סתם סקר קטן אבל חשוב ...

• פותח הנושא man15
  • פורסם בתאריך

man15

New member
סתם סקר קטן אבל חשוב ...

מי פה בתנועת נוער ... לאלה שכן איזה תנועה ... לאלה שלא איזה תנועה הייתם רוצים להיות ?

man15

New member
מה קרה למה אתם לא הולכים דן ...

הגיל לא חשוב ... רותם לא זוכר למה את יצאת מהצופים אבל חבל באמת חבל !!!

General Zod

New member
חבל על מי שמת

ואני לא הולך כי זה לא מעניין אותי. אני לא אוהב את השטויות האלה. אני מעדיף לנתב את האנגיות שאני מוציא על דברים יותר חשובים.

faith2

New member
ת'אמת אין לי ממש...

זמן כרגע, שיש לי חופש מהלימודים אני אוהבת לנצל את זה לדברים אחרים... אבל אם הייתי רוצה להתנדב, הייתי ללא ספק הולכת למד"א! ללא ספק! ללא קשר ששם מצאתי את אהבת חיי

אני הייתי בצופים!

(כאן כל חברי שקוראים את זה שולאים את עצמם...באמת?!) אז כן, הייתי בצופים. אי שם בשנת 94, עוד לפני שנתנו לכל זאטוט להיכנס למבצר הממוקם על יד עדיהו. לבשתי את המדים שלקחתי מדוד שלי ויצאתי לפעולה! הייתי שם שבועיים (בערך שלושה מפגשים) ואז הבנתי שזה משעמם מאוד, שניצלו אותנו (לצבוע חדר שלם משום מה לא נראית לי פעילות חינוכית ממש...גם הקשר לצופים נראה לי תמוהה) ושזה משעמם מאוד. אז פרשתי. חוץ מזה שדי התבעסתי מזה שלא נתנו לנו למכור עוגיות מדלת לדלת כמו שעושים בארה"ב
.

man15

New member
אכן כן אני מסכים הצופים אינה מסגרת

חינוכית והפעולות שליהם חסרי משעמעות וטעם ... ודבר נוסף מה אני רואה ששתי המנהלים שלנו היו בצופים מה יש פה איזה פרוטקציות או משהו ? ? ? אכן מוזר מאוד !!! ונקודה למחשבה

אל תחשיב אותי...

כמו שאמרתי הייתי רק שבועיים וזה היה לפני 9 שנים
אבל אם תתאמץ אולי גם אתה תהיה מנהל יום אחד

faith2

New member
אמממ....

חייבת לחלוק על דעתך! הצופים זוהי תנועה מצויינת! בעלת פעולות חינוכיות וכמובן בעלות משמעות!

General Zod

New member
הצופים זה תנועה שמושתת על שנאה

לפחות ככה היא נוצרה. היום עדיין יש סימנים לכך בפעילויות שהם עושים ובהפגנות שהם משתתפים בהם. זאת תנועה שמאלנית קיצונית שבעברה, הלא כל כך רחוק, הייתה גזענית בצורה גסה מאוד. ניתן להבחין בשאריות של הדברים שאמרתי בציטוטים של המנהיגים של התנועה בעבר וגם בהווה.

faith2

New member
מה הכוונה?

שאני הייתי שם...לא ראיתי שום סממנים (אם ככה רושמים?!) של שמאלני קיצוני.......

D S L

New member
יאללה אל תדבר סתם.....

אין לך מושג מה קורה שם, אתה לא היית שם(ותודה שכך) הצופים לעומת שאר התנועות נוער לא מחשיבה את עצמה עם שום תנועה פוליטית! הצופים מעבירים ערכים חינוכיים שלא אהבת ארץ ישראל ותרבות ובלי קשר לשמאל או ימין!!! אז אני מבקש לא לדבר סתם על דברים שאתה לא אוהב!!!

General Zod

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה שטויות!! אם אתה מדבר מבורות אז עדיף שלא תדבר בכלל. זאת עובדה ידועה שהתופים משוייכת עם תנועות השמאל!! וזאת גם עובדה שבתקופת מפלגת מפא"י ההיסטורית הצופים אספו תרומות למפלגה שהתבססה של שנאת עדות המזרח, אפליה, גזענות וכ'ו. אז אל תדבר עם דברים שאתה לא מבין כי ב"מקרה" אני יודע הרבה מאוד על פעולות העבר של הצופים.

D S L

New member
אני ממש מצטער בשבילך שאתה....

עדיין חי בעבר..... אבל לפי מה שנראה לי עברנו מזמן את התקופות של מפלגת מפא"י, ועם הזמן דברים משתנים, וכיום האידיאולוגיה של תנועת הצופים השתנתה, והיא לא תומכת בשום מפלגה, ולא "שונאת" אף אחד!!!!!! ואל תנסה ללמד אותי על הצופים המודרנים כי אני כיום בצופים..... אז שוב, אל תדבר דברים שאתה לא מבין בהם(טיפ לטובתך)

General Zod

New member
זה שאתה בצופים זה לא אומר.....

שאתה "מבין" את התנועה ואת האידיאולוגיות שהיא תומכת בהם. והרבה פעמים שולחים את הצופים להפגנות, זה לא נכון?! במקרה כמה ידידות שלי היו מדריכות בצופים והם סיפרו על כל ההפגנות שהם הלכו. האם עצם העובדה שהצופים הולכים להפגנות לא מעידה של השתייכות פוליטית?

למעלה