סתם שאלה שלא קשורה

יעלי2

New member
וסיפור על פגישה חריגה (לא בליינד די

דייט). למדתי במגמת תאטרון בתיכון. בחור אחד שלמד מעלי באותה מגמה (והפך לימים לשחקן מוכר שחזר בתשובה) התחיל איתי. אני מאוד התענינתי, אם כי התלבטתי. בפעם הראשונה שהוא בא לאסוף אותי מבית הורי, הוא שאל אותי בפשטות אם יש לי עיפרון שחור לעיניים לתת לו. מזועזעת אמרתי לו שאני משתמשת רק בכחול. אז הוא שאל אם יש לאמא שלי! הבאתי לו עיפרון לעניניים, הוא השתמש בו, יצאנו (אפילו היתה אוירה רומנטית), אבל אני לא עברתי על זה בשתיקה וזה לא נמשך. כן. אלו הם הטיפוסים הבוהמיאנים. (ציינתי שזה כבר פאסה כי הוא חזר בתשובה והתחתן בשידוך?)

פרייס

New member
גם אני הייתי בבלינד-דייט...../images/Emo6.gif

וחודש אחרי הוא עבר לגור אצלי.
אחרי שנתיים התחתנו !!!! נטע

kisses

New member
אני ממש לא יודעת עם להגדיר את

בעלולי כבליינד דייט כי בתאכלס זה ממש לא היה מתוכנן. אבל עדיין התאהבתי ממבט ראשון.

שירי71

New member
ואצלי

אני לא היחידה שאצלה הבליינד דייט שינה סטטוס די מהר. וכיום כמובן שנשוי לי. אבל הקטע המפגר כמובן היה שכשראיתי אותו היה לי ברור שהוא לא ירצה אותי. נכנסנו לאוטו שלו והוא שאל לאן בא לי ללכת וישר אמרתי לו שיש בית קפה ממש קרוב (Fאילו יללה בוא נסיים מהר את הפגישה שתוכל לא לראות אותי יותר) אבל הוא התעקש לסוע רחוק. והשאר הסטוריה. אגב הוא תפס צחוקים די רציניים כשכבר תיכננו את החתונה וסיפרתי לו את זה.

danaziv

New member
בליינדייט../images/Emo5.gif

אני יכולה לספור בקושי על כף יד אחת את הבליינדייטים שהיו לי,אני פשוט שונאת את הסיטואציה הכ"כ לא טבעית הזאת ותמיד הפחד שיבוא איזה מוטציה. למרות שבגילאים מסויימים אין דרכים כ"כ להכיר . בכל אופן היה אחד שאני זוכרת ,הוא היה אחרי נפילה של בליינדייט אחד או שניים אז החלטתי להפגש איתו ככה בדרך לאנשהו,הייתי כבר באוטו והוא אמר תעברי דרכי,בקיצור חיכיתי לו באוטו והוא הגיע וכבר מעבר לכביש כשראיתי אותו נשבעתי לעצמי שזה יהיה הבליינדייט האחרון. הוא התקרב לחלון ואני אפילו בשיא חוצפתי לא יצאתי לשיחת נימוס ,פשוט אמרתי לו שאני ממהרת וכשהוא שאל אם נדבר אז עניתי לו: "אז זהו שלא..." איזה מגעילה!!!

סיפור קטן

כשהייתי בת 16 יצאתי לבלינד דייט, הבחור חיכה לי ברכב, נכנסתי וחשכו עיניי!!! התחלנו לנסוע ואז הוא שאל אותי "לאן את רוצה לנסוע"? ואני ישר אמרתי "הביתה"... וזהו מאז לא רציתי לשמוע על בליינד דייטים!! מיכל

fila

New member
................................/images/Emo5.gif

אף פעם לא הייתי בבליינד דייט אין לי אומץ לדברים כאלה אבל כן קבעתי כמה פעמים ובסוף לא הלכתי. חוץ מפעם אחת שהתחושות שלי אמרו לי שעדיף שלא אלך כי דיברתי עם הבחור בטלפון והוא נשמע לי דביל טוטאלי שכנעתי את עצמי וקבעתי איתו בנהריה,הגעתי עם שתי חברות בבגדים שונים ממה שקבענו בטלפון ופשוט נעמדנו לידו ובחנו אותו מקרוב אחרי 3 שניות הסקתי מסקנות והלכתי משם אני לא יחלק מחמאות סתם אבל "מוטציה" זו מילה עדינה!

