סתם שאלה מסקרנות...

SilentWave

New member
סתם שאלה מסקרנות...

כמה חיות אתם מחזיקים בבית? (בעיקר בעלי הדירות, ללא חצר). לנו אישית - 2 חתולות. גל @ תלמה ולואיז.

טליה ג

New member
גם לי יש שני חתולים

אמא ובן. אנחנו גרים בבית משותף(3 משפחות) אבל יש חצר לא רעה וגם השכונה כולה שקטה מאוד ואין כמעט תנועת מכוניות. אז החתולים מבלים גם הרבה בחוץ, יוצאים ונכנסים כשבא להם, ובלילה הם קבוע ישנים בחוץ.

שני פילים.

או אולי חתולים. קשה לדעת בגלל הגודל שלהם. חוץ מזה גם פילים עושים מיאו, לא? זכר בן חצי שנה ונקבה בת 7 חודשים.

זיו25

New member
כרגע רק אחת

טולי הכלבה. אבל בעבר היו את טלטל (הכלב), מושמוש (החתולה), פיצה(חתולת רחוב), פרלה (חולדה) שני עכברים לבנים(לא ממש קראתי להם בשמות, הם מצידם לא ממש טרחו לענות) , חלזונות אני מניח שלא נחשבים, תולעי משי, נחש זעמן שחור, שממית (שנתיים !), זיקית ועוד... בברכה, זיו.

טליה ג

New member
גם אני גידלתי תולעי משי בילדותי

אבל ברגע שהגלמים הפכו לפרפרים, הפרפרים היו כל כך מגעילים ודביקים, שבסוף החלטתי להיפרד מהם.

אני אגלה סוד כמוס שקרה לי עם תולעי

משי. לא דיברתי על זה אף פעם והנה עכשיו אני אוציא את זה פעם אחת ולתמיד: כשהייתי קטנה, נתנו לי לשמור תולעי משי בקופסת נעלים. שמתי אותם בגג (היינו גרים בדירה עם גג) וירדתי לשתות מיץ פטל. עליתי אחרי דקה-שתיים ולא היה להן זכר! לא הבנתי לאן נעלמו. חיפשתי בגג (כי כמה הן יכולות ללכת בזמן כל כך קצר) ולא מצאתי. הייתי מוטרדת מזה שנים עד שזה נטמע ופשוט השלמתי עם זה שאני עפיפון ואפילו לא יכולה לשמור על תולעים
מה דעתכם?

Amalthea

New member
תולעי משי!!!

איזה כיף ש*אתם* העלתם את זה
אני מניחה שמדובר באיזה שהוא סוג של רגרסיה אבל אני נורא רוצה לגדל תולעי משי... אפשר להשיג כאלו, שלא בחצר של גן הילדים?

תות בר למי שלא הבין...או פטל בר...

יש להם פרי שעושה כתמים על הבגדים. זה מה שאני הכי זוכרת (יש לי אמא פולניה...)

Amalthea

New member
אם ככה כנראה שאני אתחיל לחפש עץ תות

למרות שגם בפ"ת אין בפעם האחרונה שבדקתי. החיים האורבניים האלו...

אלהלה

New member
תולעי משי../images/Emo20.gif

או בעצם קוראים להם טוואי המשי וצריך בערך בפסח - אז מתחיל הלבלוב של התות. ואז צריך כן ללכת לגן ילדים ולבקש כמה זחלים וכמובן לדאוג לאספקה טריה של עלים לזחלים כי הם זוללים המוןןןןןןן עלים טריים וכשהם מתגלמים ובוקעים הפרפרים אפילו לא צריך לסגור כי אלה לא פרפרים שיודעים לעוף
ככה שהם לא בורחים לשום מקום ואז הם מזדווגים - מטילים ביצים - צריך לשים נייר שיטילו עליו את הביצים ואת הביצים שומרים בכלי סגור במקרר עד לפסח הבא וזהו כל הסיפור וכן אני גננת
ואצלי בגן מגדלים כל שנה תולעים כאלה ממש נחמד לראות את התהליך

yoyo10

New member
ממש נוסטלגיה

מזכיר לי נשכחות שהייתי ילדה היו לי תולעי משי וגרנו בבנין משותף ובחצר היה תות גינה ונתנו לתולעים עלים מעץ גידלתי אותם בקופסת נעלים עם חורים

למעלה