שוקו בשר או חלב?
T The Other NS New member 21/6/10 #41 הווו שוקו אהובי ../images/Emo99.gif חלב במבה נוגט או במבה חלבה ? אני אישית ממש אובת את שניהם
ר ריהותם New member 21/6/10 #45 ../images/Emo97.gifשחור.כי זה מרזה../images/Emo3.gif תל אביב או ג'רוזליים(ירושלים )
X XסתוניקX New member 21/6/10 #46 חהחה עונה על שניהם!! אוקי אז שוקולד לבן ותל אביבבב!! אין כל כך מה לחפש בירושליים כאילו חוץ מהכותל וזה.. אממ אממ אממ... סרט עם הרבה אנשים או עם כמה חברות קרובות?
חהחה עונה על שניהם!! אוקי אז שוקולד לבן ותל אביבבב!! אין כל כך מה לחפש בירושליים כאילו חוץ מהכותל וזה.. אממ אממ אממ... סרט עם הרבה אנשים או עם כמה חברות קרובות?
M MadBerry New member 21/6/10 #47 כמה חברות קרובות ^^ אלא אם כן כולם אנשים שאני אוהבת מממממ אגס או אפרסק?
ר ריהותם New member 21/6/10 #48 ../images/Emo97.gifאפרסססססססססססק אפרסססססססססק,אפרסססססססססק,אפרשזיף! (זה שיר של להקה ממודיעין,אל תיבהלו ) חטיבת ביניים או תיכון?
../images/Emo97.gifאפרסססססססססססק אפרסססססססססק,אפרסססססססססק,אפרשזיף! (זה שיר של להקה ממודיעין,אל תיבהלו ) חטיבת ביניים או תיכון?
T The Other NS New member 21/6/10 #49 אמממ, אין לי חטיבת ביניים אז נלך על תיכון או ? הייתי חייבת, אני פשוט מכורה לשניהם אישית
M MadBerry New member 22/6/10 #50 על אף חיבתי העזה למלך המרמור, - הרבה יותר שימושי פמפמפמ מקווה שלא שאלו כבר: אירופה או ארה"ב?
X XסתוניקX New member 22/6/10 #51 אפעם לא הייתי בארה"ב ולמרות שאני מאוד רוצה להיות שם אני מעדיפה את אירופה DD: יופלה או מילקי?? (מילקיייייי!!! )
אפעם לא הייתי בארה"ב ולמרות שאני מאוד רוצה להיות שם אני מעדיפה את אירופה DD: יופלה או מילקי?? (מילקיייייי!!! )
R Ruth Fletcher New member 22/6/10 #55 ../images/Emo210.gifמוזילה לי יותר נוח הארי עם קצוף או עם ארוך?
T TheBalladOfShani B New member 22/6/10 #58 ../images/Emo34.gifשניהם../images/Emo99.gif אבנג'ד סבנפולד או גרין דיי ?
א אמנדה האחת New member 22/6/10 #57 ../images/Emo204.gifאקספלורר לא ממש אוהבת מוזילה. אמ. סוני אריקסון או סמסונג?
ר ריהותם New member 22/6/10 #60 ../images/Emo97.gifלק צבעוני ../images/Emo3.gif פייסבוק או טוויטר(קרן אני חוזה את התשובה שלך כבר )