סתם הרהור שלי..

alon5559

New member
לא הבנת אותי נכון

לא כתבתי שהוא פחות טוב, אלא שמבחינת ארגון השירים, האלבום זורם באופן פחות טוב מקיד א'. למשל knives out שפתאום מתחיל בלי קשר.. אבל מה שהופך את זה ליותר מאלבום עם שירים טובים זה האופי של השירים, שלדעתי דומים ודיי אחידים (למשל קיד א' אלבום שנותן הרגשה קצת שונה, יותר קרירה..) אני הרבה זמן חושב איזה אלבום אני חושב שהוא יותר טוב ואני לא מצליח להחליט, או שיש תקופות. בגדול אני חושב שאלו שתי אלבומים מיוחדים ומדהימים של רדיוהד.

FunkyMonk

New member
אלבום מופת, אבל אין מה לעשות

שומעים שהוא אוסף outtakes של kid a.

ממש לא, תביא לי עוד אלבום שיש בו את

I MIght Be Wrong הוא לוקח כל שיר מקיד א' נראה לי, ובכלל Like Spinning Plates כמה צמרמורות כמההההה פשוט אתה לא מבין איזה יופי מה שעשו שם. תראה לי עוד אלבום עם קטע כמו Hunting Bears, אלבום פשוט נפלא, ממש אבל לא שאריות של קיד א', זה ממש מעוות להגיד כזה דבר על אלבום כ"כ נפלא.

FunkyMonk

New member
פיספסת את הנקודה...

אלבום מעולה, בלי שום ספק, אני אוהב אותו מאד. אבל אין מה לעשות, אין בו את היציבות שיש באלבומים כמו kid a, HTTT, OK C. שומעים שזה אוסף של שירים מהסשן של קיד איי. זה לא אומר שהוא פחות טוב, או נחות, או כל דבר כזה.

o pie

New member
המממ

לכל להקה שקיבלתי עליה המלצות מאנשים עם טעם טוב, אני מאזין מספיק פעמים עד שאני אוהב :) בקושי היו פעמים שהתאכזבתי... אולי פעם אחת עם ה - Mars Volta שקיבלתי הרבה המלצות עליהם, אבל הם פשוט מוזרים מדי בשבילי

למעלה