סתם שאלה.. בעקבות הכרות עם בחורה הלילה

SoupNazi1

New member
סתם שאלה.. בעקבות הכרות עם בחורה הלילה

קודם כל ברצוני לומר שאני שמח שיש כזה פורום שאפשר לשתף בלי לפגוע בפרטיות. ככה שהדברים נאמרים כמו שהם, בלי חשש לפגיעה בבחורה, או איזה שהיא התרברבות מצידי. ועכשיו, לפני כמה רגעים חזרתי מדייט. מה אני אגיד? הבחורה ממש רצתה את זה. וזה לא היה לגמרי הדדי. למרות כמו כל גבר טוב, שהיא הציעה לעלות אליה הביתה, הסכמתי. היא ממש אוהבת להתנשק, וכיוון שהיא לא ממש עשתה לי את זה גם זה לא היה הדדי. במיוחד שהיא שולחת לשון חקרנית, ובודקת את מצב השקדים שלי (עד עכשיו יש לי הרגשה לא נעימה מזה). בסופו של דבר היא הגיעה לסיפוקה, ודרך אגב.. גם זה לא היה הדדי. ככה שבסופו של יום אני חושב שניצלו אותי מינית. חוץ מזה... הדבר היחיד שמדאיג אותי, מעבר לכל הוא... שאני לא כל כך אוהב להתנשק. משום מה זה מגעיל אותי, כמו לשתות מכוס של מישהו אחר. ( איך אמרה גברת מיה וואלס- בספרות זולה "You can use my straw, I don't have kooties"). אז אני כנראה מפחד מkooties בפעם הראשונה. זה הגיע למצב שהיה הכל חוץ מזה. והכל בגלל שאני ממש לא מתלהב מהבחורה. כנראה שנותר לשאול... כמה זה חשוב הקטע של הנשיקות? כמה חשוב לבחורה להכיר את מצב השקדים שלי בצורה אינטמית? דרך אגב... בוקר טוב שיהיה לכולם, ושבוע טוב. ועל דרך השאלה, כותב תגובה זו לא מנוסה מי יודע מה ביחסים בינו לבינה. ובקושי יוצא לדייטים. ככה שאם הרגשתם תמימות בשאלה, כנראה היא במקומה.

Old Girl

New member
נורא פשוט

אתה שבוי באיזשהו קונספט ש"גבר טוב צריך לעשות ככה וככה", כלומר הוא חייב לעשות סקס בכל פעם כשיש לו הזדמנות. תניח את הקונספט הזה בצד ותתחיל להזדיין רק כשבא לך, ורק עם מי שבאמת בא לך. לדעתי תיהנה יותר.

קיימות יותר מידי סטיגמות לגבי סקס.

בין היתר, שכולם חייבים לאהוב אותו ולצרוך כמה שיותר. כנ"ל נשיקות, מיזמוזים ומגע בכלל. זה כנראה נובע מהסרטים, לחץ חברתי, רוח התקופה וואטאבר. אם אתה פעיל מינית - סימן שאתה מוצלח, מקובל, מבוקש וכו'. במציאות זה לא ככה. יותר מידי גורמים מתערבים. אתה יכול להיות עייף, לא מוכן, אתה יכול לא לאהוב להתנשק בכלל או איתה בפרט, ואתה יכול סתם לא לרצות, בלי שום סיבה. מותר לך. סקס, במיוחד בפגישה ראשונה, זה לא איזה מבחן גבריות ואומץ לב. והבחורה כנראה אטומה ברמות. אין סיכוי שלא הבחינה בהססנות וחוסר התלהבות שלך. ובמקום ללכת לאט ובעדינות (אם כבר נורא התחשק לה), כדי "להפשיר" אותך, היא דוחפת כמו בולדוזר. גם אם היית מת על נשיקות, אחרי יחס כזה סביר להניח שהיית חוטף מהן רתיעה לכמה שנים טובות. 2 מסקנות: 1. תהיה קשוב לעצמך. אם אתה לא אוהב להתנשק, מותר לך. שיקפצו כולם. 2. גם אם אין לך מסיון עשיר, אל תנסה למלא אותו בכל מחיר, זאת טעות. מרגישים אחרי זה חרא. מנוצלים, כמו שאמרת. הרי בינינו, לא היתה לך שום סיבה אחרת לעלות אליה (אם לא נמשכת), חוץ מלנסות להעשיר את הרזומה המיני.

ufffnick

New member
לא ביג דיל. באמת שלא.

