סתם מעניין אותי: מי יצר את הבובות של רד בנד?

או אה יום עמוס מה?! ../images/Emo178.gif

עמוס אבל כייפי! הלוואי שככה יראה כמעט כל יום אצלך
כתבתי כמעט כי לפעמים צריך איזה יום מנוחה והנאה. מקווה שההצגות עוברות בהצלחה ספרי לנו איפה בדיוק הופעת? עם מה? ואיך היה? המשך יום נפלא

יום מגוון ומגולוון בהחלט!

זה התחיל בהצגה " להציל את הכדור הגדול", שעוברת בין ישובי המועצה האזורית מגידו. ילדי קיבוץ דעתנים ומדושנים וחמודים להפליא! משם מיהרתי ליקנעם עלית, שם פגשתי קבוצה של 6 אמהות אתיופיות שמגדלות ילדים בבית ומח' הרווחה מנסה לפתח ולפתוח אותן קצת לעולם הגדול שבחוץ. הילדים מגיל שנה ועד שלוש . אין שפה, אין תנועה, קשורים רוב היום על גב האם שבקושי מדברת עברית. היתה איתנו ר' גנים של העיריה, עובדת סוציאלית ובחורה אתיופית שמתרגמת ומתקשרת איתן. היא סטודנטית לחינוך, נמרצת ורהוטה. בקושי הצלחתי לעשות חצי שעה של משהו עם מינימום מלל ( אני?!?!? בלי מילים?!?!?!) והרבה דמויות של חיות. הייתי מאוכזבת למדי. הם? סגרו אתי עוד תאריך. אחרי מנוחה בבית שבה היו טלפונים, מיילים, צהריים, הסעות ואפילו ספונג'ה קטן של אין-ברירה רצתי לספריה בטבעון להצגה . לא היו המונים, חלקם קטנים וחלקם בוגרים והיה ממש כיף. הכי כיף זה לנסוע 5 ד' הביתה.....עזרתי לנעמי בשיעורים, כביסה ארוחת ערב ו...נו, כל הדברים הרגילים. עכשיו רק נסגור את התשלום למע"מ ובאה מנוחה ליגעה. אם מישהו התעייף מלקרוא את זה- זה לא אשמתי!

אכן אשת חייל מי ימצא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את הקהל באיזור מ.א מגידו מכיר מהופעות אצלהם בעבר - אכן קהל טוב,מאתגר ומהנה להופיע בפניהם. הפרוייקט ביקנעם נשמע נפלא ומרתק וכל הכבוד למח' הרווחה על היוזמה המעניינת, הברוכה והדי ייחודית הזו ואכן את ובלי מילים זה נשמע בידיוני לגמרי ( בערך כמוני ) מבין את האכזבה והתיסכול אבל יחד עם זאת את לא זו שאמורה להנות או להפיק תועלת ואם הוזמנת שוב כנראה שאליהם הגיע מה שהם רצו ויכלו לקבל במגבלות השפה וגיל הילדים שלהם. אני בטוח שלמפגש הבא תגיעי מוכנה יותר כשעכשיו את יודעת מי ומה עומדים לפנייך ויש סיכויי שבסופו גם את תהיי מרוצה!!!!! הצגה קל"ב זה הכי כייף
אומנם לא סיפרת לנו מה הצגת בטבעון אבל אני מתאר לעצמי שזו אשמת העייפות מיום שכזה והעיקר שעבר בכייף ואם הספקת לשלב ביום הזה את כל שאר מטלות החיים אז כנראה שבעלך מצא אשת חייל

תודה! טוב שיש בעולם../images/Emo24.gif

מי שמעריך אותי!!!!!!!!!!!!! הקרובים לי כבר כל כך רגילים שזה נראה מובן מאליו..... היום אני נחה.... רק יוגה, קניות, סידורים, הסעות, כביסות ובישולים. שלווה.... בטבעון עשיתי הצגה שלקחתי מחברתי- יוליה מרקובסקי ( טוב, היא החליפה בינתיים שם משפחה , אבל אני לא מתרגלת)ואינה נמצאת ברפרטואר- עיבוד ל" העכבר והתפוח", עם בובות מעשה ידיה . שיתוף הפעולה בינינו מאפשר את העשרת הרפרטואר במקומות בהן אני מופיעה בקביעות ולאורך שנים., ובעיקר לקהלים של פצפונים, שאליהם אני לא יכולה להגיע עם חלק נרחב ברפרטואר שלי, כמו ההצגות האקולוגיות ודומיהן. ומה אתה עושה בימים אלו? מה שלום הנסיכה שלך? ( אחרי המחמאות שחלקת כאן לנסיכה הצעירה לנצח של אילן)

גם אני מתרשמת..."רק יוגה, קניות, סידורים וכ'ו

זה לא נקרא מנוחה. זה כמו ה"מנוחה" שלי 10 דק' בעיניים עצומות ותוך כדי .... הכנה למבדקים ועזרה בשיעורי הבית ועוד ועוד.... ולעניינינו, יש לך תמונות מהעכבר והתפוח
המשך יום פורה

