סתם שאלה לדיון...

ג'ין סימונס../images/Emo99.gif

אבל השופט האורח היה אם אני לא טועה זה שכתב את פוטלוס(לא זוכרת איך קוראים לו) ולא סולן קיס. אלא אם אני מסטולה לחלוטין שלא שמתי לב כמו שצריך

Fairywitch

New member
והייתה ההיא שבאה מלאה שריטות-

לא רזה בכלל אבל עם בגדים מינימליים. סיימון אמר שהיא נראית כאילו גררו אותה לכאן דרך שיחים...
אז היא סיפרה שהשריטות קרו לה כשהיא מדדה בגדים כשכבר ממש עמדו לסגור את החנות, והיא לא ראתה מה קורה סביבה. אז סיימון שאל: Let me get it clear- you got dressed in dark?

הייתה אחת באודישנים

שהייתה שמנה (אני רק אומרת את האמת אין לי כוונה להעליב פה אנשים שמנים) והייתה לבושה בגדים שהיא חשבה שיפים (יענו רצתה להראות שאפשר להתלבש יפה גם אם את במידה גדולה) וסיימון ירד עליה בגלל הבגדים. אחרי שהיא שרה הוא אמר לה: בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל את שרה יותר גרוע מאיך שאת מתלבשת!

IrishKiss

New member
חחחחחח סיימון...

אני ממש אהבתי את הערה בעונה הקודמת, היתה אחת בשם ג'קלין ששרה את route 66 בצורה פשוט מזעזעת וסיימון שאל אותה אם זה היה אודישן רציני והיא ענתה משהו בסגנון של "I gave it my all with god on my side..." וסיימון ענה לה "well he's taking the day off sweetheart..."

Fairywitch

New member
לפעמים אני מפנטזת איך הוא מגיע לארץ

-שומע את גבסו, סשה, ניסו, יהודה סעדו (ה"מציאה" החדשה) ואחרים- ואומר להם איך הם באמת שרים...
גאד, איך הייתי רוצה שזה יקרה...

Fairywitch

New member
נזכרתי במשהו קורע../images/Emo6.gif

סיימון לבו: "הדבר היחידי שמפריע לי אצלך- זה שיש לך את אותה תסרוקת של פולה..."

למעלה