סתם שאלה, סלחו לי אם כבר שאלו אותה

pink panther 8

New member
החתימה שלך גם יפה מפרק עשר

של העונה השנייה נכון?

EPRT

New member
אממ

מזמן, רק שהשידורים התחילו בערוץ 3 היה פרומו מצחיק להאוס, ורציתי לראות אבל אין לי כבלים. בית של חוראנים. השנה ראיתי כל הזמן אזכורים בLJ להאוס, בעיקר פיקים וכ"ו, ונזכרתי שבאמת התענינתי בסדרה. את הפיקים מעולם לא קראתי(האוס ווילסון זוג??). אבל מאז אני מפנקת את עצמי בפרקים
בלילות חסרי שינה.

EPRT

New member
אה ולשאלה השניה, מה גרם לי

להתמכר- השנינות. ההומור, זה טוב למצברוח, ואפילו מלמד קצת מושגים רפואיים
.הסיפורים כל פרק מענינים, האנטרקציה, חלק מהדברים מוכרים.

Hieros Gamos

New member
כן ראיתי באמת שבlive journal יש כמע

ט ורק פיקים סלאש של האוס ו-ווילסון...זה מעט חולני. בFF.NET יש פיקים נורמליים מדי פעם (הרוב שם לא סלאש)

EPRT

New member
אם כבר עדיף

פאנרטים של האוס, לא יודעת למה אבל זה לא מתחבר לי לפיקים כ"כ..

Hieros Gamos

New member
הכל מתחבר לי לפיקים.

פיקים וספוילרים. אני יכולה לחיות עליהם...

EPRT

New member
כבר אי אפשר לספיילר לי../images/Emo3.gif

יש לך פיקים ממולצים?

Hieros Gamos

New member
קודם כל תמיד אפשר לספיילר.

יש ספוילרים על דברים שלא שודרו...זה מה שאני עושה חח אממ פיקים מומלצים... proximity- זה האוס/קמרון (אני מאוד פלקסיבל...[גמישה לנכים בינינו] בנוגע לשיפריות...כל עוד אין לי זוג ממש מועדף [נגיד דאג/קרול, H/M, L/L...]) אממ לא יודעת אם את רוצה האוס קמרון תעשי שם באפשרויות את הדמויות כהאוס וקמרון, תשני את המצב של הפיק לקומפליטד, את הרייטינג לאול רייטינגס ואת האורך למעל 5000.. רק אז יש את הפיקים הנורמליים באמת, אבל זה בהנחה שיש לך סבלנות לשבת ולקרוא..

EPRT

New member
נה, מכחכחת

ראיתי את הלא שודרו
או שאת מתכוונת תסריטים עתדיים? האוס\קמרון- לקחתי כאופציה בשלב כלשהו, אבל אני יותר חושבת שלהאוס\ קאדי יש פוטנציאל
, טוב האמת מהרגע הראשון, חשבתי- אה! סימן לשיפ!(התמכרות לפיקים כידוע גורמת לראות כמעט בכל סדרה\סרט\ספר רמזים אפשריים שיעשו מהם פיק). אממ אני מאוד אשמח לכאלו שמצליחים ל"חקות" את האוס מבחינת הומור,ושנינות. נכון שלא מתאים שהיה בפאנון האוס אגנסט? תוכלי לקשר לי את הלינקים? הו,*תפסת אותי לפני הפשפוש הלילי* סבלנות לזה יש לי, לצערי(שמחתי?) את מרבית היום אני מעבירה בדרך הזו, אממ במיוחד בלילות אני חופרת בLJ. אולי אני אשים כאן כמה ציורים, אני רק צריכה להזכר איפה ראיתי אותם.

Hieros Gamos

New member
בעעע אני לא אוהבת האוס/קאדי...

