סתם שאלה מסקרנות...

reuven4u

New member
בחצר

חיים: 2 כלבים 3 חתולים 5 חמוסים הרבה חרקים וציפורים....

brose

New member
ולי יש....

בטהובן אחד וקטן (טרייר מעורב).... ברצן הייתי מביאה עוד חמש או אפילו 10 אך לצערי הרב אין מקום בביתי, הוריי לא יתנו לי להביא עוד חיות והכלב שלי יתנגד לזה בכל תוקף ....

ריבילה

New member
אצל ההורים

5 חתולים (ליאורה, נפרטיטי, איציק הגדול, שיפי וג´ינג´) וכלב זקן וטוב- אשר. אצלי בדירה לצערי הרב אין חיות- החוזה לא מאפשר... אבל בספטמבר גם זה ישתנה.

yoyo10

New member
אתי בבית גרים../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

לאו גולדן מעורב בן 5 יויו מעורבת בהמון המון המון חמודים בת שנתיים ואצל ההורים בומבי החמוד שגם מקורותו הגנטים לא ידועים והוא כבר בן 11 בומבי אחראי למציאתם ברחוב של לאו ויויו המקסימים הכלבים שלי מפרסמים את הקרן למען בעלי חיים של המשרד לאיכות הסביבה בומבי האפור מצולם עם נינה ז"ל הארנבת שהייתה של אחותי לאו הלבן ויויו השחורה עוד מהתקופה שהיא הייתה קטנה.

pppliat

New member
אני לא ממש מוכרת פה בפורום...

אני גולשת לי יותר בפורום חיות מחמד (כמה שכבר יש לי זמן). אז ככה: יש לי 5 חתולים בבית- קיצה, צ´יצ´ולינה, שושה, ג´ינג´י ונחמה ו4 כלבים- קרמר, פינצ´י, פינקי וצ´ופצ´יק. יש לי גם 2 דגים וצב. אני גם מטפלת ב-14 חתולים שגרים אצלי בחצר. בקיצור, לא משעמם לי...

אפשר להביא אליך קבוצות מאורגנות?

איך את מסתדרת? את גרה עם ההורים? בית פרטי? תכלס- כל הכבוד

pppliat

New member
תשובה

אני גרה בבית של אמא שלי וזה בית משותף עם שכנים שעושים מידי פעם בעיות. זה די קשה כי זה מצריך המון המון עבודה והמון המון ניקיון ויציאות 4 פעמים ביום וכמויות ענקיות של אוכל וטיפולים אצל הווטרינר- חיסונים זריקות עיקורים סתם טיפול כשמישהו חולה. בקיצור, קשה, אבל זה שווה את זה.

אלהלה

New member
גדוד../images/Emo20.gif

בבית כרגע 3 חתולים- מושמוש, חיהל´ה ומשי זהב, ועוד שניים שיצאו החוצה וחוזרים דרך החלון לאכול - מותק, וריקי. ובחצר 20 פחתולים ודי בנתיים

למעלה