*עונה סתם מתוך...שיעמום*
מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? ממממ..כפיר התגרד עלי ( כמו תמיד) וכל הרוק שלו היה לכל אורך היד שלי
וגם נפלתי פעם לשלולית עם בוץ... מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? מממ..לויודעת.. בעיקרון בזמן שקורה משהו או אחריו אני לא מפחדת.. אני בעיקר מפחידה את עצמי המון...וזאת בעצם הבעיה שלי.. כי בעצם אחרי שאני נופלת מסוס פעם אחת ( אחרי שפחדתי ממנו) אז הפחד כבר עובר כי לרוב לא קורה שום דבר רציני אבל לפני שאני נופלת אני מתה מפחד..ואז קשה לי מאוד כי אני לא רוצה לעלות על הסוס..(שי, זה בעצם מסביר את זה שאני לא רוצה לרכב על רוקי..) האם נפלת פעם מסוס? כן, אבל רק בחוות ווסטרן שבקיבוץ שלי ולא איפה ששי (לילו) רוכבת. פעם אחת מסוסה שנקראת נבדה שכולם אמרו שהיא כלבה רצינית אבל אני אהבתי אותה בטרוף
לצערי מחרו אותה כי הילדי בצפר לא יכלו להיות עליה.. עוד פעם מסוסה שנקראת צילה ( או תרנגולת
) שאותה לא חיבבתי משו אבל היא הייתה קופצת לי בשיעור מעל צמיגים וזה היה חמודדד וכמה פעמים מאדום בגלל שהוא היה דיי צעיר והיה לו מזג חם ואני רק התחלתי ללמוד לרכב.. ואיזה נפילה שתיים מסופה הפונית..וחצי נפילה מאריזונה המלכה
וזהו. בשיעורי אינגליש לא נפלתי בכלל כי אני על כפיר
..והוא נשמההה.. הוא הכי שקט בעולם.... האם סוס עשה לך סמן את התשובות הנכונות: באקינג
אף פעם..
עמידה על שתיים
אדום...מושלם אחד.. בעיטות
נשך/ה אותך
אבל סופה פעם נתנה לי ביסון בטעות..כי היא לא יודעת לאכול מהיד.. דריכה
כפיר. בערך כל יום.
רודאו
ממ..זה קרה לי רק בטיולים..ממ..שי, אפשר בכלל להחשיב את מה שרום עשה לי פעם ? כי אני לא בטוחה.. וואי.. אני כותבת הרבה כשמשעמם לי.. האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג עמידה על שתיים בעיטות נשך/ה אותך דריכה רודאו תענו!!! כי הפורום יבש רצח ואף אחד לא עושה בו שום דבר! התגובה שלך