זה מטריד אותי... ואני מתכוונת תסריטים עתידיים. יש לי מידע על פרקים עד 2X17 נדמה לי.. אממ ודווקא אנגסט מאוד מתאים בהאוס. כאילו, תלוי מה מנסים לעשות שם. אם מנסים להציג את זה באופן חיצוני כמו שזה נראה בסידרה אז לא אבל הוא בנאדם מאוד דיכאוני ואם מנסים לצייר את הדמות שלו כמו שצריך בפיק זה יהיה יותר אנגסט-ish מאשר הומוריסטי...כמובן ביחד עם סנייד רימרקס וכאלה. תבחרי פיקים לפי אהבתך מכאן- http://www.fanfiction.net/l/1968/0/0/1/1/5/0/0/2/0/1/ זה מסונן כבר לדברים היותר טובים(מינינג לא פלאף ושיט.כמעט ולא פלאף ושיט. פיכס. פלאף *מקיאה* אני שונאת את הפיקים שמבוססים על זה...זה נורא
) אניוויי בהצלחה עם זה, אני הולכת לישון יש לי טיול הכנה מחר

EPRT

New member
כתבתי תגובה, תפוז אכל אותה

למה מטריד? בעיני הם מתאימים, או לפחות שיש לזה פוטנציאל כי יש בנהם שוויון מסוים, הם עוקצים אחד את השני. קאדי קצת מעמידה אותו במקום ולהפך.נגיד עם קמרון אז זה לא מספיק מאוזן.. אממ אני אתוב בקיצור- אני מסכימה איתך, אבל הדיכאוניות הזו עטופה בציניות , ילדותיות והומור, לא קראתי עדיין, אבל נדמה לי שברגע שמוציאים את האלמנטים הקומים, אז כאילו ה"תפאורה" מוחלפת. נימ, כן פלאף לא ממש מתאים, אבל בד"כ יש לי חיבה לסוכר. תודה רבה לך
לילה טוב ובהצלחה.

Hieros Gamos

New member
אני לא יודעת...זה פשוט. אולי יותר

מדי שוויוני..לא יודעת איך להגדיר את זה it just doesn't strike me as right...נכון, היא מעמידה אותו על המקום אבל דווקא בגלל זה הם לא מתאימים...הוא צריך מישהי שהאופי שלה יהיה מנוגד לשלו, לאו דווקא כזאת שתוכל לנצח אותו בקרב הציניות...חוצמזה שהוא מעצבן את קאדי יותר מדי עם הציניות. גם קמרון וגם סטייסי יודעות בערך איך לאכול את זה ולהמשיך הלאה....הם רק בביקרינג אול דיי לונג (אני שונאת עברית!!!!)... וכן, אבל כל הקטע בפיקים זה, בשונה מהטלוויזיה, להראות יותר את העולם הפנימי של הדמות. בפיקים הטובים, הם יודעים לשלב בין זה לבין ההאוס שאנחנו רואים בטלוויזיה שהוא נורא cocky וarrogant (כבר אמרתי שאני שונאת עברית!? תתרגמו את זה לבד)ובטוח בעצמו ברמות היסטריות...אבל כולם יודעים שהוא בעצם אומלל. הפיקים זו ההזדמנות להראות קצת מהצד הזה שלו..כמובן, שוב, עם האיזון הנכון של האוס בבית החולים עם ההערות הציניות והגאונות.. פלאף זה טוב רק כשהוא נמצא ממש ממש בסוף של פיק ממש ממש טוב. אחרת זה עלול לגרום לך להקיא. ועכשיו אני צריכה לזוז. goodnight goodluck...(כן, זה עדיין לילה.. וכן, אני צריכה לראות את הסרט הזה)

pink panther 8

New member
"פיקים סלאש "

מזאת אומר פיקים וסלאשים? וכל המושגים שרשמתם.. פנטרים???

Hieros Gamos

New member
פיקים זה קיצור לפאנפיקשן-fanfiction

זה סיפורים שהמעריצים כותבים על הסידרה... שינויים של פרקים, AU (אלטרנט יוניברס...), כל מה שהם רוצים מהסידרה בעצם... סלאש זה תכנים של גבר עם גבר/אישה עם אישה... וזה אמור להיות פנארטים- fanarts שזה בעצם די עיצובים וכאלה.

למעלה