סתם סקר קטן אבל חשוב ...

• פותח הנושא man15
  • פורסם בתאריך

D S L

New member
אני יודע מי אלה הידידות שלך....

הן סיפרו לך על מה כל ההפגנות שהן הלכו???????

D S L

New member
אני יודע מי אלה הידידות שלך....

הן סיפרו לך על מה כל ההפגנות שהן הלכו???????

אנשושית

New member
מה?!

איזה שטויות אני נדהמת כל פעם מחדש מהדברים הדפוקים שאנשים רושמים בלי לדעת כלום! ממתי שולחים את הצופים להפגנות? מה זאת הבורות הזאת תנועת הצופים לא מזדהה עם אף מפלגה ואין לה שום דעה פוליטית כתנועה יש חוקים ברורים מאוד מתי מותר ללבוש חאקי ומתי אסור אם ידידות שלך הלכו להפגנה עם חאקי אז זה לא בסדר והם דפוקות...

General Zod

New member
בעובדה שהם דפוקות אני לא יכול לערער

אבל אם את קוראת עיתונים (ואני בטוח שלא), אז את תזכרי את התמונה המפורסמת של ילדי הנרות, אחרי מות יצחק רבין. הנהגת הצופים אירגנה, בתקופת הרצח, הרבה פעילים שיבואו לטקסי הזיכרון בכיכר מלכי ישראל, לזכר יצחק רבין. זה לא מה שמפריע, מה שמפריע זה שגם שנה ואפילו שנתיים אחרי הרצח הם המשיכו לבוא ולהביע את צערם על הרצח. הבעיה היא שבשנים אחרי הרצח ההפגנות בכיכר מלכי ישראל כבר לא היו לזכרו של יצחק רבין אלה הפגנות שמאל מובהקות נגד הימין, בהפגנות אלה השתפפו מאות פעילי צופים.

man15

New member
ראיתי היום את המבנה של הצופים ...

וכזה אין קשר בין מה שאתם רושמים ... כאילו רשום "שורק" באדום יש איזה ציור ורשום "יהיה נכון/מוכן " משהו כזה ... מי שורק מה שורק ? נחל שורק אולי ... אין קשר ... אבל עזבו. בקשר לויכוח המעניין שלנו אני יביא לכם היסטוריה על הנוע"ל והייתי שמח אם הייתם מביאים לי על הצופים ...

faith2

New member
שורק זה שם השבט...

ולא אין שום קשר לפעולה- שריקה..... ושוב, אולי בעבר הצופים השתייכו למפלגה מסויימת, אבל היום- ממש לא! חוץ מזה שאני הייתי שם, לא דיברו בכלל על פוליטיקה! אני לא מבינה מאיפה המידע הזה??!?

General Zod

New member
אתם שפויים?!

אני לא אמרתי מדברים בצופים על פוליטיקה. אני טענתי שהתנועה משוייכת באופן ישיר עם מפלגות השמאל. התפרסם לפני חצי שנה ראיון עם מישהו מההנהגה של הצופים והוא אמר בגלוי שהם לקחו תרומות ממפלגות השמאל (הראיון התפרסם בידיעות אחרונות). וזה שאת לא יודעת דברים בסיסיים זה לא אומר שאף אחד אחר לא יודע וזה גם לא אומר שמישהו ממציא אותם, את לא יודעת הרבה דברים ואין בכך כל בושה. הבושה מתקיימת כאשר את שואלת מאיפה המידע, שזה אקט של חוסר אמונה ולפעמים של בורות.

יודה כבר סיכמנו שאתה שמאלני

מדוע אתה מתכחש לעובדה הזאת? האם הגנים שלך הם הסיבה לכך? האם ההודעות האחרונות שלך הן בעצם המלחמה האחרונה של הגנים שלך נגד השכל שלך? כל זאת ועוד בהודעה הבאה של יודה.

General Zod

New member
זה לא קשור חגי

אם אתה רוצה דיון בשאלה: האם יהודה שמאלני? תפתח שרשור חדש, או שתמשיך להגיד לי את זה בכל פעם שאנחנו אצל אביעד או אצל ליאור!

אנשושית

New member
אנשים עיצבנתם אותי הבורות הבורות!

למען השם! הצופים מזוהים עם מפלגות השמאל באופן ישיר איפה אתה חי??????? אם יש לך כוח אז תקרא את הקישורים שאני משאירה פה ותראה כמה אתה טועה באתר של שבט הדר יש את כל המידע על הכל כולל הסיפור על העניבות שהוא ממש חמוד:)

אנשושית

New member
אנשים עיצבנתם אותי הבורות הבורות!

למען השם! הצופים מזוהים עם מפלגות השמאל באופן ישיר איפה אתה חי??????? אם יש לך כוח אז תקרא את הקישורים שאני משאירה פה ותראה כמה אתה טועה באתר של שבט הדר יש את כל המידע על הכל כולל הסיפור על העניבות שהוא ממש חמוד:)

man15

New member
לא כל כך אהבתי את הסיפור של הצופים

כאילו על הבחור מאנגליה שבא ומלך אנגליה אמר לו להתמסר לעבודה ... לא יודע םשוט לא אהבתי את זה .... זה נראה יותר מדי ק'יצי

אנשושית

New member
ועוד משו אחרון

בקשר למלך אנגליה וכל זה... זה לא סיפור זה מה שקרה באדן פאוול הוא מייסד תנועת הצופים וגם יש לו יומולדת ב22 בפברואר שזה גם התאריך של השיראיתנו

למעלה