מאז ומעולם היו לי בעיה עם נורמות שלא התאימו לי. מאז ומעולם חייתי במין כיפוף תחת עולה של חברה עאלק פתוחה מינית. לקח לי המון זמן והתנסות להבין שסטוצים זה לא בשבילי. עלה לי ביותר מידי לילות (בקרים ליתר דיוק) שישבתי על קצה המיטה שלי חייכתי חיוך של כיבוש מיני נוסף, ושאלתי את עצמי (עמוס תחושת חלחלה על סף הקאה) "לְמָה?" מפעם לפעם הבחילה התגברה הגועל גדל והביא אותי למקומות של דיכאון שדפי הפורום יפים לשתיקתם. לא כולם בנויים לשיטחיות מינית, לא כולם נהנים מלזיין "חתיכת בשר" (זו לא הערה סקסיסטית כי אם איך אני הרגשתי בתוך מערכת מינית זרה, ככה התייחסו אליי וזה מה שציפו ממני) מהרחוב/פאב/מועדון. אז התנזרתי, וחזרתי אל הסטוצים, והתנזרתי שוב, וחזרתי אל הסטוצים שוב, והתנזרתי. אחרי תקופת ההתנזרות האחרונה, באה גואלת לחיי האהבה העקומים שלי. דווקא הולך לא רע בכלל
בעניינך, העדת שאתה לא כל כך מנוסה בדייטים ובינו לבינה, מכאן אני יכול להסיק שפשוט לא התנשקת עד עכשיו עם מישהי ראויה, והכוונה למישהי שאתה רוצה לטעום את השפתיים שלה. אל תכנע לתכתיבים חברתיים שיטחיים המגדירים את הציפייה מההתנהגות שלך כגבר, תקרא את העיתון "בלייזר" ותבין איך הדברים מוקצנים לכדי הומור עצמי, על גבול הפתאטי בעולם הגברים. אל תגיד כן לכל הצעה מהמין השני, במיוחד אם לא ממש בא לך. תשוקה זה מצרך נדיר, אל תעשה שום אקט של מגע ללא תחושת התשוקה. אל תדאג, בסוף זה מגיע וסוחף אותך למקומות שאתה לא מכיר בתוך עצמך. זה סחף אותי...

תזכיר לי למה עלית אליה והתחלת עם כל

הטקס הזה אם לא נמשכת אליה מלכתחילה. אם בנות היו עושות את זה..איך היו קוראים לזה?!. להבא לא להתקרב ולסרב כשלא מעוניינים מאמת. ואגב נשיקות רטובות, ריריות, עדינות, תוקפניות, אוכלות, טורפות, הכל הולך רק עם הפרטנר/ית שבאמת עושה לך את זה.

belli80

New member
מה שכן

נראה לי לא טוב זה שלא קמת ואמרת את מה שהיה לך על הבטן באותו הרגע. לא אוהב- לא אוהב. לא ביג דיל, כל אחד עם ההעדפות שלו. אבל מה שכן- צריך לומר את הדברים, במיוחד כשמגיעים לסיטואציה מינית עם אדם זר. הרי שניכם מצאתם עצמכם שם לצורך הנאה. (נראה לי. זו הגדרת "סטוץ", לא??) הסיכוי, במצב שכזה, לשמוע כינורות ולגרום לזיקוקי די נור הוא קלוש פשוט כי לא מכירים את הצד השני. לא יודעים מה נעים לו, ממה להירתע, ואיך לגרום לו להנעים לך. אז אם האינפורמציה הקריטית הזו לא זורמת חופשי- הסיכוי להנאה קטן משמעותית... אז לא נראה לי ש"ניצלו" אותך. הרי אם היית אומר משהו, ולו רומז בעדינות, הסיטואציה כולה הייתה מקבלת פנים אחרות. זו סתם הייתה התנסות פחות חיובית. יום נעים!

SoupNazi1

New member
קראתי... ואהבתי את התגובות.

