סתם יום של חול באיגוד השחייה:

עדי פרג

New member
רק הערה קטנה:

לא אתווכח עם עילגים, אבל רק אזכיר לפורום כי בניגוד לטענה כאילו נבו עשה "קריאה לנצח בשדה הספורט את מי שמכריזים קודם שלא יתמודדו מולך רק בגלל היותך ישראלי" נבו אמר ש"כל ישראלי יודע שצריך לנצח ערבים" ולכן הוא כל כך מרוצה שניצח את הסורי מהמקצה שלו
(א-פרופו יום השואה של פראקסלנס - לגרמני ששחה על יד גל זה היה בסדר שהוא הפסיד...)
גל לא הסתפק בסורי מהמקצה שלו וטען כי הוא מאד מרוצה גם מניצחונו על הלבנוני ממקצה אחר... .
אולי כדאי שנבקש מנבו ש"יתחייב לדגל ולסמל" כתנאי ליציאתו לאליפות אירופה הקרובה (כפי שאיגוד השחייה דרש! משפירא בר-אור), הרי שם לא יהיו ערבים, ואז אולי הוא לא ירצה בכלל לנצח ??
באשר לטענה כאילו אני לא מחיתי על החרמת ספורטאים ישראליים ע"י ערבים - אכן הפר צודק.
במקרה של גל המחרים היה דוקא איראני ואני לא כותב פרסית (וגם לא מצטיין בערבית) וכמדומני שלא יצטטו אותי בעיתונות האיראנית.
האם משמעות הדבר שאני תומך בחרם האיראני ??
רק מח של פר יכול לחשוב כך.

על הדמנציה המתקדמת של צרכן הפרג

שגורמת לכשלי חשיבה וירידה לבורות הפלג, אין מה להוסיף- אין אלא לתרום ביום ההתרמה המתאים.

מה שכן נתייחס לעובדות, מאחר שאנשים מסוג של עמיר פלג, מקבלים במה להבדיל מעיתונאים עם שכל ישר בתחום הספורט
שיש בידיעות(וביניהם בהחלט עושה רושם העיתונאי העולה אורן אהרוני)
בוא נדבוק מהי מצריים ומהי לבנון.
מעבר שמצרים ולבנונים נוהגים לנסות לבזות בתחרויות שונות את נציגי ישראל כמו איש ג'ודו מוכר מאוד שאם תשאל אותו אוף רקורד(כי מי צריך להתעסק עם מסלפי החשיבה) יגיד שהוא שמח במיוחד לנצח כל יריב ממדינה איסלמיסטית במזרח התיכון.
נזכיר את הקונטקס.

אל מוחם של עיתונאים כמו פלג והלומי דמנציה התנפלות של המון בלינץ' על שגרירות ישראל וניסיון שכמעט לבצע לינץ' באנשינו הייצוגיים במצריים- נכנסת באוזן אחת ויוצאת מהשניה.

קטן עליהם.

העובדה שממשלת לבנון כבר מזמן מורכבת ע"י האירגון להשמדת ישראל וזרוע אירנית לכל דבר, הרי הוא החיזבאללה עוברת להם מעל ראשם.

זה לא נקלט אצלם, כי אצלם הנציג הישראלי תמיד צריך להתנצל על קיומו לא להודות בעובדה שהוא שמח לנצח יריבים שעמם באופן גורף כמו גם הממשל ונציג ספורט מנסים לפגוע בישראל וישראלים.
זו דרכם הנלוזה לשרוד, הגלותי שמכה על חזהו של היהודי הנורמלי המוסרי שכשקוראים תיגר על הלגיטימציה שלו להתקיים הוא בוחר לא לתת כפי שהם חונכו לתרבות של הפניית הלחי השניה.

