יש מיש'ו שלא אוהב חומוס?!?
(ליברמן צריך להוסיף את זה לתנאי הסף לאזרחות!
) האמת שחומוס יכול להיות ממש סתמי, ויכול להיות מעדן! תלוי בחומוס. מתנצל מראש כלפי אחיי הירושלמים, הולך לשחוט כמה פרות קדושות (ולשים אותן על המנגל!) קודם כל - הוזכרה כאן אבו-גוש - לפחות מבחינת החומוס המסעדות שם הן בינוניות ומטה! (מבחינות אחרות, יש שם כמה הברקות) ואותו דבר גם עם כל "מקדשי" החומוס הירושלמים - פינתי/טעמי וכו' - אולי 'פעם' זה היה אחרת, אולי מאז שהם הפכו להיות "מוסדות" (שלא לדבר על רשתות) אין לי מושג על מה כל ה-טררם, לא מש'ו בכלל! אחד המקומות הירושלמים, שאצלו (בין השאר) החומוס הוא מעדן - הוא אולם האירועים(!) "האחוזה". לא מזמן, די במקרה, 'גיליתי' מקום נוסף - חומוסייה ברח' נרקיס, מקום שגם כן מצליח להפוך ת'מישחה הזו, למש'ו שגורם לך ללקלק ת'צלחת! חומוס טוב, אוהב 'תו נקי! מקסימום שמן זית וגרגירים. וכמו עם בשר - יותר עדיף בלי לחם בכלל! לא בסיבוב ולא דוך! ככה - עם כפית!!!