נחש
מ מלפפון ים 1 New member 22/5/05 #30 ../images/Emo107.gifנעל 1234567890- כי גם לי אין כוח להעיר הערות מחוכמות בשביל להקפיץ את השרשור
מ מלפפון ים 1 New member 23/5/05 #38 ../images/Emo107.gifמשחקים משחק מילים. ~_~ ובבקשה אל תגיב להודעה שלי, כי זה קצת מפריע. תודה.
I I N U Y A S H A New member 21/5/05 #21 נצל"ש ג'ינוש שלי עכשיו את רואה מה זה ניצול הודעה לשירשור??? חח כפי שהם עשו עכשיו.. תנסי לעשות גם את ^_^
נצל"ש ג'ינוש שלי עכשיו את רואה מה זה ניצול הודעה לשירשור??? חח כפי שהם עשו עכשיו.. תנסי לעשות גם את ^_^
מ מיני מקגי New member 22/5/05 #26 יום טוב גם לך+נצל"ש: ובכן, נכנסתי לקומונת משחקי התפקידים של הפורום ונתקעתי בדף בו עליי למלא בקשת הצטרפות לקומונה, שהתגלתה כקומונה סגורה. הייתי רוצה לשאול מהי הסיבה לכך או איך זה קרה. תודה.
יום טוב גם לך+נצל"ש: ובכן, נכנסתי לקומונת משחקי התפקידים של הפורום ונתקעתי בדף בו עליי למלא בקשת הצטרפות לקומונה, שהתגלתה כקומונה סגורה. הייתי רוצה לשאול מהי הסיבה לכך או איך זה קרה. תודה.
מ מלפפון ים 1 New member 22/5/05 #28 ../images/Emo107.gif*מבט אשם* אה.. נמ.. ובכן... ^^; אם תנסי שוב להכנס לשם תראי שהיא כבר לא, אבל מכיוון שהיא מתה סופית, אז.. אמ... שניתי אותה.. *נסה על נפשי*
../images/Emo107.gif*מבט אשם* אה.. נמ.. ובכן... ^^; אם תנסי שוב להכנס לשם תראי שהיא כבר לא, אבל מכיוון שהיא מתה סופית, אז.. אמ... שניתי אותה.. *נסה על נפשי*
ס סנוביש מיאוו New member 23/5/05 #37 נצ"לש חברים עידכנתי קצת את הגלריה.... ^^ לכו לראות. {אפילו שאת רוב התמונות העלתי לפורום בשירשורי תמונות...יותר מדיי שירשורים כאלה}
נצ"לש חברים עידכנתי קצת את הגלריה.... ^^ לכו לראות. {אפילו שאת רוב התמונות העלתי לפורום בשירשורי תמונות...יותר מדיי שירשורים כאלה}