וממרחק של כמה שעות (ומבט על הבחורה באור יום),אני באמת לא מרגיש עם עצמי מי יודע מה. אני שבוי בסה"כ בקונספט שבאנו להנות. והופתעתי מהישירות שלה. לעזאזל, הרגשתי שעוד רגע אני צריך לומר לה, תהיה עדינה איתי זאת הפעם הראשונה שלי או שאני רוצה לחכות עד החתונה. ממש התחלפו היוצרות. היה פה ,כמו שאמרת old girl, איזשהו משהו נוסף שמנע ממני לומר לה לאט לאט, והפעם זו לא היה לגמרי אותה חיה שנמצאת במכנסיים. מה שכן, חייב לציין, אמרתי לה שאני לא כל כך אוהב להתנשק, ו"התפשרנו" לבסוף על בלי לשון (כמה שזה נשמע מאולץ כשאני חושב על זה). uffnick, צדקת שאמרת שלא התנשקתי עד כה עם מישהי "ראויה". אבל את הנסיון של "לילות בקצה המיטה", כדבריך, אני עדיין בוחר לחוות. אם רק כדי שלא ארגיש שפיספסתי משהו כאשר אהיה עם אותה אחת שאחוש כלפיה יותר מאשר... מה שכן, מכל זאת נראה לי מצחיק שאינטמיות בין שני אנשים יכולה להתרחש בכזאת קלות, גוף נוגע בגוף. אך כאשר היא דרשה את אותה אינטמיות שנקראת נשיקה אני נמנעתי ממנה כמו זרה. בכלל נראה לי הזוי כל מה שעברתי הלילה. פעם ראשונה היא מכירה אותי, וכבר קופצת? מה היא קופצת?!

SoupNazi1

New member
דרך אגב פרי פתאל...

את חופשי יכולה לקרוא לי שרמוטה. אין לי בעיה עם זה :) רק לא נראה לי מתאימות לי הפלטפורמה והמיני.

מה שתרצה, רק שתדע שלא כל השרמוטות

לובשות פלטפורמה ומיני. יש כאלה שהן חזיתית מאוד חסודות או חסודים.
וזה לא לעניין שרמוטה או לא, העניין הוא שעשית משהו שלא היית שלם איתו...אתה כתבת את זה בהודעה שלך, לא אני.

ufffnick

New member
אל תבין אותי לא נכון

אני לא מתחרט ולו לרגע אחד על הנתיב שהביא אותי לתובנות של היום. הדרך הזו הביאה לי המון רגעים מאוד נעימים ומעשירים (כן... מעשירים
). חלק מחברי לדרך זו הגיעו לתובנות קצת שונות, כי להם דרך חיים כזו התאימה, אם בגלל שנוח להם לבחור בה כי "זה מה שמצפים ממך" או אם זו הדרך שבאמת מתאימה להם. איש איש, ודרכו. איש איש ובחירותיו. לך בדרך שמתאימה לך, לא משנה מה המטרה. בסופו של דבר הדרך חשובה באותה מידה (אם לא יותר), מהמטרה עצמה.

עבורי נשיקה זה דבר יותר אינטימי

מלהתחרמן, למשל. אני מאוד אוהבת נשיקות ומאוד נהנת מנשיקות, אבל יצא שהייתי בסיטואציה מינית ללא רגש ולא רציתי להתנשק, כי נשיקה מתחברת אצלי יותר לרגש ופחות למשיכה מינית נטו. יתכן שאתה דומה לי ואולי מתוך רגש אתה תהנה מנשיקות ויכול גם להיות שאתה פשוט לא אוהב ולא תאהב את זה.

cheshire9

New member
אני מכריז

בזאת רשמית על "חודש ללא סקס " ! ! ! ! במסגרת מלחמתנו בחברת הצריכה - יום ללא קניות, יום ללא עישון - הגיע הזמן גם להרגע מכל השיגעון המיני הזה ולנוח קצת......... כל מי שמצטרף נא להשתרשר אלי

שאני אבין משהו

איך זה יום ללא עישון, יום ללא קניות אבל חודש ללא סקס??? נשמע לי לא ריאלי. יום? מוכנה. אבל רק משלישי עד רביעי.

למעלה