סתם מעניין אותי: מי יצר את הבובות של רד בנד?

barak97

New member
אאל"ט השחקנים עצמם ../images/Emo40.gif

היו מופיעים ברחוב עד שמישהו גילה אותם או משהו בסגנון.. בכל אופן אחרי נבירה של שעה בערך באינטרנט אפשר למצוא את כל הפרטים עליהם. את הבובות חברי הלהקה המקורית בנו בעצמם

היי אילן לא הגעתי עם הדרקון ביום חמישי

אך אבוא בחמישי הבא בלי נדר שבת שלום דבי

אני לא שם ביום ה'. תודיעי לי כשאתא יודעת

סופית ואני . תודששיהיה מי שיקבל את הדרקון. תודה.

ששששש... למה את צועקת.. אף אחד לא שם לב

זו שיטת הקלדה חדשה שאני המצאתי וקוראים לה "הקלדה עיוורת". מקלידים מה שמקלידים בלי להסתכל - ויוצא מה שיוצא. אני לא לוקח עדיין כדורים ורודים וגם לא מוציא את השיניים לפני השינה. נרגעת? מה שכן, יש לי בשבוע הבא יומיים של "הארנבת והצב" בערד וביבניאל - גם זה סוג של התעמלות נוגדת-גריאטריה.

../images/Emo6.gif אני דווקא שמתי לב...

רק שלא היה לי נעים להביך אותך בניגוד לאבישג ידידתנו ( אתה רואה מי החברים שלנו?! ) גם אני רוצה הארנבת והצב!!!!!!!! למה רק ערד ויבניאל????? אותך למרכז לתיאטרון בובות שאתה מקפח אותנו ואני רוצה גם שלום גבירתי הנסיכה!!!!! אני רוצה גם את הנסיך - צפרדע, שלך ,אבל אני מתאר לעצמי שזה יגרום לסיכסוך בבית אז מזה אני מוכן לרדת...בנתיים שיעברו לך אחלה הצגות ואני מקווה שהן גם יסייעו בשאר התופעות המוזרות שנפלו עליך

רוצה. רוצה. רוצה.

למה לא? קח הכל. אבל מה אתה נותן? גם לי מגיע משהו, לא? ולגבי "נסיך-צפרדע". אין סכסוך בבית. להיפך. אני על "נסיך" ויתרתי כשהבנתי שהצגה שאתה יוצר לעצמך כשאתה ילד בן 27, כבר לא מתאימה כשאתה עובר את גיל 40. באיזשהו שלב זה מתחיל להיות מעייף להיות בשלושה מקומות בו זמנית על הבמה. אני שמייח שלהצגה יש חיים חדשים ורעננים.

יהבוליק

New member
חשוב מאוד

להוציא את השיניים לפני השינה, אחרת הם יעלו עובש

דבי - אז אולי תישני במיטה שלך ולא בפורום?!

ככה אנחנו נוכל לצעוק כמה שאנחנו רוצים ואת תוכלי לישון בשקט מבלי להפריע לנו להנות

אבל איללללללללללללללןןןןןןןןןן

לא הבנת... אני התכוונתי שגם אנחנו רוצים לראות אותך מופיע בהצגות האלה במרכז בחולון ובאיזור ת"א!!!!!! אבל מצד שני התגובה שלך נתנה לי רעיון
אם אתה נותן לי הכל בכזאת קלות אז אולי באמת תיתן לי אותן.... ובטח שגם לך מגיע משהו!!!! תקבל % עשינו עסק?!
בקשר ל "נסיך צפרדע" אני בטוח שהעברת את ההצגה בשמחה ובאהבה וגם אני סקרן לראות את הרעננות והחיים החדשים שהפיכו בה אופירה והשחקנים.

דודי, למה אתה מתכוון ב"תתן לי אותן"? לשיניים?

פוי. לדור הצעיר אין גבולות. בזמני זה לא היה ככה. ובטח ובטח גם לא בזמנה של אבישג שכל הזמן מזכירה שהיא מבוגרת + שנה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי! אבל מה אני אעשה עם השיניים שלך?

מתחכם הא
שיניים יש לי מספיק ( וביני לבינך לא כולן באמת שלי... ) ואם אני ארצה שיניים נוספות אני פשוט פונה לאחי הקטן שהוא טכנאי שיניים ובעל מעבדה - אז בזה אני מסודר. וחוץ מזה על איזה דור צעיר אתה מדבר?! אני אומנם צעיר ברוחי ואימצתי גם את החוצפה של הצעירים אבל להזכירך ממש בקרוב אני אחגוג את יום הולדתי ה 41 כך שאנחנו לא כ"כ רחוקים בשנים ובדור. אבישג זה באמת כבר סיפור אחר לגמרי

למה אני צועקת?!?!?!? התשובה כאן: (ויש גם לדבי

אני צועקת, כי אני כבר לא שומעת כל כך טוב... אני תמיד, לעולמי-עד אהיה יותר גדולה ממך! בשנה ושבועיים!!!!! ואני אהיה בערד גם, בשבוע שאחרי. יומיים. ( טוב, כבר הפכנו את זה ל-4 ימי חופשה בים המלח. ככה אני. רק מחפשת איפה לשים את השיניים...) ומתי אתה ביבנאל? אולי אוכל לבוא ולענות את כל התשובות הנכונות מהקהל ( אני עדיין זוכרת.....ראיתי את הארנבת והצב שלך עשרות פעמים, אם-לא-למעלה-מזה......) ודבי- חשבתי עליך היום ( כשישנת?) כשסוף סוף הגעתי למחלף אייל, על כביש 6 ( איזה פקק! יצאתי בעירון , עשיתי הקפה וחזרתי בבקעה ויצאתי שוב באייל...). חשבתי אולי לקפוץ אליך לקפה ,אבל מיהרתי לכפר-סבא להצגות של הכדור הגדול.

חחחהה הצלחתם להצחיק אותי למרות שאני רצוצה

אופס ,איפה הנחתי את השיניים??? אוף איך אוכל לנשוך את דודי שכועס עללללליי המרוקאית ואיך אוכל לנשוך את אבישג שהייתה פה ולא טרכה להכנס...... חכו חכו עד שאמצא את שיניי..........

למעלה