סתם רציתי לשתף אתכם שאכלתי סופגנייה

קיר קמט

New member
איזה מזל שאני גבר

גם אם אני אשמין, בשיא הרצינות - לא יהיה לי איכפת, עד שזה יגיע למימדים של - היי, אני כדור פורח, ייפי! ואז אני סתם אלך למצוא איזה גבעה ולראות אם אני מתגלגל יותר טוב. סופגניות או לא להיות!

dilan angel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אני כל כך מקנאה בכם לפעמים
מ100000000000 סיבות!

קיר קמט

New member
מה לפעמים, תמיד

כל הסיבות למה עדיף להיות גבר - 1. מחזור 2. הריון 3. מותר לנו להתעניין בכדורגל בלי שיסתכלו עלינו בעין עקומה. 4. על גייז אומרים שהם מוצלחים, על לסביות לא.
5. לנו מותר להיות חסרי-הצלחה בספונג'ה, ויקבלו את זה בהבנה. 5. גם את מה שנשים אמורות באופן טבעי לעשות, נניח לבשל, אנחנו עושים יותר טוב
כל השפים הכי גדולים בעולם - גברים
6. נהיגה, ותבינו לבד. 7. אנחנו מתים יותר מוקדם ולא צריכים לדאוג לכלמיני שטויות כמו סידורי הלוויה לאישה. 8. אנחנו יותר מוכשרים מוזיקלית (לא אני ספציפית, חלילה.) 9. מאיתנו מצפים אוטומטית לא להתבגר, ואנחנו יכולים לשחק במחשב גם בגיל 70 (כמו סבא שלי.) 10. אנחנו לא דואגים משטויות כמו משקל. 11. אנחנו לא דואגים משטויות כמו בגדים. 12. אנחנו לא דואגים משטויות, נקודה. 13. גבר מליין בן 70 יוכל לקנות לעצמו אישה צעירה. לנשים זקנות זה קורה פחות. באסה.
14. אותנו אף אחד לא מדרדר לזנות. טוב, אין לי כח להמשיך לחשוב בשעה כזו של היום.

dilan angel

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

איזה סבה מאגניב יש לך חחח
וכמה שאתה צודק אתה לא יודע יש עוד 9000 סיבות אני עוד אפציץ ברשימה

חןשסק

New member
רוב המעורבים בתאונות דרכים הם גברים

ואתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה על שפים וכאלה, אבל לרוב, נשים הן אלו שמחזיקות את האוכל בבית ושומרות שיהיה לבית צורה של מקום מחיה ולא דיר חזירים. היה לי את כל הסיבות למה טוב להיות אישה, אבל אין לי מושג איפה זה.

Guy Schlesnar

New member
רוב המעורבים בתאונות דרכים הם גברים

כי יש יותר נהגים גברים מנהגות. בקשר לנשים ובישול,העניין הוא שגברים באמת מבשלים יותר טוב. העניין שאם גבר כבר מבשל,הוא יעשה מזה קריירה טובה. אשה תבשל בשביל לדאוג לילדים. בקשר לנקיון של הבית-זה רק כי לכן זה חשוב. לנקות פעם בשבוע-שבועיים זאת סתם פעולה מיותרת,ובדברים כאלה גברים מטבעם יותר עצלנים. אבל את יודעת מה? ניתן לך את זה. אני אפילו אתן לך חלק מהבישול. גם בטיפול בילדים אתן יותר טובות. מה שתרצו לשמוע,העיקר שתמשיכו לעשות את זה במקומנו.

cobainos

New member
סטית מהעניין!

הוא אמר שנשים מבשלות יותר אבל השפים המפורסמים הם גברים.זאת הייתה הנקודה.

Hii BiTcH

New member
גילעד

לפני חצי שנה ישבתי עם חברים בגן וכולם היו בנים חוץ ממני [
] וישבתי עם ידיד שלי קצת רחוק מכל השאר ואז הם באו ואמרו לי "את יכולה לעבור שניה ספסל? אנחנו צריכים לדבר איתו" כמו ילדה טובה עברתי ספסל ואז כולם התנפלו עליו והביאו לו מכות רצח.. ואני שואלת אותם אחרי זה "למה הבאתם לו מכות?" והם עונים "הוא חבר שלנו,זה בצחוק.." צחוק לא צחוק,עוד שניה הרגו ת'ילד.. וזה לא נגמר בגיל 17-18 אח שלי בן 23 ועדיין הולך ת'מכות האלה. ולי לא ירביצו אפעם..למה? כי אני בחורה

Guy Schlesnar

New member
מכות בצחוק אולי לא

אבל גם יש מספיק בנות שטניות בעולם. כמו המקרה ההוא בבת ים,שחבורה של בנות הרביצו לאחת אחרת,גזרו לה את השיער,כיבו עליה סיגריות,הכניסו אותה לצפרדע ועוד איזה כמה דברים. המקרים האלה קרו כמה פעמים כבר. בקיצור,בעניין של אלימות,למרות הדיעה שבנים ילכו מכות ובנות לא,זה לא נכון.

Hii BiTcH

New member
אבל בנים לא ירביצו לבנות

ומכות בין בנות ובנות אין הרבה..

cobainos

New member
ליצורים אלימים וטיפשים אין כבוד

וסליחה גנית,אבל על מה שומעים בערך 3-4 פעמים בשבוע-על אישה מוכה שנרצחה או על גבר מוכה שנרצח?נשים אוכלות הכי הרבה חרא.

Hii BiTcH

New member
קודם כל-קוראים לי אלמוג

ואני לא הלכתי למקרים קיצוניים של נשים מוכות אני מדברת על היומיום.. בחור ברוב המקרים לא ירביץ לבחורה הוא יותר חזק ממנה ואם הוא ינצל את החולשה שלה מראה כמה אין לו כבוד לאנשים אחרים וזה.

חןשסק

New member
חחחחח אצלי הכי מצחיק

שההורים שלי קונים את זה איזה כמה שבועות לפני החג (שמתם לב לא חח?) ואז אני כבר מתחילה להגיד לעצמי : "
חן. אם את לא רוצה לצאת דבה מהחופש, כי גם ככה מתבטלים איזה שני שיעורי אירובי בחג- את סתמי ת'לוע!"
. ואז אני לא אוכלת סופגניות בחופש. וזה עצוב, כי זו המטרה של החג, לא?

למעלה