סתם משהו מרגיז

פשוט התנהגות ../images/Emo109.gifית

כל פעם שאני חושבת שכבר אי אפשר להפתיע אותי עם חוצפה ואגואיסטיות מסתבר שאנשים מצליחים בכל זאת
אולי אולי יש איזה סיכוי שעכשיו שהם יודעים של מי זה היה, בהמשך תבוא התנצלות ופיצוי, אפילו סמלי? אני חייבת להאחז בשביב של תקווה שלא כל האנשים אטומים למי שחי סביבם. ליאורה

jole

New member
בלי שום ספק לתבוע את חברת../images/Emo104.gif

השליחויות מכוון שקודם כל בני המשפחה שלכם היו צריכים לתת להם אישור להשאיר את זה אצל השכנים ואפילו שכך הם חייבים להשאיר פתק על הדלת. חוצפה ממדרגה ראשונה

שירי ל

New member
כמו תמיד, העניין לא פשוט כל כך-

"חברת השליחויות" שביצעה את השליחות היא בסה"כ השליח של חנות הפרחים של קרוב משפחה אחר, שהציע לשלוח עבורם את המשלוח כדי שלא יעלה להם כסף. כשסיפרנו לו, הוא ישר הציע להכין לנו סלסילה חדשה כמו הקודמת אבל בכנות ביקשנו שלא. שתבינו, אלו קרובי משפחה שממש אין להם כסף (לכן הם נזקקו לעזרתו של בעלי) ובשיניים הם אספו שקל לשקל כדי לקנות לנו את המתנה הזו - משום שבעלי לא היה מוכן בשום פנים ואופן לקחת מהם שכר. עוד לא היה לנו האומץ להרים אליהם טלפון ולספר להם שהסלסלה בכלל לא הגיע אלינו ומה קרה לה- אתמול עוד עלה בדעתנו להתקשר ולהגיד תודה כאילו כלום לא קרה אבל אני חושבת שעדיף לא לשקר כאן גם לא בשביל ההרגשה הטובה. והשכנים? אני עדיין רועדת מזעם על החוצפה. הם ידעו להעריך את שווי החבילה ("חבל... דווקא הייתה חבילה ע-נ-ק-י-ת!! פשוט לא ידענו למי זה שייך"). אני חושבת שהיה מה לעשות בעניין- לתלות שלט על לוח המודעות של הבניין, לשלוח חזרה לחנות הפרחים שחתומה על המשלוח. ו... גם אפשר היה להקטין ראש, לזלול בחזירות את כל מה שהיה בה ולהגיד אח"כ "לא ידענו". חזירות כן, אבל בהחלט לא התנהגות פלילית שבגינה אני יכולה לתבוע אותם ואני גם לא רוצה כאב ראש של תביעות קטנות בגלל סלסלת שי. סתם טעם רע בפה של כמה אנשים יכולים להיות מכוערים. אגב, העניין עוד לא הסתיים כי למרות שביקשנו מבעל חנות הפרחים לא לשלוח לנו סלסלה חלופית, כן ביקשנו שישלח את השליח לאותם שכנים לתבוע את הסלסלה שהשאיר אצלם. מבטיחה לעדכן אם יהיה מה!

אביא

New member
איני משפטן אולם

אם תשאלי אותי זו פשוט גניבה ומיכיוון ששכנים כאלו הם לא בדיוק חלום חיי הייתי שוקל אפילו תלונה פלילית.

jole

New member
לספר או לא../images/Emo104.gif

למרות שאני לא בעד לשקר ,מותר "לשנות" כדי לא לצער. (ובעלי מוסיף שזה גם מותר הילכתית). במיוחד במועדים לשמחה, חבל לצער אותם על כך שלא קיבלתם את הסלסילה. לספר להם לא ישנה את העובדה שהסלסילה איננה ורק יגרום להם עגמת נפש. אהבתי את הרעיון של השליח שיבוא לדרוש מהשכנים את הסלסילה.

הצעה מקורית../images/Emo8.gif

זה לא יחזיר לכם את הסלסלה אבל ילמד לקח את השכנים ואולי קצת יפרוק מהכעס עליהם: לתלות פתק בחדר המדרגות שמזהיר שליחים להשאיר חבילות שי ופרחים אצל השכנים הללו יען כי הם מחסלים את החבילות במקום לבדוק של מי הם. כך גם שאר השכנים ידעו על המקרה והשכנים הגזלנים לא יצאו כמה ימים מהבית מרב בושה, אני יודעת שזו לא אזרחות טובה, אבל גם מה שהם עשו לא בדיוק עונה על הקרטריון של "טוב שכן טוב...."