כןןןןןןן, רוצים תמונות, רוצים תמונות, רוצים

אבישגה - את רואה מי מעריך אותך באמת?! ברור שאני!!!! גם לי, כמו להמון קינמון זה ממש לא נשמע כמו יום חופש או מנוחה... ועכשיו רוצים תמונות של הבובות של יוליה ואם אין לך מן המוכן אז נא לצלם ולהעלות בהקדם. כשאת עושה זאת - אנא תפתחי הודעה חדשה כי השרשור הזה נהיה קצת עמוס...ובכלל אם תשימי לב ממה הוא התחיל ואיפה הוא עכשיו
לשאלתך הנסיכה שלי שוכבת בנוחות ( יחד עם שאר חבריה להצגה) בארגז עץ שהיה שייך לסבא שלי ז"ל והוענק לי לאחר מותו
למרות התגובות הטובות מאוד של הצופים והמזמינים במעט הצגות שעשיתי איתה, אני באופן אישי לא התחברתי להצגה ולא הייתי מרוצה ממנה... עכשיו, כמו שאת כבר מכירה אותי להופיע בהצגות לא מושלמות\בעיתיות אצל מפיקים אחרים - אין לי בעייה אבל בהצגה שלי - לא יקום ולא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאק פרטי שלי, יודע, מודע ומודה. בימים אלה מופיע בהצגות הרגילות: קוסם, בלונים, האריה הרעמתן אבל לצערי לכולן גם יחד אין מספיק הופעות

ברחה לי ההודעה לפני שסיימתי...

לכן אני מנסה לשכנע את אילן לתת לי את הנסיכה שלו משלום גבירתי הנסיכה ואת הארנבת והצב אבל הוא פתאום אחרי שהצהיר קבל עם ופורום ובכתב ואני מצטט: " למה לא? קח, קח הכל " לפתע הוא מתחמק ומנסה לתת לי את השיניים שלו מזל שיש לי הוכחה כתובה ואני שוקל להגיש נגדו תביעה על הפרת התחייבות בכתב!!!!

דודי. אמינות אף פעם לא היתה הצד החזק שלי

וזו הסיבה שהגעתי לניהול. הייתי אמן-פרח והיום אני פקיד צבורי מושחת שמחלק הטבות למקורבים. אתה מקורב? הצגות העבר שלי זה לא הטבה. זה זכיה בלוטו!!!!!

אילן../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הלו זה רדיו?

התחרפנתם כולכם....כפרות עליכם הקיץ עדיין לא הגיע אז איך החום עלה????
מישהו פה "שכח" שיש תיבת מסרים .....הלו.......
לילה טוב .....בבקשה לא להרעיש ......הייתי פה

ששששש אילן, לא כולם צריכים לדעת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

ברור שאני מקורב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם יכול להתקרב אליך הרבה הרבה יותר רק שלא תהיה לי נבוך אח"כ ותאשים אותי בהטרדה מינית
ההצגות שלך הן אכן זכיה בלוטו אבל הזכות שתהיה להצגות העבר שלך להיות מבוצעות ע"י זה זכיה בלוטו, בטוטו ובחיש גד ביחד עבורן
ולא הבנתי היית אומן - פרח
??? או אומן - פרח
?????

אני מנוע מלהגיב.

יש פה מנהלת פורום/קומונה לשעבר שעושה טרור. לא רוצה להסתבך איתה.

../images/Emo88.gif עד כאן!!! הרכבת גלשה מהפסים וכדי

להציל את הנוסעים הבה ונחזיר את הגלגל לאחור......
דודינקה נראה לי שכדאי מאוד מאוד למחוק את השירשור .....
אני מבינה שהכל בהומור אך שניכם צריכים שדברים מתגלגלים בגוגל לעד......לא כולם מבינים את חוש ההומור המפותח מפותח והקורע של שניכם....יה חביבי קרעתם אותי עם השירשור הזה....
שיהיה לנו בוקר טב טוב טוב יום נפלא דבי

למחוק??? ../images/Emo2.gif דבי השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא אשמתנו שיש אנשים חסרי חוש הומור שאינם מבינים שאילן ואני נהנים לעקוץ אחד את השני בציניות חברית לחלוטין,להתבדח אחד על חשבון השני וגם לצחוק על עצמנו בלי שום בושה
מי שלא מבין\יבין מוזמן להרשם מחר בבוקר לסדנת צחוק והומור ולשחרר הלחץ מחייו ומי שחשב\חושב\יחשוב שאילן גם התכוון ברצינות למה שהוא כתב על עצמו ועל עבודתו מומלץ להרים מיד לאחר ההרשמה טלפון נוסף ולקבוע גם תור לפסיכולוג ויפה שעה אחת קודם. בגלל זה למחוק שרשור שלם שמשלב כמה נושאים שכן קשורים לעיסוקנו ובינהם אתנחתות קומיות באדיבות אילן ובאדיבותי???
מה שכן למען ההיסטוריה בגוגל אני בהחלט אנסה למחוק הודעה אחת ספציפית מתוך השרשור ומקווה שזה גם ילך טכנית.

אילן אל תדאג! אני שומר עליך מאותה מנהלת!!!!!

נראה מי יחשוב או יגיד שאנחנו לא חברים אחרי ההודעה הזו...

החלטתי ...תעזבו אותי בשקט ותשברו את הראש

בינכם......אני מתה מעייפות...רק אל תצעקו המחשב שלי דולק כל הלילה.... לא דודי ....אני לא מכבה ..האימיול עובד במקומי בלילה...אז שששששש
לילה טוב שששששששששששששששששש יופי ככה טוב!

למעלה