סתם שאלה.. בעקבות הכרות עם בחורה הלילה

avshalomat

New member
רוצה תחרות?

אם נקבל את סיינפלד כאורים ותומים, לי אמור להיות הרבה יותר קל וגם אזכה בגלל זה בפרס נובל.

חבל"ז שלך-

סיינפלדים אינם מתקבלים כאורים שמאירין את דבריהם, תומים שמשלימין את דבריהם. אני עדיין מנצחת אותך ואפילו יותר מזה לוקחת מקום ראשון בהסטוריה כמישהי שהצליחה לאחות מחדש את קרום הבתולין שלה. תאכל ת'לב יא'פארש.

belli80

New member
לא נחשב

לחברה שלי זה קרה, אחרי הלידה של בנה הבכור (היום בן שנה וקצת) כך שאת לא מאיימת על אף אחד.

avshalomat

New member
חה

אני מצטרף ומוסיף בשנתים (בחיי שאתם טירונים עלובים, חודש, מי ממצמץ מחודש).

ד נ י ת3

New member
חה חה חה.

אתה באמת רוצה להרוס לי את המערכת יחסים? חה חה חה. אין מצב.

magenta73

New member
תחשוב מה היה קורה

אם היית קורא את זה בלשון נקבה... לפני כמה רגעים חזרתי מדייט. מה אני אגיד? הבחור ממש רצה את זה. וזה לא היה לגמרי הדדי. למרות כמו כל אישה טובה, שהוא הציע לעלות אליו הביתה, הסכמתי. הוא ממש אוהב להתנשק, וכיוון שהוא לא ממש עשה לי את זה גם זה לא היה הדדי. במיוחד שהוא שולח לשון חקרנית, ובודק את מצב השקדים שלי (עד עכשיו יש לי הרגשה לא נעימה מזה). בסופו של דבר הוא הגיע לסיפוקו, ודרך אגב.. גם זה לא היה הדדי. ככה שבסופו של יום אני חושבת שניצלו אותי מינית. איך היית מגיב?... אני הייתי מגיבה - הסיטואציה הייתה בידך. יכולת להגיד לא וללכת בכל הזדמנות ובכל זמן. לא נוצלת מינית. ותפסיק לשחק אותה קורבן מסכן בלי כוח ובלי רצון משלו. לגבי אהבת הנשיקות כן או לא, כל אחד וטעמו האישי. אני מהאוהבים. אבל זו אני...

SoupNazi1

New member
חשבתי מה היה קורה

וזאת בדיוק היתה רוח התגובה שלי. בנוגע להגיד לא (just say no!), ולכל הנוגע לניצול מיני, זה רק היה בצחוק. אני הייתי שם איתה בכל איברי. פשוט לא תארתי לעצמי שלאחר בירה וסלט יווני אסיים את הערב תוך שעה אצלה במיטה. אני תמים בנושאים האלה, אבל אני לומד... בין היתר שנשיקה בשבילי זה דבר אינטימי. ובנוסף לכל אני כנראה, ויכול להיות מאוד שאני טועה, לא מי יודע מה בחור של לילה אחד. דרך אגב... אותה גברת התקשרה מספר פעמים לאחר מכן. ועניתי לה, כמובן. זה מובן ממנה שהיא רוצה קשר אינטימי בלבד. ככה שאת ה"צפיות" מהקשר תיאמנו ביננו. אני מכריז עקב כך ש.. *** אני הראשון שפורש מהתחרות (I'm no longer lord of the Manor)**** לילה טוב. נ.ב: אין לי מושג בנוגע לבעיות עבר "בעילום שם". כנראה אתה יודע משהו שאני לא יודע עלי, או עליך...

בדרך כלל זה נוגע לבעיות בעבר

הקטע שאתה לא אוהב להתנשק. ואם אתה לא אוהב אז למה המשכת?

חשוב מאוד

אני הולכת לחפף מישהו בגלל זה אגב. וגם בגלל העובדה ששהתמזמזנו והוא עצר ואמר לי... "אני לא מתמזמז אני מזדיין" אז שיזדיין.

smartblonda

New member
אני רואה את העניין כמצב מאוד לא נעים מבחינתך

גם אתה לא אוהב להתנשק וגם עוד עם מישהי שלא עשתה לך את זה. אני שואלת אותך למה המשכת את כל העניין למה לא קמת ובתרוץ עלוב עזבת. אצלי נשיקות הן עניין מאוד אינטימי ואין צ'אנס שבעולם שאחלק נשיקות שמגיעות לשקדים לכל דייט אפילו אחד שמוצא חן בעיניי בפעם הראשונה. כאשר תמצא את זו שאכן עושה לך את זה תראה שנשיקות זה הכיף הכי גדול והמשחק המקדים האולטימטיבי.

אישון36

New member
אז זיינת כונפה

תאמין לי בתור אחד עם תואר בכוניפות.............תשתוק. אישון. תואר בכוניפות.

למעלה