סתם משחק :)

סתם משחק :)

מישהי שואלת שאלה (אני מתחילה חחח) וזאת שמתחתיה עונה ושואלת שאלה אחרת D: כמו זה או זה בערך D: סתם לגוון ... אם היה לך הזדמנות לפגוש מישהו (אפילו מישהו שמת) מי זה היה ? , ומה היית שואלת אותו ?

מתחילה :)

אני הייתי פוגשת את אורנה פטחוב, חברה שלי שהתאבדה שנה שעברה, והייתי שואלת אותי אם יש דרך כלשהי לשנות את ההרגשה שלה או פשוט אם היינו נשארים בקשר יותר הדוק האם הכל השנתה. אם הייתה לך משאלה אחת, מהי הייתה?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לחיות בעולם פנטזיה

כמו שיש בספרים... אולי בעולם של הארי פוטר בתור מכשפה או בעולם של אראגון בתור אלפית... יש לי אובססיה לדברים האלה! אם יכולת לטוס לכל מקום בעולם, לאן היית טסה?

../images/Emo109.gifניו-יורק../images/Emo99.gif

ואני רוצה גם לחיות שם וללמוד שםםםם
על איזה מאכל אחד היית יכולה לחיות?

תפוזבללל D: , ואיי שאלה קשה..

חחח ניראלי תרנגול XD , מה הדבר הכי לא הגינוי שהיית רוצה שיקרה עכשיו?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלקבל מחשב חדש!

אם הית מקבלת קעקוע בחינם,בכל גודל,צורה,תבע שתרצי,מה היית מקעקעת?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif שאלה קלה!

הייתי עושה על כל הגב קעקוע של סורגים של תא כלא בצבע אפור קודר מאוד, ועם רקע קודר מאחוריהם, ומאחורי הסורגים ציפור דרור צבעונית ובוהקת. ובקצה העליון של התא יש חור, אבל הציפור לא רואה אותו. וזה כאילו אומר שתמיד יש יציאה אם רק מחפשים אותה. אבל אם ממשיכים להסתכל כל הזמן רק על מה שכולא אותך אז לא רואים שהדרך החוצה ממש פשוטה לפעמים. אם היית מגיעה לשנה לאי בודד, מה שלושת הדברים שהיית מביאה איתך? חוץ מאוכל ומים...

חברה טובה שלי, מחשב ואינטרנט אלחוטי

אם יכולת לפגוש מפורסם שמת, מי זה היה ולמה?

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifוואו, את ממש יודעת מה את רוצה../images/Emo6.gif!

גם זאת שאלה קלה! פייסבוק! - אני מכורה, ואת שני הספרים "אשתו של הנוסע בזמן" ו"נ.ב אני אוהב אותך" שהם הספרים האהובים עליי. מה הייתן עושות? הולכות אחרי מה שאתן אוהבת לעשות יותר מכל, או מחליטות לעזור לאלו שלא יכולים לעזור לעצמם? (סתם שאלה שאני אישית צריכה להחליט עכשיו.)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי,

אני הייתי הולכת אחרי מה שאני אוהבת. אבל זאת בחירה שאת צריכה לעשות לבד... אי אפשר להחליט בשבילך

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifהעיניין הוא ש-

אני צריכה להחליט בין אם ללכת למועדונית לבין אם אני אלך ללהקה שהקימו בבית בנדל (אני לא יודעת אם שמעת על זה או לא, אבל עברו בכיתות, דני עמית ועוד אחת שפותחת איתו את ה"להקה" וסיפרו על זה ועל האודישנים). אני הלכתי למועדונית פעם אחת, אבל אני בהחלט רוצה לחזור לשם. האנשים שם הדהימו אותי! השמחת חיים שלהם, והחברותיות והקבלה הענקית שלהם לחדשים. אני באמת מרגישה שאני עוזרת להם בכך שאני הולכת ומדברת איתם ולא מהקבוצה של האנשים שצוחקים על אנשים מסוגם בגלל שהם "שונים". אבל מצד שני יש את הלהקה, ששם אני יכולה "לשכלל" את הקול שלי ואת היכולות הווקליות שלי והיכולות שלי על הבמה, שזה משהו שממש חשוב לי - מוזיקה בעיקר. אם אני הולכת למועדונית, אני מוותרת על הלהקה, שיש מצב שזו הזדמנות של פעם בחיים. אם אני אלך ללהקה, אני מוותרת על המועדונית, שבטח אני אוכל לעשות את זה בבטיחים ובגמילים ובדליתים אבל אני גם רוצה לעשות את זה עכשיו...

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif את תמיד יכולה

להצטרף לפעמון - שזאת מקהלה ממש טובה. ושנה הבאה את גם יכולה להתחיל ללמוד מוזיקה - שזה כולל בתוכו גם עבודה מעשית. המועדונית - מניסיון - זה ממש כיף! יש כאלה שאחרי כמה זמן נמאס להם מהאנשים שם והם כבר לא מתלהבים כמו בהתחלה, אבל אני אישית מאוד נהנית שם. אני חושבת שאת צריכה לנסות את ה"להקה" הזאת, ואם תראי שלא טוב לך שם לבוא למועדונית. ואם יהיה לך שם טוב - אז תוכלי לבוא למועדונית שנה הבאה...

Serena16

New member
ניו יורק מקום ממש לא כיף לחיות בו../images/Emo186.gif

אולי כי אני טיפוס של שמש ^^

מיישרת כי אני לא רואה את הסוף XD

אם הייתי יכולה לפגוש מפורסם שמת הייתי בוחרת את אמממ .. לא יודעת אני לא מכירה הרבה מפורסמים שמתו אז הייתי בוחרת מישהו חתיך לפחות להסתכל עליו חחחח סתםסתם טוב נו אני ילדה שטחית XD אם היה לך מלא כסף והיית יכולה לקנות רק משהו אחד מה היית קונה ?

dairy milk

New member
עוד מלא כסף

סתם, זה סתם טיפשי עכשיו אבל הייתי קונה אוטו
כאילו תכלס אולי לא הייתי עושה את זה אבל שיהיה. באיזה סרט היית רוצה לחיות? ^^

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif הארי פוטר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בסרטים ובספרים האלה!! אם יכולת לוותר על מקצוע אחד לתמיד, מה זה היה? (הימור שלי - מתמטיקה)

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifבהחלט מתמטיקה../images/Emo69.gif

אם היה סרט על חייך, מי היו מככבים ומה היה שיר הנושא?

למעלה