סתם כי זה קיץ וחם - שאלון החומוס הגדול

elotan

Member
או! סופסוף סקר כלבבי

האם אתם אוהבים חומוס? - מאוד (ורואים) איזו תוספת אתם אוהבים על החומוס? בשר האם יש לכם המלצה על חומוסיה טובה? לא. אני לא בררן ואוכל בכולן. יש לכם המלצה/טיפ/מתכון לחומוס ביתי הטוב ביותר? לא יודע לבשל, מצטער, יודע רק לאכול. בדוך או בסיבוב? האמת - שעם המזלג.

elotan

Member
קשה לי לתפוס מידה רצויה של חומוס, טחינה ובשר

בסתם ניגוב עם פיתה. זה מתחרבש לי. במזלג יוצא לי מדוייק. והמזלג נכנס ישר לפה.

elotan

Member
דוך. אוסף מה שבא ליד (לפיתה) וטוחן

מה שמוביל אותי לשאלה המעניינת הבאה שלא הופיעה בסקר: איך אתם אוכלים את הפיתה עם החומוס? סגורה או פתוחה?

AlonPe

New member
יש מיש'ו שלא אוהב חומוס?!?

(ליברמן צריך להוסיף את זה לתנאי הסף לאזרחות!
) האמת שחומוס יכול להיות ממש סתמי, ויכול להיות מעדן! תלוי בחומוס. מתנצל מראש כלפי אחיי הירושלמים, הולך לשחוט כמה פרות קדושות (ולשים אותן על המנגל!) קודם כל - הוזכרה כאן אבו-גוש - לפחות מבחינת החומוס המסעדות שם הן בינוניות ומטה! (מבחינות אחרות, יש שם כמה הברקות) ואותו דבר גם עם כל "מקדשי" החומוס הירושלמים - פינתי/טעמי וכו' - אולי 'פעם' זה היה אחרת, אולי מאז שהם הפכו להיות "מוסדות" (שלא לדבר על רשתות) אין לי מושג על מה כל ה-טררם, לא מש'ו בכלל! אחד המקומות הירושלמים, שאצלו (בין השאר) החומוס הוא מעדן - הוא אולם האירועים(!) "האחוזה". לא מזמן, די במקרה, 'גיליתי' מקום נוסף - חומוסייה ברח' נרקיס, מקום שגם כן מצליח להפוך ת'מישחה הזו, למש'ו שגורם לך ללקלק ת'צלחת! חומוס טוב, אוהב 'תו נקי! מקסימום שמן זית וגרגירים. וכמו עם בשר - יותר עדיף בלי לחם בכלל! לא בסיבוב ולא דוך! ככה - עם כפית!!!

יאללה חומוס!

האם אתם אוהבים חומוס? בא-רור איזו תוספת אתם אוהבים על החומוס? בד"כ לא אוהב תוספות. ואם כבר, אז או בצל מטוגן או פטריות (לא מקופסא!) האם יש לכם המלצה על חומוסיה טובה? אבו דאבי בקינג ג'ורג'. חומוס הבית שלנו. גם חומוס טעים וגם המקום הכי נדיב בעיר יש לכם המלצה/טיפ/מתכון לחומוס ביתי הטוב ביותר? כשייצא לי טוב אשתף אתכם

למעלה