סתם הרהור...

אתה מדבר על איומים מפחד

וקורא לי "ילד קטן"? חחחחחחחחח וואי אתה עלוב, עזוב שאתה לא מוכן להגן על המדינהשלך, לעזור לחברים שלך, להיות נאמן למדינה... אתה עוד מנסה לרדת על מי שכן עושה את זה? חחחחח בחיים שלי אני נשבע שאתה פשוט בדיחה מהלכת. את התפקיד שלך יכלו לעשות גם בעלי פרופיל נמוך. אבל לא, אתה עשית את זה, כי בטח השתנת במכנסיים מרוב פחד. תגיד גם מחושך אתה מפחד? לא, לא פחדת מקרבי, רק איימת על קצין מיון שיוציא אותך מקרבי. זה לא מפחד, מה פתאום... בטח, אני פראייר, אני פראייר שאני משמש מגן חיים לבוגדים מההתנחלויות. אבל אז כל הלוחמים וכל המדינה פראיירים, ככה זה כשנותנים יותר מדי כוח למשיחיסטים של יהווה. אז יאללה, כשתסכים להזיז את התחת בשביל לעזור למדינה ולחברים שלך, תבוא לדבר איתי.

תשמע יש לך דרך יותר טובה

להגן עליהם בלי שחברים שלך ייפגעו ??? לא אתה יכול לצאת משם ואם יש פיגוע מורידים את כל השכונה שממנה יצא המחבל

עברת משקרים להתחמקויות?

אני אשאל שוב, אם אני צריך לסכן מתנחלים כדי להציל את חברים שלי, מה לעשות?

לא המתנחלים עושים לך פיגועים

אתה נלחם במתנחלים ??? זו שאלה דפוקה למה מה תן דוגמא שאתה מסכן חברים שלך כדי להציל מתנחלים? זה שאתה שומר עליהם זה לא אומר שהם עשו לך את זה שלחו אותם לחיות שם ותאמין לי שלא היתה להם בעיה לשמור על עצמם

בוא נראה

- ידידה שלי לא יכולה להשתמש בידה, כי נדקרה על ידי מתנחלת. חבר שלי קיבל אגרוף ממתנחל. - 2 חברים שלי הגיעו לבית חולים אחרי שמתנחלים שפכו עליהם סודה קאוסטית. - אבא שלי וקצינים אחרים הולכים עם שומרי ראש בגלל איומים של מתנחלים. - הייתי בכותל כשהילד הקטן של אלוף שטרן עמד שם והגן על אבא שלו מהחברים המטורפים שלך. - חבר שלי, אדם דתי ואפילו בן ונכד של רבנים מאיטליה, שהשתתף בפינוי חזר עם משבר אמונה בגלל המתנחלים. מכל זה אני מסיק דבר אחד, כן, אנחנו במלחמה איתם.

יופי תיקח בודדים

ומה אתה מצפה סילקת אותם מהבית מה אתה רוצה שיבואו אלייך בפרחים תגיד תודה שלא קיבלת יריות אני לא מצדיק אותם אבל מה ששרון הבוגד עשה להם אני מבין אותם אני רוצה לראות איך היית מגיב אם היו באים להעיף אותך מהבית מקבל אותם בפרחים ואומר תודה??

בודדים שקיימים

אני מצפה מהם שלא יצפצפו על חוקים, שלא ירקו בפנים של החיילים ששומרים עליהם, שלא יבגדו במדינה שלהם. כנראה בקשות גדולות מדי מגייס חמישי. ראש הממשלה הגיבור שלנו הוציא אותנו, רק חבל שהחליט להחזיר אותם במקום להשאיר אותם בלי צבא ושיסתדרו לבד עם המחבלים. אז נראה כמה ה"אמונה" וה"אידיאולוגיה" שלהם חזקות.

אתה קורא לו גיבור אני קורא לו פחדן

ותאמין לי שאם היו עוזבים אותם לבד היה יותר שקט בגזרה ההיא כי הם עם התרומות שהם קיבלו יכולים לקנות את צה"ל ותאמין לי שאתה לא רוצה אותם עם רובים כי הם היו מוחקים את עזה

אני קורא לו גיבור ולך פחדן

כי לעומתך הוא לא פחד להילחם, ומה שהוא עשה למען המדינה, פחדן כמוך לעולם לא ידע. בינתיים לא רק שלא עזבו אותם לבד, ההפך, הם דרשו טנק וגדוד חי"ר על כל 2-3 משפחות.

אני לא מפחד להלחם

אבל אני לא מסכים לשחק חתול ועכבר כדי לגבות את הפחדנות של שרון בכל הנוגע למלחמות אני מסכים איתך הוא גיבור אבל רק במלחמות כמו רבין בפוליטיקה הוא אפס אחד גדול

אתה מפחד שחס וחלילה ירו בך

בניגוד לראש הממשלה הגיבור שנלחם בחזית בכל מלחמות ישראל ובהגנה. יותר מזה, כמו רבין (איך אתם אומרים? הי"ד), גם ראש הממשלה הגיבור עשה הכל בשביל אולי הדור הבא לא יוולד עם M16 ביד.

אני אתן לך דוגמא

זה קורה להמון בנות מסתבר: איכשהו כשבחורה משקיעה בעצמה ויוצאת לפאב או מועדון עם חברים מתחילים איתה בצורה יחסית פחות מאשר כשהיא נראית פחות מושקעת לא נגיד מג'ויפת אבל הבנת את הכיוון.. איך אתה מסביר את זה? אני חושבת שברגע שאישה יוצאת מהבית טיפ טופ ליציאה היא כנראה משדרת משהו שהופך אותה לפחות נגישה ואני משערת שזה מה שקורה לנשים מצליחות הרבה פעמים- כמובן נאי לא שוללת את האופציה שחלקן אכן מתנשאות..

למעלה