סתם.מתוך שיעמום.אבל תענו!

niko girl

New member
סתם.מתוך שיעמום.אבל תענו!

מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג עמידה על שתיים בעיטות נשך/ה אותך דריכה רודאו תענו!!! כי הפורום יבש רצח ואף אחד לא עושה בו שום דבר!

niko girl

New member
אני יענה ראשונה!

מה הדבר הכי מגעיל שקרה יל עם סוס: ניק מרח עלי את הנזלת שלו!
מה הדבר הכי מפחיד שקקרה לי עם סוס: שון עמד לי על שתיים.או שאתם מחשיבים את הפעם הראשונה שעשיתי קנטר
האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי: לא נפלתי מסוס.
האם סוס עשה לך סמן אתצ התשובות הנכונות: באקינג
עמידה על שתיים
שוני!!! בעיטה
נשיכה
חני המגעילה לא מצא חן בעינה שאני מהדקת לה את החגורת בטן דריכה
ניק.....המסכן שלי נבהל ודרך עלי

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

שסוס עומד על 2 זה כיייף.....
אפ'פם לא נפלת??? מוזר.....

niko girl

New member
לא....אף פעם לא נפלתי

זה רק בגלל שאני עד שנה שעברה בכלל פחדתי לעשות קנטרים. ולא עשיתי שום דבר מיוחד! או משהו שהפחיד ואתי אז זה לא כל כך נחשב.

וקחי בחשבון שבווסטרן.......

רוב הסיכויים שתיפלי מסוס קווטר שמן ורגוע.. מאוד מאוד נמוכים! במיוחד שגם האוכף שלהם תומך יותר לרגליים.. וגם מאוד קשה ליפול מאוכף ווסטרן וגם הם לא עושים תרגילים כמו בקפיצות שזה הרבה יותר מסוכן מאשר לעשות סלייד סטופ או כל הסייבובים האלה עם הסוס וריניינג שזה ממש קל ולא מסוכן....

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ברינינג ופלז'ר הרבה יותר קשה ליפול במיוחד כשאתה רוכב על סוס קווטר שמן ורגוע מאשר בקפיצות..

niko girl

New member
אוקי..דרור!!!!!!!!!

הערה אחת יל אליך. הרינינג זה לא כל כך קל כי את לא עושה את זה!!! את יודעת לשבת רינינג? את רואה באיזו מהירות הסוס יכול לעשות את הרינינג אם היית באה היית יכולה לראות את דוני בפעולה! הסוס פשוט דופר ספרינטים ועם את יועת לשבת אז בסיבובים את לא נופלת ממנו ואז גם בסלייד סטופ אם את יודעת לשבת נכון את לא עפה מהסוס להוללולו! ואני לא רוכבת על קווטר שמן ורגוע! אני רוכבת על שון!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואין יל בחווה קווטרים שמנים ורגועים! חוץ מלרוית שיש לה את די.ג'יי "ממש רגוע" את מלי יפה קטנה שלי! את גלואי, את קלמי וסמדר....נדמה לי שזהו!

בסדר... לא אמרתי ש...

זה ממש ממש קל וכל מי שלא יודע רכיבה או בכלל יעלה על סוס וישר יעשה תרגילי ריינינג.. התכוונתי שבואי נגיד שבאינגליש ובקפיצות זה הרבה יותר מסוכן מהקטע של הווסטרן.. ממה את חושבת שהיו לי הרבה נפילות? מזה שעשיתי קאנטר או טרוט?! לאא כמעט כולם מהקפיצות.. מסרובים.. או שסוס העיף אותי(כי הסוסים באינגליש הרבה יותר לא רגועים מבווטסרן).. או מזה שלא הייתי עם הסוס בקפיצה.. כל מיני.. ואני מבטיחה לך שאם הייתי לומדת ווסטרן היו לי הכי הרבה רבע ממספר הנפילות שהיו לי מהאינגליש או לא פחות...

צדק8

New member
שי...

זה לא ממש כיף בעיקר בגלל שאני לפחות לא ממש יכולה להחזיק בצוואר של הסוס כי יש לי קרן שתקועה בבטן...
ולי זה ממש קשה ליפול אצלנו בחווה כי הסוסים יותר רגועים
כל הנפילות שהיו לי היו בגלל ישיבה לא טובה...

Shai Felton

New member
אממ...../images/Emo63.gif

את לא חייבת להחזיק בצוואר של הסוס את יכולה פשוט.... להשאר לשבת?! כאילו את חייבת להשען קצת קדימה אבל את לא חייבת להחזיק בצוואר.....

Shai Felton

New member
תלוי באיזה חווה את../images/Emo63.gif

וואי שחר זה ממש טפשי שאת ממשיכה לרכב גם אינגליש וגם ווסטרן - לדעתי זה קצת עוצר אותך מלהתקדם......

צדק8

New member
נכון...

כי באינגליש אין קרן... אחד מהדברים שאני יותר אוהבת באוכף אינגליש.. אני באמת לא חושבת שזה כל כך עוצר אותי בעיקר בגלל שבחוות ווסטרן שיש בקיבוץ שלי אני רק מתנדבת ומדי פעם רוכבת ככה סתם ולא לוקחת שיעורים..

Shai Felton

New member
את בעצמך אמרת../images/Emo63.gif

שאת רוכבת 4-5 פעמים בשבוע - כלומר את רוכבת אינגליש פחות מווסטרן, זה ממש לא יעזור לך לדעתי - ממש להפך.....

Shai Felton

New member
מממממ.../images/Emo63.gif

מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? לא זכור לי משהו מיוחד.... בעע... כפיר התעתש עליי פעם אבל זה קורה תמיד
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? בעעעע לא זוכרת כשכפיר כמעט התגלגל עליי כשנפלתי ממנו.
האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. אוטי - 1 כפיר - 1 גבע - 5+ רקפת - 5+
האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות:
באקינג - בהחלט - אהמ*אוטי*אהמ
עמידה על שתיים - גיל,גבע...
בעיטות- אוטי
נשך/ה אותך - אוטי
, גיל
דריכה - כולם בערך זה הכי כואב בעולם...
רודאו

למעלה