סתם להרגשה הטובה

מסטולית

New member
חחחחחח קרעת אותי לגמרי ../images/Emo6.gif

גם לי יש אחת.... לא על בלונידניות אבל... ילד אתיופי רואה את אבא שלו מחרבן. הוא נבהל ומתחיל צעוק "אמא!! אמא!! אבא נמס!!!"

Kinky DeviL1

New member
אממ יש לי עוד אחת

2 בלונדיניות הולכות ברחוב פתאום הן רואות חרא . בלונדינית א': יו תראו הינה שוקולד בלונדינית ב': מפגרת זה חרא בלונדינית א': לא נכון זה שוקולד...את יודעת מה בואי נטעם ונראה טוב? בלונדינית ב': את רואה אמרתי לך זה חרא!! בלונדינית א': וואלה נכון איזה מזל שלא דרכנו על זה

עוד על בלונדינית.. ../images/Emo168.gif

שתי בלונדיניות הולכות משני צדדים שונים של נהר... בלונדינית אחת אומרת לשניה:"תגידי, איך עוברם לצד השני??" אז השניה אומרת לה:"ידפוקה את כבר בצד השני..."

ShadowiT

New member
גם לי ישששששששש

למה פיטרו בלונדינית מהמפעל של m&m? כי היא זרקה את כל הסוכריות עם ה-w

בדיחה שהרגה אותי:

איש אחד הלך הלך בום שניצל! ועוד כמה בדיחות קצרות: איך אומרים ויבראטור בערבית? בולבולעלבטרייה איך אומרים ויבראטור בהונגרית? לשטקוס איך אומרים זונה בשפה התנ"כית? באו בה איך אומרים בת זונה בשפה התנ"כית? באו בה באבי אביה איך אומרים הומואים בשפה התנ"כית? שלום על ישראל איך אומרים אורגיה בשפה התנ"כית? על אחת כמה וכמה מקווה שיצא מצחיק כי אמורים להגיד את זה ולא לכתוב...

ג ו א ט ה

New member
זה כמו

2 אנשים הלכו ברחוב.. האחד נפל לתוך בור והשני אוהב חומוס... זה סתם בדיחות לא קשורות שמעלות גיחוך קל..

גיחוך גדול!../images/Emo105.gif

כששומעים אותן כשאתה במצב כפית, זה קורע!!!! הנה הכי טובה בערך: "מה בננה רקובה שרה? אני בננה עם ראש רקוב" ו "פעם אחת יוסי הלך הלך הלך, ודרך על שניצל." במצב כפית זה פשוט מעולה

טולָה

New member
לא הבנתי אחד../images/Emo85.gif

איך אומרים הומואים בשפה התנ"כית? שלום על ישראל

../images/Emo32.gif לא יודע אם זה מעניין מישו../images/Emo19.gif

אבל החלטתי להחליף אייקון מאומץ מ
ל
. כדי שיהיה מתאים לשם משתמש.

אוקי....

איזה ישראלי אחד רצה להתקבל לשבט אפריקאי. טוב אז אומר לו הצ'יף: "יש לך שלושה אוהלים. באוהל הראשון יש לך 10 בקבוקי וודקה, ואתה צריך לשתות את כולם. באוהל השני יש לך את אחת מבנות השבט, ואתה צריך לשכב איתה. באוהל השלישי יש לך שור, ואתה צריך להרוג אותו." טוב אז הוא נכנס לאוהל הראשון, ושומעים בקבוקים נשברים וצחקוקים. הוא יוצא מסטול לגמרי מהאוהל הראשון, נכנס לאוהל השני. שם שומעים צעקות וצרחות. יוצא מהאוהל השלישי עם חיוך על הפנים ושואל: "איפה השור שאני צריך לשכב איתו...?"

להלה להלה

חחחחחחחחח איזה בדיחות... :) נחמד נחמד... אני בלונדינית ואני צוחקת מהבדיחות על הבלונדיניות!!!!! קצת מפגר... חפיף! **soy una rubia taradaaaaa..... pero estoy orgullosa de serlo**

ג ו א ט ה

New member
עוד בדיחת בלונדיניות!! סורי דורינוש

איך רואים שבלונדינית הייתה על מחשב?... רואים את הטיפקס על המסך... עכשיו מעבר חד פלוס: בדיחת בית משוגעים.. חח זה תמיד חביב.. נו אתם יודעים איך זה הולך- בא מפקח לראות מי לא משוגע ואפשר להוציא אותו מהבית משוגעים... קיצר הביאו להם באותו יום נעל ושרוך שישתעשעו עם משו... אז המפקח רואה משוגע אחד שמושך את השרוך (שמחובר לנעל..) ואומר- ארצה מוקי!! ארצההההה.. המפקח (לצורך העניין קוראים לו מתושלח...) מחליט שאין מה לדבר בעניין של ההוא... מתושלח ממשיך הלאה למשוגע השני והוא עושה בערך את אותו דבר.. מחזיק את הנעל ביד ומלטף אותי- "כלב טוב רקסי כלב טוב!!" מתושלח ויתר גם עליו משום מה...
מתושלח אז רואה משוגע שלישי (כמובן פה יש תפנית חדה בעלילה המותחת..) המשוגע השלישי לא עושה כלום עם הנעל.. ממש כלום!! אז מתושלח ידידנו משכבר הימים שואל אותו- תגיד לי מה אתה מחזיק ביד?.. אז עונה לו המשוגע השלישי- מה אתה לא רואה?.. זה כולה שרוך ונעל! מתושלח אומר- וואלה יש עתיד!!! לוקח ת'משוגע בלאגנים מוציא אותו מהבית משוגעים... אחורייזה המשוגע השלישי שלנו לוקח ת'נעל ואומר לה- שיואו איך עבדנו עליו שוקי!!!! אה אה?.. איך איך?.. זה כבר לא בדיחה זה סיפור... אני אקרא לו- עלילות מתושלח!!

למעלה