סתם.מתוך שיעמום.אבל תענו!

תשובותי.

דבר מגעיל: כל מיני דברים... רוב הדברים שנחשבים מגעילים לקחתי כמחמאה. למשל שסוסים מלקקים אותך וזה...
מפחיד: כל השטויות שמצוינות למטה.... נפילות- ניקי-1 ערמון-1 מרפי- 1. באקינג- בטח! פולי, צאמבלו, גוץ, מונטה. עמידה על שניים- פולי, מונטה. בעיטות- לא בעטו בי! חח, רק הסייחה- קארין. נשיכות- ניקי\בראוני\שבת. דריכה- כמעט כל סוסים... ניקי בעיקר. רודיאו- גוץ', פולי.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

דבר מגעיל: לא זכור לי משהו מיוחד.. דבר מפחיד: גיזמו עלה לי על 2. נפילות: ברור! אני כבר לא זוכר ממי.. באקינג
עמידה על שתיים
בעיטה
נשיכה
דריכה
רודיאו

אני......

מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? סהר ניגב עלי את כל הנזלת שלו, וגם את כל הג'יפה מהמתג...
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? הסוסה שלי התעלפה
האם נפלת פעם מסוס? כן! 3 1) מגי (קיצור של מגעילה אבל באמת קוראים לה מגי
) 2) סהר- לא ממש נחשב 3) רמה- לפני שבועיים
האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג
עמידה על שתיים
בעיטות
נשך/ה אותך
דריכה
רודאו

JustAlona

New member

למה, כי אני משוגע
מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? אמממ, ראיתי פצע מחגורת בטן[פתוח], אם אתם מחשיבים את זה.. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? ממממ, הרבה, הנפילה השניה שלי, קנטר ראשון נראה לי, בשדות, הרבה.. גם קיבלתי בעיטה מענת, בירך... האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. שלושה פעמים- ראשונה ממטמון[סוס שהיה פעם בקיבוץ, לפני 4 שנים בערך], שניה מצ'יסאי[עם אקמור, על הגב
] שלישית מרד[על התחת] האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג
עמידה על שתיים
[קטנה] בעיטות
נשך/ה אותך
דריכה
רודאו

niko girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אלונה...איזה מזל שאני ידותע לקרוא את ההודעות שלך....

תשובות!

מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? לא זכור לי משהו... מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? למרות שאתם לא מכירים אותו.. שקד עשה לי גלופ רצח! האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. נפלתי 3 פעמים... פעם אחת מג'ינג'ר ופעמיים משני סוסים בגרמניה שלא ידוע לי שמם.. האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג
עמידה על שתיים
בעיטות
נשך/ה אותך
דריכה
רודאו

צדק8

New member
*עונה סתם מתוך...שיעמום*

מה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם עם סוס? ממממ..כפיר התגרד עלי ( כמו תמיד) וכל הרוק שלו היה לכל אורך היד שלי
וגם נפלתי פעם לשלולית עם בוץ... מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם עם סוס? מממ..לויודעת.. בעיקרון בזמן שקורה משהו או אחריו אני לא מפחדת.. אני בעיקר מפחידה את עצמי המון...וזאת בעצם הבעיה שלי.. כי בעצם אחרי שאני נופלת מסוס פעם אחת ( אחרי שפחדתי ממנו) אז הפחד כבר עובר כי לרוב לא קורה שום דבר רציני אבל לפני שאני נופלת אני מתה מפחד..ואז קשה לי מאוד כי אני לא רוצה לעלות על הסוס..(שי, זה בעצם מסביר את זה שאני לא רוצה לרכב על רוקי..) האם נפלת פעם מסוס? כן, אבל רק בחוות ווסטרן שבקיבוץ שלי ולא איפה ששי (לילו) רוכבת. פעם אחת מסוסה שנקראת נבדה שכולם אמרו שהיא כלבה רצינית אבל אני אהבתי אותה בטרוף
לצערי מחרו אותה כי הילדי בצפר לא יכלו להיות עליה.. עוד פעם מסוסה שנקראת צילה ( או תרנגולת
) שאותה לא חיבבתי משו אבל היא הייתה קופצת לי בשיעור מעל צמיגים וזה היה חמודדד וכמה פעמים מאדום בגלל שהוא היה דיי צעיר והיה לו מזג חם ואני רק התחלתי ללמוד לרכב.. ואיזה נפילה שתיים מסופה הפונית..וחצי נפילה מאריזונה המלכה
וזהו. בשיעורי אינגליש לא נפלתי בכלל כי אני על כפיר
..והוא נשמההה.. הוא הכי שקט בעולם.... האם סוס עשה לך סמן את התשובות הנכונות: באקינג
אף פעם..
עמידה על שתיים
אדום...מושלם אחד.. בעיטות
נשך/ה אותך
אבל סופה פעם נתנה לי ביסון בטעות..כי היא לא יודעת לאכול מהיד.. דריכה
כפיר. בערך כל יום.
רודאו
ממ..זה קרה לי רק בטיולים..ממ..שי, אפשר בכלל להחשיב את מה שרום עשה לי פעם ? כי אני לא בטוחה.. וואי.. אני כותבת הרבה כשמשעמם לי.. האם נפלת פעם מסוס? אם כן כמה פעמים וממי. האם סוס עשה לך סמן את התשובות הכנכונות: באקינג עמידה על שתיים בעיטות נשך/ה אותך דריכה רודאו תענו!!! כי הפורום יבש רצח ואף אחד לא עושה בו שום דבר! התגובה שלך

