אז מה?! את עושה טיפולי IVF, הם פותרים כמה סוגים של בעיות, זה לא מעניין כבר אצל מי הבעיה, העיקר שיהיה הריון
מאחלת לך המון הצלחה! רחל

אוי סנדרה (((((((((חיבוק)))))))))))

סתם דיכאון
ראיתי את רצף ההצלחות כאן. נראה לי כולם הצליחו החודש (כולל עוד 2 חברות) ורק אני לא. לא שאני לחוצה הרי יש לי תאומות מקסימות... כולם מספרים על העוברים היפים שהוחזרו להן ורק לי בשתי הפעמים העוברים לא התפתחו יפה. עוד שבועיים אני בת 35. עכשיו אולי הבעיה לא רק אצל בעלי אלא גם אצלי.
אוי סנדרה (((((((((חיבוק)))))))))))
נכון, קשה לקרוא על כל ההצלחות מסביב כשתחושת אי-ההצלחה האישית שלך כל כך טרייה וחזקה. אבל עם התחושה הקשה יש בזה גם המון תקווה, וכדאי לנסות לראות ולחוש גם את הפן הזה. גיל 35 מסמן בדרך כלל את המועד הכללי שבו מתחילה הירידה בפוריות. הירידה הזו כמובן הדרגתית ונפרשת על פי 10-15 שנים. משמעות הירידה בפוריות היא שהמאגר השחלתי פוחת מבחינת הכמות והאיכות. כלומר במשך השנים יש פחות ביציות ופחות מהן באיכות טובה. זה גם אומר שבשלב שאת נמצאת בו עדיין יש שם המון המון ביציות טובות ויפות בעלות פוטנציאל מעולה לתינוקות בריאים. הטריק הוא ליפול על אותן ביציות טובות, וזה לפעמים לוקח קצת יותר זמן ויותר נסיונות. אגב, אני בעוד חודש אהיה בת 42
ולקח לי שנה וחצי של נסיונות וסדרת טיפולים מהקל אל הכבד כדי להצליח. אני מאוד מאמינה שזה בעיקר עניין של התמדה. אז לא לאבד את התקווה! ויש לך את התאומות האהובות, שמהן תמיד תוכלי לשאוב כוחות ותקווה. אם זה הצליח פעם אחת, זה יצליח שוב!

אםל2

New member
סנדרה יקירתי

סתם דיכאון
סנדרה יקירתי
אני אוטוטו בת 38
עם שני ילדים לא קטנים, ממש ממש רוצה עוד אחד/ת, ומקוה שלא איחרתי את המועד. הטיפול הראשון הסתיים ללא הפרייות, ואני בעיצומו של טיפול שני, בתקוה שהפעם נגיע לפחות להחזרה. אותי דוקא מאוד מעודד גל ההריונות כאן השבוע! הרבה זמן לא היו כאן הריונות והתחלתי כבר לחשוב שאולי בגילאים האלה ההצלחות נדירות יותר. והנה, לנגד עינינו ההוכחה שזה אפשרי. צריך רק להאמין ולקוות ולנסות ולא לוותר. (נראה אותי מדברת אחרי הטיפול.....) אז חיזקי ואימצי ואני מאחלת לך הצלחה מהירה!

1029

New member
לסנדרה

סתם דיכאון
לסנדרה
הי סנדרה אני חדשה בפורום,יש לי שני בנים אני בת 37 וגם אני נכשלתי החודש. וכמו שאמרת עקב הגיל כנראה הבעיה לא רק אצל בעלי אלא גם אצלי. אתמול קיבלתי תשובה שלילית לi.v.f.מספר 25 אז בואי נרים את הראש ונמשיך. בהצלחה לכולנו. גו'ד

ג'וד, אני מצטערת בשבילך ../images/Emo24.gif

לסנדרה
הי סנדרה אני חדשה בפורום,יש לי שני בנים אני בת 37 וגם אני נכשלתי החודש. וכמו שאמרת עקב הגיל כנראה הבעיה לא רק אצל בעלי אלא גם אצלי. אתמול קיבלתי תשובה שלילית לi.v.f.מספר 25 אז בואי נרים את הראש ונמשיך. בהצלחה לכולנו. גו'ד
ג'וד, אני מצטערת בשבילך

25 זה ממש לא פיקניק. לא נכנס לתודעה שאפשר להגיע לספירה של 25 טיפולים ולהשאר שפויה. אני מקווה שאת סופרת גם את הטיפולים שבהם נולדו בנייך, כי אז את לפחות רואה את התמורה לעבודה המפרכת. בכל מקרה אני מחזקת אותך ומעריצה אותך על הנחישות
רחל

1029

New member
רחל של ענבל ,תודה

ג'וד, אני מצטערת בשבילך

25 זה ממש לא פיקניק. לא נכנס לתודעה שאפשר להגיע לספירה של 25 טיפולים ולהשאר שפויה. אני מקווה שאת סופרת גם את הטיפולים שבהם נולדו בנייך, כי אז את לפחות רואה את התמורה לעבודה המפרכת. בכל מקרה אני מחזקת אותך ומעריצה אותך על הנחישות
רחל
רחל של ענבל ,תודה
תודה על העידוד, בני הבכור בן 12 מהריון ספונטני בין טיפולים,בני השני בן 7 ממיקרומניפולציה. אני כבר 18 שנה בטיפולים ואשמח לנסות ולתרום לכל אחת מניסיוני הרב . ושוב תודה שבת שלום, גו'ד

מישמיש7

New member
ג'וד

ג'וד, אני מצטערת בשבילך

רחל
ג'וד
באמת כל הכבוד על הנחישות ועל הכוח הנפשי. זה גורם לי לעוד יותר כוח, ולעוד יותר אופטימיות
קבלי הרבה חיזוקים וחיבוקים

ברוכה המצטרפת, ג'וד!

לסנדרה
ברוכה המצטרפת, ג'וד!
אני מצטערת על התשובה השלילית הנוספת שקיבלת ועל כל השליליים שבאו לפניה. אכן, 25 טיפולי IVF זה המון! וכל הכבוד על ההתמדה ועל רוח הקרב! אכן, בגיל 37 גם הגיל כבר משחק תפקיד, במצב שלא היה מזהיר עוד מקודם. אבל כמו שהצלחת בפעם הקודמת, תצליחי גם הפעם, והלוואי שזה יהיה בקרוב!!!!! אם תרצי, ספרי לנו קצת יותר על הסיפור שלך. אין לי ספק שכולנו נוכל ללמוד מהידע שרכשת עם השנים, (לצערך). ושיהיה המון בהצלחה, ג'וד!

מצב
הנושא נעול.
למעלה