עדי פרג

New member
בניגוד מוחלט למה שאתה חושב עלי

חיל האויר דוקא חושב שאני בסדר גמור לתכנון מבצעי טיסה מול היריבים של גל נבו מלבנון ושאר מדינות הים התיכון.
אינני יודע איפוא היית במלחמת לבנון האחרונה וגם בזו שלפניה אבל אספר לך היכן הייתי אני:
ב 1982 בקוקפיט של פאנטום מעל בקעת הלבנון, וב 2006 (כבר מבוגר כדי לטוס) במחלקת המבצעים של חיל האויר, במקום שבו מתכננים את כל מבצעי הטיסה של החייל.
בניגוד לרבים מהספורטאים שאתה כל כך מעריץ, אני עושה מילואים (בחיל האויר) עד היום, ושם דוקא חושבים שאין לי שום בעיה עם דמנציה.
תגיד - יכול להיות שיש לך איזה בעיה ??

אכן,אתה כבר נסוג כאן לקווי מז'ינו

באין יכולת להסביר טענות כל כך מופרכות, אתה נאלץ לנופף במדליות הצבאיות הלכאורה שלך.

ובכן, גם כאן בשדה הזה נראה שצריך תגובה הולמת.
אני לעומת זאת בסה"כ לוחם במילואים שכבר ראה ברמת השטח, מה לעשות את האויב בעיניים, ירה והרג כשצריך חילץ פצועים תחת אש . וגם על הדרך יצא לי יילד פלסטינאית כשהיה צריך.
אני במקרה גם בוגר מצטיין של הטכניון.

תאלץ להתמודד עם העובדה שאני לא משתייך לנוון של חלוץ ודומיו מלבנון 2 והכשל המבצעי שאתה שותף בו.
אני יכול להבין איך אדם שראה את המציאות דרך ביבר זכוכית לא מסוגל לראות את המציאות הגיאו-פוליטית הנמצאת מתחת לאפו.
לאור מה שאני יודע על התפקוד של לבנון 2 והכשלון, המבצעי של קציני הפלסמות אין זה מפתיע כלל שאנשים הסובלים מדמנציה עדיין מוחזקים במערכת ואף שותפים לכוון.
כולי תקווה שבמערכה הצבאית הבאה, וגם הלא צבאית שאנו נמצאים בה כל העת מול מסעות הדה-לגיטמציה והשפה האורווליאנית ינופו הגורמים החלשים מנטלית. בסופו של דבר זה בנפשנו.

עדי פרג

New member
כשאין נימוק טוב עוברים להכפשות

ככה זה עם הפר הזה, כאילו לא הבחין שהצבעתי על העיסוק הצבאי שלי רק בתגובה! לטענתו ו"אבחנתו הרפואית".
אגב, מתשובתו אני מבין שהוא סבור שחיל האויר הישראלי מאפשר לחולי דמנציה לעסוק בתכנון מבצעי טיסה...
ואני גם מבין שהכשלון (? ) - נדמה לי שהנסראללה עוד לא התאושש מה"כישלון" ההוא - מיוחס לחיל האויר דוקא.
זוהי כמובן זכותו של כל פר לחשוב כך, במיוחד כאשר הוא לא סתם פר אלא "פר-אקסלנס" , אך למיטב הבנתי הבעיה בלבנון 2 לא הייתה עם חיל האויר, המפקדים מאחרי ה"פלסמות" לא היו מחיל האויר, ומומלץ מאד לפר לקרוא את ספרו של חלוץ בכדי להבין את הבעיה האמיתית:
הזגזוגים וחוסר ההחלטיות של פיקוד הצפון מצד אחד, וגם אי הטלת המילואים למערכה מוקדם יותר (בהחלט טעות של חלוץ) מצד שני.
בנוסף, כידוע הוצבו בלחמה ההיא מטרות לא ריאליות ע"י הדרג המדיני, שגם שגה כשלא הפסיק המבצע אחרי ההצלחות של השבוע הראשון.
אלו החלטות בדרג המדיני שכמובן לא היה להם שום קשר לחיל האויר, ובודאי לא היה להן קשר לתיפקוד "הדמנצי" ... שלי, אבל אצל הפר הכל אפשרי...
אני פשוט נדהם שאני צריך לסנגר כאן על חיל האויר, אבל כנראה שמי ש"ירה והרג כשצריך" ואפילו "יילד פלסטינאית כשהיה צריך" .. לא בהכרח כל כך נבון.
האדון פר, מצטרף כאן לחברה מאד לא טובה - שאלכס הוא נציג מובהק שלה.
כזכור אדון אלכס "איבחן" אותי בפורום זה מבחינה רפואית כבר לפני שנתיים והותיקים כאן זוכרים זאת ודאי.
אני מציע שכאחד שכבר הצטיין בעזרה רפואית ליולדת, הפר לא ינסה לבצע דיאגנוזות מבלי שיעבור קורס רפואי מתקדם יותר.
מאחר והפר הוכיח כאן שיש לו מח צר, אני מבטיח לא להתייחס עוד לדבריו אלא באופן מאד מקוצר.

