סתם שאלה שלא קשורה

סתם שאלה שלא קשורה

בליינדייט- אני מאמינה שכולכם עברתם לפחות אחד כזה , אם לא יותר. ובטוח שעברתם עם זה גם מקרים משעשעים ומצחיקים, אז יאללה ספרנו לנו על זה. אצלי למשל: יום אחד קבעתי עם בחור שדיברתי איתו דרך האינטרנט ובטלפון. הוא הגיע אליי לבניין צלצל באינטרקום וחיכה לי למטה. בעודי ממתינה למעלית , בדיוק אחי עלה . שאלתי אותו אם הוא ראה את מי שמחכה למטה- והוא הבין וענה בחיוך שכן. שאלתי אותו בסקרנות , "נו ואיך הוא"??? אז הוא ענה בחיוך זדוני " רויטל - לפעמים צריך להסתכל רק בתוך הקנקן , אולי תמצאי שם משהו" - באותו רגע הבנתי שנפל עליי, ואכן כך היה - ולא מצאתי כלום גם בתוך הקנקן.

kisses

New member
מצחיק שאת שואלת כי לי מבליינד דייט

יצאה מערכת יחסים שנימשכה 3 שנים.

אתי@

New member
ולי לא היה אף בליינד דייט../images/Emo9.gif

כשהייתי בתיכון היה לי חבר שנתיים וחצי, נפרדנו בצבא, ומייד הכרתי את רונן. ככה שלא הספקתי...
אבל זאת אחלה שאלה יומית
מחכה לכל הסיפורים המצחיקים...

יעלי2

New member
בלייד דייט נוסטלגי

כשהיתי קטנה, בכיתה ט´, קראתי מעריב לנוער. היה שם מדור "נפגשנו", בו ילדים כתבו אחד לשני "ראיתי אותך החמודה בתחנת אוטובוס קו 24. לבשת חולצה ורודה מחמיאה. צרי קשר". בקיצור, אחד כתב שם לאיזו בלונדינית חלומית מדהימה. אני שלחתי לו מסר דרך העיתון (כאילו אני הבלונדינית)
וקבענו להיפגש בסינרמה, אז הדיסקוטק הכי מגניב באיזור המרכז! כשהגענו אני וחברותי הצעירות, המתלהבות (והנועזות), עברנו בשעה היעודה בשער שבו הוא עמד. לצערי ראיתי גברבר לגמרי לא לטעמי, הוא לבש אפודה אדומה, והביט לכל הכיוונים בסקרנות. אני שלא רציתי אותו ולא רציתי להשלות אותו, פשוט המשכתי ללכת. היות ואני ויש לי שיער חום והוא חיפש בלונדינית מיסתורית-לא היה קשה לחמוק ממנו. אפילו לא הצגתי את עצמי. כמה שבועות אחר כך הוא כתב לי שהוא עמד עד שעה מאוחרת וחיכה ולמה לא באתי? אני בטוחה שהוא עם בליינ דייטס גמר באותו יום בגללי. אגב, בחוץ עמד בחור שחילק לכל בחורה דפונים קטנים מנייר גזור ועליהם השם "שרלי" (לא צ´רלי) ומספר הטלפון שלו. מה שבא בא, מה שלא בא לא בא". עד היום יש לי קופסת עץ קטנה ובה הפקים עם מספרי הטלון של בנים שהתחילו איתי ונתנו לי את המספר (מה אני משוגעת-אני אתן להם?)

kisses

New member
לא היו עוד אבל זה די מביך לספר

היה לי אחד שככל הניראה מצאתי חן בעיניו והוא זה שהזמין אותי ליציאה. אבל יום אחד הוא אמר לי לבוא איתולהסתובב עם החברים שלו ואז הוא החזיר אותי הביתה לא לפני שהוא אמר שלי שהוא יוצא בערב לחתונה, אז אמרתי סבבה ואז חבר שלו אמר לו איזה חתונה? ואז אותו בחור אמר לו החתונה אתה לא זוכראז הבנתי שיש פה משהוא מסריח, אז שחזרתי הביתה התקשרתי אליו ואחיו ענה לי ואז ככשאלתי את אחיו איפה נימצא X הוא אמר שהוא הלך למשחק כדורדל או משהוא כזה אז כששאלתי ומה אין לכם חתונה?
אחיו אמר אהההה זה מה שהוא סיפר לך? מיותר לציין שיותר לא שמעתי מהבחור הזה.

jess ועוד

New member
היו לי מליון אבל הטראומטית ביותר ..

