סתם רציתי לשתף אתכם,

השוואות סתמיות לא עושות לי את זה

אין שום קשר לדוגמא שהבאת לבין מה שאמרתי. ואפשר לחשוב כאילו לצד של המתנחלים והימין הקיצוני איכפת כ"כ מהרוב החילוני. כבר קראתי כאן ובמקומות אחרים מספיק כינויי גנאי והכללות אידיוטיות.

השוואה נכונה. מתי שמגרשים יהודים

מבתיהם אתה דואג יותר לכלכלה האישית שלך. אולי אתה תהיה הבא בתור

צודק!!

למה מה קרה? אתה היית מתפנה מהבית שלך בלי מלחמה?!? ועוד בשביל ערבים?? למי מי מת? היום גוש דן מחר ת"א?!

כן, בשביל ערבים

גם הם בני אדם. ושוב, הנימוק השחוק הזה הוא די מצחיק. אני על ביתי שילמתי משכנתא, ארנונה, וכו', וכו'. אין גדוד מילואימניקים שמגן עליו ישירות. וכן, אני, ומיליוני "הרוב הדומם" דואגים לכלכלה שלנו. אל תזלזלו בנו, אנחנו מממנים התנחלויות ועושים מילואים. אני שילמתי על ההתנחלות מהמשכורת האישית שלי, וכעת אני, בתור הצרכן, אומר שהמוצר הזה לא מתאים לי, אני רוצה החזר והנחה בתשלומים הבאים. אנחנו דואגים לכלכלה, כי אנחנו גרים בערים שפויות וחוקיות, ואנחנו נמשיך לחיות בהם גם אחרי ההתנתקות. המתנחלים הם לא התושבים היחידים במדינה, והם בהחלט לא הרוב.

* לחיות בהן

אגב, שימו לב שלא סיימתי כל משפט בסימן קריאה. יש אנשים עם אמוציונליות ממש מוגזמת...

פחחחחחחחחחחחחח

למה?? גוש קטיף לא חוקית לא "שפויה"? היא לא עדמה של ארץ ישראל? ואם אתה לא חוקי פה? ואם הם שילמו עלייך בתור מוצר? ואם הם לא רוצים אותך כי אתה כבר הפכת לבלאי? כנ"ל גם המפנים...הם לא הרוב...ויופי במקום להילחם על המדינה שלך אתה נותן אותה....אנחנו מזלזלים בך בדיוק באותה מידה כמו שאתה מזלזל בנו.. וכמו כן גם אתם לא התושבים היחידים במדינה...

חזק אתה בדיונים

לקחת את כל מה שכתבתי ורשמת את זה בהודעה שלך.
"עדמה" כותבים ב-א'.

יש הרבה יותר מגדוד מילואים ששומר

עליך ישירות. כולל חיילים מהתנחלויות. אם הייתי חושב בדרך שאתה חושב הייתי אומר שלא צריכים את תל אביב. כולנו באותה סירה. אחרי גוש קטיף יגיע התור של תל אביב לקבל קאסאמים.

שוב סיסמאות ריקות

יש מציאות - ויש סיסמאות. להודעה של יואב לא ענית. המחנה הקיצוני הוא זה שמכריז על מלחמת האחים. רוב המדינה לא מעוניינת בשום מלחמת אחים. הרוב דואג כיצד לחיות מהמשכורת החודשית, לאחר כל הניכויים.

חחחח

לא מעוניינים...מה אתה רומז שהמתנחלים משלמים למשטרה והצבא שיעיפו אותם מהבתים שלהם רק בשביל לעשות מלחמת אחים??? שיוהוווווווווו אני בהלם!!!

לילה טוב!

אתה מספר על אלפי בני נוער שאכפת להם מעצמם, ומהכיף שלהם. היא מספרת על אלפי בני נוער שנאבקים על ערכים, תוך מסירות. מה יותר טוב באלו על גבי אלו? אני הייתי חושבת שההיפך..

אף אחד לא יותר טוב

החיים האישיים, הצמיחה האישית, ההתאהבויות הראשונות, המשכורת הראשונה, שמחת החיים, הם גם ערכים. אני פשוט נותן פרספקטיבה אחרת. אני מציין שאת הרוב לא רואים בצמתים, כי הם עובדים, כי אף אחד אחר לא ידאג להם. אלה הערכים של החברה המודרנית ב... (בודק את השעון) במאה ה-21.

noamgk

New member
מישהו אמר שזה סותר?

אני לא מבין, ציפית לשמוע על העבודה, החיים האישיים, הצמיחה האישית וההתאהבות הראשונה של מתנחל מהתקשורת? גם אנחנו בני אדם, וגם לנו יש חיים עם עצמנו. אבל בשעה שתמצא את אלפי בני הנוער האינדיבידואליסטים שאתה מדבר עליהם יושבים בפאב עם בחורה או דוקרים את חבר שלהם כי הוא לא נתן להם סיגריה או פלאפון, אתה תמצא אלפי בני נוער אחרים לגמרי שיש להם גם אידאולוגיה בריאה, מסירות וערכים, רצון לשנות ולתרום לכלל, ונכונות להלחם על ערכיהם ולהקריב למען האידאולוגיה שעליה הם חונכו (שחור-לבן, שטיפת מוח, איך שתרצה לקרוא לזה...). מה יותר טוב? מה יותר עדיף? אני לא הולך להתווכח איתך על זה. אני מבין שהראיה שלנו שונה, כנראה. לילה טוב

181818181818

New member
ערכי המאה ה21

ערכי המאה ה21 אומרים: לחיות לעבודה לילדים. שהם יחיו, יעבדו, יביאו ילדים. שהם.. בקיצור עם ערכים כאלה מזמן הייתי מתאבדת

ומה הערכים שלך במקום זה?

להביא ילדים, להביא ילדים, להביא ילדים?
עניתי בהכללה על הכללה

למעלה