apy ape

New member
פר אקסלנס, אתה צודק

אני מסכים איתך לחלוטין ולדעתי רוב טענותיך מוצדקות ומנומקות היטב. עם זאת, אתה חייב להפסיק להתלהם והתחיל להתבטא בכבוד הראוי. הפורום הזה מתדרדר

אלכס 2501

New member
מתברר שזאת מן שיטה שכזאת.

לא עומדים בקריטריונים ואחר-כך משיגים מקום בתחרויות באמצעות מכבש של רעש בעיתונות והשמצת איגוד השחייה, יו"ר האיגוד ושחיינים בכירים בנבחרת ישראל

כך נהגו במקרים שונים עם שפירא בר-אור ועכשיו עם קופטי

זו הבשורה הגדולה שמביאים לנו פרג/פלג וחבורת הפנסיונרים ההזויים שאיתם

ר ק ו ב !!!!!!!!!!!!!!!

מעניין שרק שחיינים שלא מהפועל ירושליים צריכים להשיג קריטריון
כשמדובר בשחיין מהפועל ירושליים הוא לא צריך להשיג קריטריון כדי לנסוע
יאללה, נמאס לי לשמוע את השקרים של כל המושחתים, מספיק כבר לבלבל את המח של האנשים האינטיליגנטים פה בפורום.
אני זוכר שפעם התלוננתי על זה שאדי קואז הוא מושחת אז מישהו פה איים עליי בתביעת דיבה ובינתיים זרקו את הקואז מכל המדרגות ומתברר שכל מה שאמרתי עליו היה נכון.

רק על מנת להמנע מלזות שפתיים

היה על יו''ר האיגוד לנהוג העדפה מתקנת כנגד שחיינים מהפועל י''ם, כלומר להעדיף את מי שלא שוחה בהפועל י''ם כדי שלא יראה כאילו הוא נוהג תוך כדי ניגוד אינטרסים.
אבל הוא כמובן, כמו כל לוזון אופייני, נוהג בדיוק ההיפך.

אלכס 2501

New member
מה שאתה קורה לו "העדפה מתקנת" פרושו

להוציא כסף ציבורי למטרות שהוא אינו מיועד להם.

איגוד השחייה אמור לפעול משיקולים מקצועיים בלבד ולא " על מנת למנוע מלזות שפתיים" וגם לא לשם "העדפה מתקנת"

אלכס 2501

New member
אם ידוע לך על דברים פליליים שעשה נועם צבי

אתה מוזמן להתלונן במשטרה.

אז אם 2 שחיינים לא עשו קירטריון

למה הפחות טוב נסע?
מה מקצועי בזה?
אולי תסביר לי מר יועץ תקשורת יקר ?

אלכס 2501

New member
רצוי שתברר את העובדות לפני שאתה טופל אשמות על

אנשים. אנחנו עוד עלולים לחשוב, חס וחלילה, שאתה לא רציני

guinnart

New member
למה דני מלניק נסע ב-2010?