קבעתי עם מישהו לצהרים באמצע השבוע (אמרתי ככה לא ילך כל היום) בקיצור עזבו מוטציה .. עינים לא סימטריות אללאא יסטור איזה אף וחצקונים פזורים כמו ממטרים החלטנו ללכת לאכול נודלס (או כמו שאומרים בגרוזינית nodaless....) מה שהתברר כטעות אנוש .. אני איבדתי ת´תאבון ברגע שישבנו הבן אדם התחיל למצוץ ת´נודלס כמו מקרונים וזה נדבק לו לכל מקום אפשרי היה לו מנהג לקלף את העור מהאצבעות לתוך האוכל כאילו שזה רוטב... כשסיים ת´צלחת שלו ביקש לאכול את שלי וכשליווה אותי לאוטו כנראה שמצאתי חן בעיניו הוא אומר לי " את יודעת מה יהיה האתגר הגדול ביותר??? ניסע לסוף שבוע ולא ניגע אחד בשני" ואני אמרתי לו ..."אתה יכול להיות בטוח שאני בך לא נוגעת ..." מאז לא שמעתי אותו ולא ראיתי אותו....

kisses

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין כמוך גסיקה ../images/Emo25.gif

fila

New member
את גדולה../images/Emo6.gif

אני הייתי מתפוצצת מצחוק! ואגב תודה על המייל ששלחת... מאחלת לך בהצלחה!

Ronnie*

New member
היתה לי אחת כזו...

והתחתנתי איתו
היתה פגישה מאוד מוצלחת, חוץ מזה שבאיזשהו שלב נבהלתי מעצמי ואמרתי לו "טוב, עכשיו אני רוצה לחזור הביתה". הוא היה משוכנע שלא נתראה יותר... אבל דווקא כן התראינו

נזכרתי בעוד משהו מצחיק

פעםיצאתי עם מישהו פגישה ראשונה, הבן אדם הגיע כולו לבוש בעור שחור- אני קיבלתי הלם , בקיצר נסענו פה קרוב לבית קפה, ושהוא חנה הוא אמר לי בשיא הטבעיות " יאללה ת´שפכי מהאוטו" - אני נתפסתי בצחוק היסטרי, והוא לא הבין מה מצחיק אותי.

אתי@

New member
ואם כבר מדברים על לבוש...

לפגישה הראשונה שלנו, רונן הגיע לבוש ב.... חולצת משי מבריקה בצבע סגול בוהק
ולמרות זאת היתה פגישה שניה... ושלישית... ורביעית...

יעלי2

New member
ויצאת איתו שוב../images/Emo166.gifהוא בטח התעקש

שתסתכלי בקנקן. ממה שראיתי גם הקנקן נראה טוב, אז ראית מעבר לחולצה המזעזעת

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

בהחלט! גם הקנקן וגם מה שבתוכו... מהסוג המשובח

fila

New member
כל הכבוד-אתי!../images/Emo6.gif

הצחקת אותי כ"כ! אני זוכרת את חולצות המשי האלה! יום אחד יצאנו כמה חברות ולאחת מאיתנו היה אז חבר והיא ממש התעקשה להביא אותו באותו יום (כמובן שתיכננו לו מבחן ) בקיצור: הבחור מגיע על אופנוע
- התלהבנו בשבילה! הוא מוריד את הקסדה
- בסדר, הוא בלונדיני היא אוהבת בלונדיניים הוא יורד האופנוע
- גוף בסדר אבל נמוך מאוד הוא מתקרב מחייך אומר שלום יפה נותן לה נשיקה
הוא מוריד את המעיל
והוא לבוש בחולצת משי בגוון כתום-צהוב
משהו מזעזע! הוא נראה כמו משמש!

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אז הסגול לא כ"כ גרוע

כשחושבים על צהוב-כתום

שמופית

New member
אני דווקא אוהבת סגול ../images/Emo36.gif

אבל במחשבה שניה... גבר בחולצת משי סגולה, יכול להיות מראה מבהיל במיוחד
שלא לדבר על צהוב-כתום.... ועוד אופנוען !!

תוכי

New member
הבליינד דייט שלי

עדיין איתי וזה בעלי והיה לי עוד בליינד דייט שיצאנו חצי שנה לפני שהכירו לי את חיים (בעלולי) כשנפרדתי מהבלינד ה-1 זה היה במוצ"ש וביום שלישי יצאתי כבר עם הבליינד דייט החדש שהוא חיים בעלי

למעלה