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

אם רוקי כל כך מפחידה אותך אולי תרכבי עליה כבר? מה רום עשה לך פעם? קיצר שחר לדעתי את ממש צריכה כבר להחליט - אינגליש או ווסטרן! את הורסת לעצמך ואת לא מוכנה להקשיב......

אני חושבת

שזה רק מגוון ולא הורס ככה זה..... היא מספיק חכמה בישביל להפריד בין שני הסגנונות (אני מקווה!) אז לא נראה לי שיש בעיה!

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

אבל כשרק מתחילים ללמוד צריך להפסיק עם השני לקצת - כדי לא לערבב בינהם! ושחר אני באמת לא ממש מבינה איך את רוצה לעבוד על הישיבה באינגליש כל עוד אומרים לך דברים שונים בכל אחד מהם.... זה דיי מבלבל את לא חושבת?

אני לא חושבת ככה

זה כמו שאם תעלי על אוכף ווסטרן תדעי שלא תתנהגי כמו באינגליש אפילו בלי ללמוד תדברים האלו את יודעת להפריד לא צריך להיות קשר בין אחד לשני ואני חושבת שזה ממש מגוון וטוב ללמוד ווסטרן במקביל ואם הייתה לי אפשרות אני חושבת שדם הייתי עושה את זה האמתהיא! תתחברי לאי סי

Shai Felton

New member
זה לא כזה פשוט../images/Emo63.gif

היא עברה מווסטרן לאינגליש ולא להפך - ככה שזה יותר קשה, ולפחות עד שהישיבה תסתדר שתרכב רק אינגליש - זה דיי ברור שזה מפריע לפחות במקרה שלה.

למע החלטת?!

אם היא עדיין רוכבת בשניהם זה כנראה לא כזה משמעותי לה כשהיא תקלוט או שבאמת יתחיל להיות לה קשה ולהכביד עליה העיניין הזה אני בטוחה שהיא תפרוש

Shai Felton

New member
לא יודעת אם היא מודעת לזה שזה הורס

זו רק דעתי - לדעתי זה מה שעוצר אותה מהלתקדם יותר...

LeAnNe

New member
לפי מה שאני חושבת...

(ואני לא חושבת הרבה אז תכבדו את זה) זה לא הורס כל עוד היא יודעת איך להפריד בין שניהם והיא מסתדרת עם זה לא רע.. זה לא נראה כמו שזה משפיע כל כך, הדבר היחידי שהשתנה זה החלק עם הטרוטקימה שדווקא עזר (כי יש כמה סוסים שלשבת עליהם זה ממש לא נוח)

צדק8

New member
אולי זה קצת הורס לי.

אבל לא קצת חבל שאני אשב כל היום בבית והתבאס מיזה שאני יכולה לקחת שני שיעורים בשבוע ובכל שאר הימים אין לי איך להגיע למשמר העמק ואין לי איך לשלם על השיעורים... אז אני לא עושה את זה, אני הולכת לחווה בקיבוץ ורוכבת בצורה חופשית במנז' ( לא בשיעור) או בטיולים..וזהו ! כך שאני לא נדבקת לדרך ישיבה אחת נגיד כי לא מלמדים אותי איך לשבת..אני יכולה לשבת כמו שאני יושבת בשיעורי אינגליש..זה לא כל כך בעיה.. אז נכון, ההתקדמות שלי בגלל זה קצת איטית אבל בסך הכל אני התחלתי לרכב לשם הנאה. ותאמיני לי שלרכב פעמיים בשבוע שיש לי חווה בקיבוץ זה לא חכם.

צדק8

New member
כבר אמרתי לך.

לא, לקחתי לפני התחרות אבל אחרי התחרות הפסקתי... וגם בגלל שפשוט לא אהבתי את הסגנון של המדריכה שלי..ראו שהסוסים מפחדים ממנה...ופשוט לא רציתי שהיא תלמד אותי..

למעלה