סתם שאלה לדיון...

whatever4

New member
סתם שאלה לדיון...

מה ההערה הכי מצחיקה/אהובה שרנדי אמר העונה לדעתכם? שלי- ההערה שהוא אמר לאנתוני- "You were as sexy as Randy going on Baywatch"

לדעתי..

כשהוא אמר לאיזה אחת(לא זוכרת את שמה) את צעירה ואת שרה שירים כמו של איזה בת 50 והצביעה על פולה, זה היה ממש מצחיק.

Fairywitch

New member
דיון מדליק../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאני זוכרת כמה:

סיימון לנדיה: "In a competition full of hamburgers- you are the steak"
לקונסי (מתורגם): "זה כאילו שתזמין כלב שמירה- ותקבל פודל בז'אקט מעור..."
משהו דומה- קצת הפוך- לקרי: "את נראית כמו חתלתול שמנסה להיות נמר..." (תכנית אחרונה)
סיימון לקרי (נדמה לי): "הולך לקרות פה משהו שעדיין לא קרה." וההמשך באנגלית (מתייחס לרנדי ופולה):" These two were horrible, and I'm going to be nice..." סיימון למתחרה: "Paula and Randy are right, for a change."
וזה מה שיש לי בינתיים...

DaRk LoLi

New member
למה הוא התכוון כשהוא אמר

לקארי "שהולך לקרות פה משהו שעדיין לא קרה"

Fairywitch

New member
כי בד"כ לא קורה שרנדי ופולה

גועליים והוא נחמד... (פשוט כתבתי את ההמשך באנגלית, אבל זה אותו מקרה...)

Deanb

New member
כנסו

לאחר שסיימון רואה מישהו שמזייף באחד האודישנים, הוא שואל אותו "ראית את העונה שעברה? " אז הוא עונה לו כן. אז הוא שואל אותו "הגברת את הווליום כשראית אותה?" חחחחחח מקווה שהבנתם...

שניש

New member
בערך כל מילה שלו../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני בעיקר אוהבת את האנלוגיות שלו... הוא מקורי כל כך

darklighter

New member
חחח נזכרתי בעוד משהו שסיימון אמר

+
הוא אמר ללינדזי "אני חושב שמיליוני צופים הנמיכו את הווליום בו זמנית"
וגם שהוא אמר לאחד המתמודדים (נראה לי אנטוני) שזה היה כמו הופעה של office cristmass party

shalehet

New member
עם לינדסי זה לא היה מצחיק

זה היה עצוב כמה שזה היה נכון. זאת הפעם הראשונה והיחידה שאני הנמכתי את הטלוזיה במהלך אמריקן איידל, זה היה פשוט נוראי... אני לא אשכח את ההופעה הזאת. ואני מתה על כל הדימויים של סיימון

חח, סיימון קורע אותי עם כל מילה שלו

אני זוכרת בעונה הקודמת כשהוא אמר לסיני הקטן (זה ששר she bangs): you can't sing, you can't dance, you don't look good, what do you have to say for yourself? ואז הסיני הקטן ענה לו: i have no professional training.... חחחחחח הוא קרע אותי, דווקא סיני קטן וחמוד (הוציא קליפ אח"כ)

ידעתם שיש לו אתר מעריצים!?!

הוא הבנאדם היחידי שאני מכירה שהתפרסם והרוויח די הרבה כסף בגלל שהוא לא יודע לשיר....

Fairywitch

New member
באודישנים:

הייתה ההיא שטעמה בשר-אדם, והוא הציע שהיא תאכל את שלישיית הבנות כדי שהן יירדו במשקל...
והייתה אחת שטענה שהיא מדיום, והיא חוזה שהיא תהיה בין 10 המובילים בתחרות, והוא אמר לה:"את לא מדיום כ"כ טובה, כי את לא עוברת אפילו להוליווד" (משהו כזה)...
ונדמה לי שהשופט האורח אמר לה שהיא איבדה שתי קריירות בשנייה- את הזימרה ואת תפקיד המדיום...

למעלה