סתם שאלה, סלחו לי אם כבר שאלו אותה

Hieros Gamos

New member
סתם שאלה, סלחו לי אם כבר שאלו אותה

כאן- זה די בעיקבות הויכוח פה עם הבנים- למה כל אחד מכם התחיל לראות האוס בעצם? מה גרם לכם to stick? (אני שונאת עברית, תתמודדו עם זה..)

Augustus Hill

New member
כבר כיסית 50 אחוז מהבנים ../images/Emo6.gif

וברצינות, מה שגרם לי להמשיך ולראות את הסדרה זאת הדמות של האוס, הציניות, הטקסטים השנונים, המקרים המיוחדים. אני בטוח שגם הבנות רואות את הסדרה בגלל זה ולא בגלל המראה שלו.

fasterNY

New member
שניה... לא הבנתי...

יש כאלו שרואים את הסדרה בגלל המראה שלו? או שזה היה בציניות? אותי משעשע ההומור שלו... מסקרנת אותי הדרך שבה הוא יודע הכל על החיים של האדם... לפי כמה שאלות רפואיות פשוטות... מעניין אותי החוסר אמון שלו באנשים... ועוד ועוד...

Augustus Hill

New member
לא בדיוק

היה פה דיון על יו לאורי ומהתגובות שם היה רושם שחלק מהבנות רואות את הסדרה בגלל המראה שלו, אז לדעתי זה לא בגלל זה (כי זאת פשוט סדרה מעולה). ברור שהן מתלהבות ממנו, אבל זה לא שאנחנו לא מתלהבים מקמרון

Hieros Gamos

New member
ואני אענה לעצמי...

למען האמת זו הייתה הסידרה שהייתי מעבירה לרבע שעה האחרונה שלה כי זה היה לי מול אי.אר (לסידרה הזאת למשל, אני באמת באמת מכורה. ברמות של הרבה יותר מדי דיסקים עם פרקים. אבל רק ישנים
) ודבר ראשון אהבתי כי זה סידרת בית חולים והאוס ציני להחריד שזה שני דברים כל כך מצויינים... ואז ראיתי חלקים מthree stories וזה נורא עניין אותי כי אם אתה לא רואה את הכל הפרק מאוד לא מובן. פעם אחת כרמן אלקטרה ואז בחור והאוס מדבר אליו ואז האוס הוא החולה...ואז יום אחרי זה היה יום חמישי וראית את honeymoon, המשחק של מכבי ופרק של אי.אר במקביל...וזה נורא עניין אותי... אז ניסיתי לראות את three stories בדרכים שאסור להזכירן אבל זה נתקע לי על 99.9 ולא הסכים להמשיך... אז פשוט אממ...בואו נגיד שיש לי את כל עונה ראשונה על המחשב... הכל בגלל three stories

אצלי

זה התחיל מזה שראיתי בערוץ 3 פרסומת, קלטתי פנים מוכרות והגבתי בצווחת "יו לורי!". סדרות בתי חולים וסדרות של ערוץ 3 בדר"כ לא עושות לי את זה, ככה שהתחלתי לראות רק בגללו. נשארתי כי זה היה טוב וכי יוצרי הסדרה הצליחו למכר אותי, לגרום לי לדאוג ולעורר אצלי אכפתיות בעזרת דמויות מוצלחות, טקסטים מעולים וכמובן שחקנים מעולים. מעבר לזה, פשוט כיף לראות את הסדרה הזאת כי היא חכמה ומשעשעת.

אני../images/Emo204.gif

התחלתי לראות את זה ממש בטעות..כשהעונה הראשונה הייתה משודרת בערוץ 3 בפעם הראשונה..אז סתם באיזה מוצא"ש אחד ישבתי לי מול הטלוויזיה כהרגלי וציפצפתי ולפתע עצרתי בערוץ 3...זה היה הפרק עם הילד הזה שאבא שלו שיקר לו שהוא היה טייס..ושהיו לו מלא פצעים...וראיתי את הפרק עד הסוף..כעבור שבוע שחכתי מי זה לגמרי...והתחלתי לראות את זה מחדש ששידרו את העונה עוד פעם מהתחלה

pink panther 8

New member
אני....

