סתם משחק :)

../images/Emo204.gifאמריקה פררה בתפקיד ראשי

(כאילו, אני), ומי שמשחק את צ'אק ברטאווסקי בצ'אק (זכריה ליוויי, אני חושבת) בתור החבר/בעל/וואטאבר. וחושבתני ששיר הנושא יהיה This Is Your Life של Switchfoot. אבל תכל'ס זה משתנה כל פעם, באמת שזה תלוי במצברוח. ^^ אם היית יכולה להחזיר מישהו אחד לחיים לתמיד - רק מישהו אחד - מי זה היה?

../images/Emo248.gifאצלי הם באים ביחד.

סבתא וסבא שלי , סבא שלי שלא זכיתי להכיר אותו .. והייתי לא מעט זמן בדיכאון על זה כי הוא היה בן אדם ממש חכם שיכלתי ללמוד ממנו המון! וסבתא שלי שבקושי הכרתי אותה.. אז נמנמנ.אם היית צריכה ללבוש צבע אחד כל חייך מה הוא היה?

ואוו ממש קשה ..

ניראלי אממ גוני ירוק .. נוו וחיבים שחור גם חחחחח D: אם היית ממציאה משהו (שקיים כבר) מזה היה (חחחחחח אני בדוק פייסבוק XD)

dairy milk

New member
מוזיקה ../images/Emo23.gif

זה נחשב?
אם היית יכולה לבחור את מקצוע החלומות שלך לעתיד.. מה הוא היה?

בדילמה קטנה אבל ...

מה שעלה לי ישר לראש זה רופא חחח זה חלום חיי , אבל לפי הציונים ניראלי הוא לא התגשם ...חחחח לא בקרוב לפחות XD אמממממממ אם היה לך אפשרות לפגוש אחת מהחברות של מקפליי מי זאת הייתה ?

../images/Emo204.gifלא מורה, זה בטוח ../images/Emo6.gif

סופרת. גאד, איך הייתי רוצה לכתוב ספרים שיהיו רבי מכר. *-* והשאלה שלי מלמטה עדיין תקפה. XD

../images/Emo204.gifלמה משהו שקיים כבר?

אם להמציא, אז עד הסוף. הייתי ממציאה, אמ, תוסף גנטי שיה מאפשר לאנשים לזכור הכל, ככה שמבחנים וכאלו לא היו מהווים בעיה.
ואפרופו גנטיקה, אם היית יכולה להיות בעלת איזה כוח שאת רוצה, מה היית רוצה להיות? (כמו סופרהירו וכאלו)

../images/Emo204.gif שיער ארוך וציפורניים.

(כי כשהייתי קטנה הייתה לי תספורת קצוצה, וכססתי ציפורניים.
) באיזה גיל היית הכי רוצה להישאר, ולמה?

בגיל 15-16

פשוט לא רוצה לגדול אמאא זה מפחיד אותי XD אם היית חייה איזה חייה היית ולמה ?

dairy milk

New member
וואלה לא הייתי רוצה להיות חיה ../images/Emo6.gif

אבל אם כבר אז דולפינים, הם סופר קולים.
אמממממממממממממממ מה הכלי שהכי היית רוצה לנגן בו?

../images/Emo248.gifתופים, אך לצערי אין זמן \:

נמנמנמנ. אם היית רוצה להיות חברה בלהקה כלשהי איזה להקה היית בוחרת? (מקפליי לא נחשב)

dairy milk

New member
מארון 5 ../images/Emo3.gif

הכל כדי להיות קרובה לאדם
וד'א אני מתופפת ^^ אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם, איפה היית רוצה לגור? (יהיה צ'יזי מצידי להגיד שאני הייתי רוצה לגור בישראל? ^^)

../images/Emo248.gifכיףלך../images/Emo9.gif

והאמ , בגלל שאני גרה כבר בישראל ואני נורא ציונית כן ? חח אז אני מתכוונת להמשיך לגור בישראל בנתיים חח אבל אם הייתה לי אפשרות אז באירופה\ארה"ב

אה והשאלה שלי היא.

אם היית משתתפת בתכנית ריאליטי כלשהי באיזה תכנית היית משתתפת ?

../images/Emo109.gifהאח הגדול

פשוט כי זה מתאים ליצר העצלנות שלי. להישרדות הייתי הולכת רק בגלל שאני מעריצה אבל זה פשוט תנאים שדורשים יותר מדי
וגם אני צריכה לחיות בארה"ב ולדבר אנגלית בשביל זה
מאיזה כיתה הכי נהנית בבצפר? וא' לא נחשב!
מי באמת זוכר את כיתה א'...או ב'...או ג'...

ט' וי' היו שנים נפלאות חבל שנגמרו!!

אם יכולת ללמוד שפה נוספת, איזה היית לומדת? [חוץ מאנגלית-.-]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifספרדית. D:

זאת פשוט שפה סקסית. *~* אם היית יודעת שיש לך יום אחד לחיות, מה היית עושה ביום הזה? D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ממ,

נראה לי שאני אוכל מלאאאאא, כל מיני דברים שני מתאפקת לאכול אותםXD וכמובן אם הייתי בתולה אז עושה סקסXDD אמממ אם יכולת לשנות משהו בגוף שלך, מה היית משנה? ~לא קראתי את כל השאלות אז יש מצב זה כבר היה~

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבלי לחשוב פעמיים ב-ט-ן !!

אם היה לך אפשרות ללמוד רק מקצוע אחד , מה הוא היה ?

למעלה