סתם כי זה קיץ וחם - שאלון החומוס הגדול

MrCheff

New member
סתם כי זה קיץ וחם - שאלון החומוס הגדול ../images/Emo163.gif

נזכרתי בזה בגלל שרשור קודם בעמוד
אני עובד באזור אלנבי בת"א. יש הרבה חומוסיות באזור העבודה שלי, אבל עדיין, כמעט ולא יוצא לי לאכול בחומוסיות
אז לשאלון הטיפשי (או שלא). במילא אין משהו טוב יותר לעשות בחום המטורף הזה...
האם אתם אוהבים חומוס?
איזו תוספת אתם אוהבים על החומוס?
האם יש לכם המלצה על חומוסיה טובה?
יש לכם המלצה/טיפ/מתכון לחומוס ביתי הטוב ביותר? ולשאלה החשובה ביותר:
בדוך או בסיבוב? שאלות/המלצות/הערות ודיונים סביב חומוס יתפתחו בשמחה! והעיקר.. אל תצאו חומוס
http://www.youtube.com/watch?v=3gcH_vRJ3a0

MrCheff

New member
../images/Emo163.gif ואני עונה ראשון ../images/Emo163.gif

כן!
בצל מטוגן עם חריף/פול עם חריף/טחינה עם חריף. פחות אוהב בשר על החומוס שלי
אכלתי בנתיים חומוס בכמה מקומות בת"א והכי טעים לי היה 'הסורי' בכרם התימנים. אם תשאלו אותי איך להגיע... אין לי מושג... צריך לשוטט עד שמוצאים, למרות שבבלוג החומוס הגדול יש כתובת והוראות הגעה
המלצה/טיפ לחומוס, מלבד להשתמש בטחינה טובה וכמון, אפשר להוסיף טיפה פסטו. עשיתי את זה לפני שבוע וזה שידרג את הטעם של החומוס בכמה רמות, כך שאפילו חמותי אכלה מהחומוס
בסיבוב, אלא מה?

gils33

New member
../images/Emo21.gifאני חולה על חומוס

על צורותיו - הכי אוהב עם גרגרים וביצה. בחומוסיה בת"א הקטנה בסוף דיזינגוף,לא זוכר את שמה אני חושב חומוס אסלי. באבו גוש חומוסיה טובה. והסורי בכרם התימנים - סוף הדרך של חומוס.

gils33

New member
ועוד אחד חשוב ששכחתי

חומוס סעיד בעכו שפתח לא מזמן בת"א

Master Stav

New member
חומוססססססססססססססססס

אוכל רק חומוס שמכין לבד בבית בלי טחינה אלא עם רכז רימונים במקום אוהב מאד ירק לא קילו גרגירי חומו שהושרו 6 שעות והמים סוננו כול שעה מבשלים עד להתרככות ומניחים למים להעלם במסננה אוא ז מעבירים לממחמה מזון עם 4 כפות רכז רימונים ומוסיםפים חצי כפית מלח 4 כפות שמן זית וחצי חבילה פטרוזיליה .....טוחנים טוב.... וזהו ....מעדן

MrCheff

New member
תגיד לי..

אתה שם רכז רימונים גם בחומר לניקוי רצפות?

Master Stav

New member
אני שמתמש בתמהיל של חומץ ככוס על דלי שלם

ומויסף 3 טיפות של שמן ארומטי בניחוח כזה או אחר שאני אוהב למעשה למעט במכונת הכביסה שם אני שם אבקת כביסה ובמרכך חומץ אני כמעט טלא משתמש בחומרי ניקוי בבית

MrCheff

New member
אני צחקתי ואתה עננית ברצינות ../images/Emo13.gif

לא נורא.. זה החום!

Master Stav

New member
עניתי כי ניראה לי חשוב ../images/Emo13.gif

אבל רק שנייה מייד יגיבו שזה לא מעינינו של פורום ז מאחר וזה לא קשור לנושא המאד ספציפי שלו כל שכן מתאים לפורום האחר....

hag70

New member
נו באמת...

ממש לא לעניין. אני מקווה שברור לך ההבדל.

Master Stav

New member
לא ממש לא

אבל זה כבר לא משנה לשימחתי ... מחקתי את הפוסט שהפריע לך ....
מקווה שאתה מבסוט

hag70

New member
חבל

ותאמין לי שאני מבסוט גם בלי מחיקת פוסט כזה או אחר.

hag70

New member
אתה לוקח את זה מאד אישי

ולא ברור לי למה. אם חשבת שזה בסדר, יכולת להשאיר את ההודעה ולהסביר למה נראה לך שזה בסדר. אף אחד לא היה מתלונן אצל הנהלת הפורומים.

גרי רשף

New member
סופסוף נושא רציני בפורום..

האם אתם אוהבים חומוס? כן. איזו תוספת אתם אוהבים על החומוס? תן לו את הכבוד המגיע לו: פיתות טריות, חריף, ו..זהו! האם יש לכם המלצה על חומוסיה טובה? חומוס אלנבי בחיפה, חומוס תנעמי ברעננה; ובאופן כללי החומוס כיום טוב מבעבר ולרוב אינני מתאכזב. יש לכם המלצה/טיפ/מתכון לחומוס ביתי הטוב ביותר? ניסיתי כמה פעמים להכין, אבל אין מה להשוות לחומוס טוב של מסעדות.

יאללה חומוס

האם אתם אוהבים חומוס?כן איזו תוספת אתם אוהבים על החומוס?אני אוהבת "משולש" האם יש לכם המלצה על חומוסיה טובה?רוני פול (למרות שלא הייתי שם כבר שנתיים בערך, זכור לי לטובה מאוד, יש לכם המלצה/טיפ/מתכון לחומוס ביתי הטוב ביותר?אני לא מכינה לבד -אולי הגיע הזמן? ולשאלה החשובה ביותר: בדוך או בסיבוב?גם וגם, מתחילה בדוך ומסיימת בסיבוב.

hirshfe

New member
אוהב אוהב

אני אוהב טחינה, ולמען האמת אני איש של טחינה יותר מחומוס ליד אני מאוד אוהב סלט ערבי, ירקות ביצה וחריף ולערבב עם טחינה בחדרה יש את חמודי שהיא טובה בתל אביב יש המון אני כמעט ולא עושה חומוס, אלא קונה את של חמודי, אבל טחינה אני עוטשה לא מעט חומוס תצעשייתי טוב הוא של נאשנאש ואני משלב בין דוך לסיבוב

למעלה