אני התחלתי בכלל בגלל ההורים שלי... הם אוהבים לראות כאלה סדרות אז יום שבת אחד התיישבתי איתם וראיתי את הפרק הראשון וממש אהבתי... אני גם בכלל אוהבת הרבה סדרות שההורים שליא והבים ואנחנו ראינו את כל העונה הראשונה ביחד. כרגע אני סיימתי לראות את כל הפרקים ששודרו בארה"ב מהעונה השנייה(עד פרק 10) ואני אוהבת את הסידרה בגלל שיה אפשוט כייפית לצפפיה ומהנה והתסריטים טוסים והשחקנים מעולים והם גורמים לך להמשיך לראות מה קורה בבית חולים.. בכלל סדרה עם בית חולים תמיד מרתקת! בקיצר זה לא רק המראה של יו לורי למרות שהוא מוסיף...

lorien

New member
גם אני בטעות.

אני בכלל שונאת סדרות בית חולים כי אני לא אוהדת דם וסכיני ניתוח. אז ממש נמנעתי מזה אבל אז בטעות יצא לי לראות והתאהבתי. כן, בטקסט ובמשחק מן הסתם. הייתי מתה להתקרב לרמות כאלה של תסריט....

shanistern

New member
אני תמיד זפזפתי, ראיתי את כל האיברי

האיברים הפנימיים וזה תמיד נראה לי כמו איזו סדרת מדע בדיוני, גם לי השם. אבל אז, יום אחד ישבתי ומרוב שיעמום אמרתי: ננסה, ונתפסתי, הדיאלוגים השנונים תפסו אותי ולא השחקנים המצודדים.

Hieros Gamos

New member
זו אחת מסדרות בית החולים הפחות

מגעילות שקיימות. אפילו בשיקאגו הופ היה יותר דם...שלא נדבר על אי.אר. וניפ/טאק... אבל מה שכן, גם האוס לא מתקרבת לטיפול המדהים בטראומה שיש באי.אר. זה הדבר שעושה את הסידרה הזאת לסידרת בית חולים הכי טובה (למרות שהיא כבר מעפנה...אבל הקטע של הטראומה פשוט מטופל, כתוב ומצולם הכי טוב מבין כל סדרות בית החולים או כל סצינת טראומה שראיתי בטלוויזיה בכלל)....

Augustus Hill

New member
אותך אני צריך

איפה אני מוצא תמונות של האוס וסטייסי ביחד מהעונה השניה?

Hieros Gamos

New member
אממ אני יכולה לצלם לך אם אתה רוצה.

תגיד כמה ובאיזה סצינות (כשהיא עצבנית עליו, מרביצה לו, רוצה לנשק אותו...יש הרבה אפשרויות
) לא חיפשתי תמונות כי אין צורך לחפש כשאפשר לעשות זאת בעצמך

Augustus Hill

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif210

משהו כמו 10 תמונות, כשהיא מרביצה לו וכשהם עומדים להתנשק/מתנשקים. את יכולה לשלוח לי אותן באייסי\מסנג'ר (בכרטיס אישי). וכמובן תודה

Hieros Gamos

New member
אין בעיה אני אשלח לך בערב.

כרגע ladies and gentlemen, i'm off to bed חיכיתי לרגע הזה מאז שקמתי היום בבוקר

Hieros Gamos

New member
אגב אהבתי את החתימה../images/Emo9.gif

אבל המשפט האהוב עלי בשיר הוא ללא ספק- everybody's dying except the one that are already dead.. אני כל פעם מחדש שומעת את השיר ואוהבת את המילים שלו. יש לו אחלה מילים

למעלה