סתם רציתי לומר....

כאן הטעות שלך ידידי הצעיר

את עם ישראל אין צורך לשכנע, הוא כבר משוכנע, ואת זה אתה והחברים שלך שעדיין לא קולטים את זה, תגלו ה28 למרץ כאשר יתפרסמו תוצאות האמת, ותיווכחו שמינה קמח וחבריה הוליכו אותכם שולל.

bhnadav

New member
ברור, אנחנו עוד נראה.

לא רק מי ינצח את הבחירות, אלא גם מי ירכיב את הממשלה הבאה.

ElvisAlive

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שבטח שרוב עם ישראל משוכנע שבראש מפלגת העבודה עומד ליצן
תשאל אנשים ברחוב. כולם חושבים שהוא בדיחה.

תתפלא, אני שואל

ועד עכשיו כולם דווקא בעדו ובעד האג'נדה החברתית שלו שלה הם מצפים בקוצר רוח. אזרחי ישראל מתים שכבר יגיע ה28 במרץ בכדי שתפרוץ המהפכה החברתית וישתנו סדרי העדיפויות במדינה שלנו. אולמרט וקדימה לא מבטיחים להם שום דבר שכזה ולא מתחייבים לשנות את סדרי העדיפויות ולהציב את האזרחים בראש סולם העדיפויות, רק מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ היא היחידה שמתחייבת לכך, ובניגוד לכל שאר המפלגות, היא גם מתכוונת ליישם את מה שהיא מתחייבת.

ElvisAlive

New member
אנשים, תשמרו את ההדועות שלו

כל פעם שתהיו עצובים ובלי מצב רוח, תוכלו להסתכל על מה שהוא כותב ויעה לכם חיוך ותתחילו לצחוק. דיי אתה קורע תמשיך כך

תתפלא, עברתי על כל השרשורים

לא רק על השרשור הזה, ובאף מקום לא מצאתי את המצע החברתי-כלכלי שלכם. אז אולי אתה תואיל בטובך ותגלה לי ולכולם כאן סוף סוף מה הסוד הגדול בנוגע למצע החברתי-כלכלי שלכם? ולמה אתם ממשיכים להתעקש להסתיר אותו מאיתנו?

bhnadav

New member
אל תבלבל את המוח.

אני כתבתי: הם התאחדו תחת עקרונות מוסכמים. אתה הגבת: ומהם אותם עקרונות שאינכים מגלים? מה זה? סוד צבאי? זה הדבר שאליו התכוונתי, וזה הדבר שאליו נתתי קישור. אתה קישרת זאת למצע הכלכלי-חברתי, עליו ממש לא כתבתי שהם התאחדו סביב עקרונותיו! עליו כתבתי דברים אחרים, ולכן מה שעשית זה סילפת את הדברים שלי. כתבתי דברים מאוד מאוד ברורים ובהירים על הנושא הזה, אבל אתה בוחר כמו תמיד לחרחר ריב, להשתמש בדמגוגיות ולהעלות מחדש כל פעם את אותו הדיון, למרות שתמיד עונים לך דברים מאוד ברורים. חבל לי אפילו להגיב לך, כי זה פשוט בזבוז זמן.

תן לי להבין משהו

אם נגיד לצורך העניין שמחר תעלו לשלטון, כמובן שזה לא יקרה, אבל לצורך העניין נגיד שתעלו, איפה אתה חושב שסביר להניח שאדם כמוך שאמור להתגייס לצה''ל ולאחר השחרור למצוא מקום עבודה ולהתפרנס בכבוד, ימצא את עצמו? עבד בתוכנית ויסקונסין? או בעבודה נורמלית עם שכר הוגן חופשי ומסודר בחיים? כי אם אינך יודע להשיב על השאלה הזאת, אני לא מבין מה הטעם בכלל ללכת להצביע...

bhnadav

New member
השאלה אינה רלוונטית לדיון.

"כי אם אינך יודע להשיב על השאלה הזאת, אני לא מבין מה הטעם בכלל ללכת להצביע... " - מה להצביע? מי להצביע? כתבתי לך דברים מאוד ברורים שאינם משתמעים ל-2 פנים. הם נראים לך? תעזוב אותנו במנוחה. הם לא נראים לך? תקרא שוב עד שזה ייראה לך, ותעזוב אותנו במנוחה.

כשאין תשובה, זה מה שעונים

אבל דווקא תשובה שכזאת אומרת יותר מכל תשובה שתתן לי, כשבשינוי התחילו לתת תשובות כאלה, בעיקר הנבחרים שלהם שהתארחו בפורום שינוי, ידעתי שהולך להסתיים העידן של שינוי, ומה אתה יודע, הוא באמת הסתיים.

bhnadav

New member
אתה מגוחך ומשעשע.

ובנוסף לכל גם דמגוג עלוב ובן אדם הזוי, ואין לי כל רצון להמשיך להיות שותף למסע הזה שאתה עושה על גבי.

והנה עוד דפוס התנהגות שמזכיר את

שינוי. כשאין תשובה אמיתית לתת, עוברים להתקפות אישיות, לגופו של מגיב, במקום לגופו של עניין, אתה רק מוכיח לי יותר ויותר עד כמה אתם דומים לשינוי ועד כמה גורלכם יהיה כגורלה, כך שתמשיך כך עד להתפצלות של קדימה, שתבוא אפילו יותר מהר מההתפצלות שהיתה בשינוי.

bhnadav

New member
אתה אולי מדבר על עצמך.

ודווקא במקרה הזה, דמגוגיה עלובה היא נוראה יותר אפילו מ"התקפה אישית", שעשית עליי בשרשור אחר כאן. למראית עין שאלות תמימות, תהיות תמימות. מאחורי הקלעים - תככנות, חרחור ריב, הסחות דעת.

למעלה