../images/Emo104.gif אני הייתי מבקשת מבעל חנות

הפרחים סלסלה אחרת, או פיצוי אחר - זר פרחים בכל יום שישי למשך שנה. אבל גם את הרעיון שלכם אהבתי. זאת ממש גנבה מה שעשו השכנים שלכם.

הבט נוסף וחמור לא פחות

בימים טרופים אלו מי לוקח חבילה שלא יודע למי היא מיועדת ומי השולח !!! אז אני הייתי שוטף אותם מעבר לכל מה שנאמר קודם גם על זה ליאור

dili

New member
לתבוע את חברת השליחויות!!

אסור היה להם לתת את החבילה לשכנים, אלא להחזיר אותה לבית המשלוחים שלהם! אני יודעת שבעבר כשקיבלתי משלוחים, היו מתקשרים אליי קודם לוודא מתי אנחנו בבית כדי להביא לנו את המשלוח ואם בכל זאת לא היינו בבית, היו משאירים לנו פתק מאיזה בית משלוח לבוא לאסוף את החבילה...אבל בשום אופן לא היו משאירים את זה אצל השכנים!! השליח נהג בחוסר אחריות!! הרי גם דואר רשום לא משאירים, את צריכה לחתום ואם את לא בבית את צריכה לגשת לסניף הדואר לקחת את המכתב/חבילה... בקיצור!! יש מקום לתביעה!

dili

New member
רק עכשיו ראיתי את התוספת שלך....

אני עדיין חושבת שגם אם מדובר בקרוב משפחה שעשה טובה ולא גבה תשלום על המשלוח, לא צריך להתייחס בזלזול לעניין... הרי ראו שמדובר בחבילה יקרה!! וכן, הייתי מצפה לפיצוי כל שהוא! ואם את מעדיפה שלא לקבל את הפיצוי אישית, הייתי מבקשת שישלחו את הפיצוי לאלה ששלחו את הסלסילה...הם בטח ירגישו רע מאוד כשידעו מה עלה בגורלה...זר פרחים כפיצוי ופתק מתנצל מבעל חנות הפרחים היה עושה את העבודה... חבל שיש אנשים כאלה במדינה שלנו

wolf18

New member
סתם מענין ../images/Emo104.gif

מה היה בחבילה שהעלה את ערכה ל4000ש"ח? זה חתיכת סכום.

wolf18

New member
../images/Emo104.gifהצלה גדולה

אז בעצם ניצלתם מהנג אובר רציני מאד
מענין איך השכנים הצליחו לשתות את כל זה. בטח להם יש הנג אובר שבוע.

אכן כואב הלב לגלות שאנשים יכולים

להיות כל-כך מגעילים וחזיריים ואני מכירה את ההרגשה שזה עושה לך כמו של לימון חמוץ בלב...
שירלי.

rachell

New member
אני יותר מהמומה

האם יש ביטוח של החנות למקרים כאלו??????????.

חוצפה - אין לי מה להוסיף אחרי השירש

כבר יעצו לך הכל- אני הייתי בהלם מהסיפור- לפעמים קשה לי להבין אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לילךLilach

New member
זאת אחריות של החברה לשליחויות

ועליהם צריך לכעוס !!! חברת השליחויות צריכה לפצות את מזמין השליחות בערך הסל. אם לא מצאו אתכם אז החבילה היתה צריכה לחזור לחברת השליחויות או לשולח החבילה. והשכנים? השאלה היא האם השליח מסר להם את החבילה ביד ואז אין ספק שהם קיבלו את השליחות והיו אחראים לה כלפיכם ויש לכם זכות מלאה לריב איתם. אבל אם השליח השאיר את החבילה ליד הדלת שלהם בלי לברר בכלל אם זה יעד החבילה ואם הפתק לא היה ברור ולא היה שם השולח ,אז מה אני אגיד לכם ,אולי הם חשבו שזה הדוד מאמריקה שלח? או שפתאום צצו קרובים מאי שם.

שירי ל

New member
חחח... אני בטוחה שאחרי שראו את

הסלסילה הם מוכנים לאמץ גם את הקרובים שלנו...

אמיר.

New member
אני מתקשה להאמין שיש ...

אנשים כאלו .... לדעתי אפשר לעשות משהו משפטי מולם או מול חברת השליחויות..

למעלה