זו הנקודה העיקרית שמפריעה לי ביחס לסיפור של קופטי - שכבר יש תקדים.
לגיטימי לא לשלוח את מי שלא עשה קריטריון אישי (בהנחה שלא מסמנים את השליחים כמטרה בפני עצמה), אבל אם אותו איגוד כבר פעל על פי מדיניות אחרת, למה שינה עכשיו?
גם אם נקבל את זה שלאיגוד מותר לשנות את המדיניות, זה לכל הפחות קצת חסר תבונה לא להתגמש ולהעקש על שינוי כזה כשהוא מגיע על רקע של קונפליקט ידוע המתנהל בין אגודות. דני מלניק מהפועל ירושלים, ג'ואן קופטי מירושלים רבתי. וגם אם לכאורה זה "רק" שינוי מדיניות, רצוי מראשי מערכת להיות קצת יותר נבונים ורגישים כדי לא להפיל את עצמם בפח כזה.

אם קופטי אכן, כפי שנטען, פנה לעיתון לפני שניסה לנהל דיאלוג עם האיגוד -גם זו מידה של כסילות. עדיין הוא לא עשה קריטריון ולכן שליחתו היא בגדר של מעבר לנוהל ידוע. לכן לא סביר מצידו לשבת בבית ולחכות שיודיעו לו שהוא נוסע, אלא לפנות ולקיים דיון בעניין. זה שונה מהדיון שהיה בעניין תום קרמר לפני כמה חדשים - שעשה קריטריון אבל נטען שהוא "צעיר מדי" (וממה שהבנתי העניין הזה כבר נסגר והוא יטוס לאליפות אירופה - אם לא היה טס זו היתה שערוריה שהיתה מאוששת את כל טיעוניי עדי פרג...).
פתחתי את הפסקה האחרונה במילה "אם" כי כמובן אני לא יודע מה קופטי עשה בפועל.

שיקול מקצועי בעיניי התומך בשליחתו של קופטי היא במסר אל השחיינים. קופטי הוא בן 22 ועשה התקדמות גדולה השנה, אחרי כמה שנים שבהן אני בטוח שעבד קשה מאוד. יש פה מסר חשוב, ערכי ומקצועי בעיניי לספורטאים בכלל ולשחיינים בפרט - גם אם לא היית מדליסט באליפות אירופה בגיל 18, אם תעבוד קשה השיפור יגיע וגם הזכות לייצג את המדינה. ההתמדה הזו אינה מובנת מאליה ובעיניי ראויה להערכה גדולה.

ומעיני אוהד ספורט כמוני - כל המעורבים בסיפור, התוקפים והתוקפים חזרה, נראים כבר ממזמן בעיניי לפחות רע, רע מאוד.

אלכס 2501

New member
אם חשוב לך לדעת למה שלחו אז את מלניק. אתה

יכול לפנות לאיגוד ולדרוש הסבר. אני בטוח שיענו לך

לדעתי מקרה מלניק לא רלוונטי היות ואפילו ונניח, לצורך הדיון, ששלחו אותו אז שלא כדין. האם פרג דורש שננהג גם כיום כך רק מפני שאז לא נהגו כראוי?

מקרה קופטי עומד בזכות עצמו ללא קשר למה עשו או לא עשו בעבר.
אין שום הצדקה מקצועית וציבורית לשלוח אותו כיום
אם האיגוד יכנע ללחץ זו תהיה השערוריה האמיתית

doron62

New member
הפעם באמת מדובר בתגובה הזויה או מיתממת

מה זה לא רלבנטי........כשהיה מדובר בשחיין של הםועל ירושלים אז היה מותר "לטעות" ועכשיו כזה פתאום שחין של האגודה היריבה אז מתחילים לעשות סדר נו באמת אלכס שם בדוי ........לא נולדנו אתמול........הנסיון הזה להתמם לא עובד.....יש סכסוך ארוך ועמוק בן מר צבי ידדך/מעסיקך/קרובך (אתה יודע מה בדיוק הקשרהנסתר) לבן אגודת ירושלים רבתי וכל הנסיונות שלך ושל דומך להתמם ולאמר לא היה ולא נברא הם אלה שנראים הזוים........

למעלה