rinutza

New member
לי היה את הבליינדייט הכי קמצן בעולם

ולבחור היה המון אבל המון כסף. עזבו איך שהוא נראה, זה כבר שולי בכל הסיפור. הוא הגיע לאסוף אותי מההורים (לפני כמה שנים) באותו אמריקאי ענק ולבן - וגרתי אז בנתניה - הרגשה מאד לא נעימה להסתובב ברכב כזה באמצע נתניה. ונסענו לאלכסנדר שבדיוק פתחו ליד הים בנתניה. הבחור לא מצא חניה והתעקש לא להיכנס לחניון של המסעדה כי אם לא מגיעים ל-50 ש"ח אז צריך לשלם. אוקצור הסתובבנו כמעט חצי שעה ברכב הענק הזה עד שהתעצבנתי ואמרתי לו שיכנס לחניה ואני אשלם אותה. ואז התישבנו בחלק העליון של המסעדה שהיה מעין פאב-קפה והמלצרית אמרה שיש מינימום הזמנה לערב של 40 ש"ח סה"כ. אני הזמנתי איזה קוקטייל שעלה בסביבות ה-30 ש"ח ומה הוא אומר לי: איזה יופי עכשיו אני יכול להזמין רק סודה ונכסה את המינימום - לא למות ממנו? דיברנו קצת וכהשגיע החשבון, שאני ביקשתי די מהר הבחור לא זז מהמקום. ואני שתמיד מוציאה את הארנק, שילמתי וכשהמלצרית הגיעה עם העודף הבחור בלי בושה (ואני חושבת שברגע זה הלסת התחתונה שלי הגיעה לריצפה בערך) לוקח את העודף שלי ושם בארנק שלו ואומר שלמלצרית לא מגיע טיפ. מרוב הלם לא עניתי ורק רציתי לצאת משם. השיא היה בחניה, החשבון היה 44 ש"ח (מרוב הלם עד היום אני זוכרת) והבחור הנחמד מהחניה ביקש 14 ש"ח (הרי לא הגענו ל-50 ולכן צריך לשלם). אני כבר רציתי להוציא את הכסף והבחור מתחיל להתווכח שיוריד לו את מחיר החניה. בסוף מרוב יאוש הבחור מהחניה ויתר לו ושילמנו (אני כמובן) 7 ש"ח. כשהגענו להורים שלי, הוא עוצר ואומר לי "היה ממש אחלה נכון?" עניתי כמעט באלימות "ממש לא" ויצאתי מהאוטו. כמובן שלא שמעתי ממנו יותר (עד היום זה ממש מצער
).

שמופית

New member
בליינד דייט ../images/Emo11.gif

היו לי דווקא כמה, אבל המצחיק ביותר היה שיצאתי עם איזה בחור לבליינד דייט והיה נחמד אבל לא התפתח כלום מעבר.... אחרי איזה שלוש-ארבע שנים, הוא התקשר אלי שוב !!! הוא לא זכר אותי ואני לא זכרתי אותו ויצאנו שוב לבליינד דייט !!! לאותו מקום !!! ורק כשנפגשנו נזכרנו אחד בשני !!!
והיה עוד בליינד דייט מוזר, שדיברתי בטלפון עם בחור שגר במושב לידי והגיע למספר טלפון שלי בטעות. הוא רצה להיפגש אבל אני ידעתי מהשיחות איתו שלא מתאים לי ובסוף הוא שיכנע אותי, אבל הוא אמר שהיתה לו חברה שמטרידה אותו עדיין ולכן הוא רוצה להיפגש לפני שנצא ואז נחליט אם מתאים לנו או לא. הוא היה כזה שחצן ואני - רק תנו לי כאלה בשביל להוריד להם את האף ! הקיצר, הגעתי למקום שבו קבענו וחיכיתי לו באוטו. הוא הגיע עם הרכב שלו (משהו אמריקאי חדש ונוצץ), העיף בי מבט ואמר - אוקיי, נצא ? אז אמרתי לו - רגע, בוא נצא מהאוטו, נכיר... יצאנו מהאוטו ונעמדנו אחד מול השני והוא כזה בשיא ההתלהבות - טוב, נו אז לאן הולכים... ואני - לא הולכים לשום מקום. לא מתאים לי. והלכתי

אביבית1

New member
אמא שלי ארגנה לי בליינד דייט

היא הזמינה מישהו לחתונה של אחי והודיעה לי על זה באותו היום, המזל שלי שידיד שלי הגיע איתי לחתונה. כשהגענו לאולם אמא שלי הראתה לי אותו והתחלתי לצעוק עליה לפני כולם. הבחור משהו כמו 2 מטר גובה (בלי להגזים), שוקל איזה חצי טון, אומנם היו לו פנים יפיפיות אבל...... באותה תקופה (קצת אחרי הצבא) המשקל שלי הגיע ל-50 ק"ג!!! הוא הביא לי פרחים, וכל הערב הייתי צריכה להתחמק ממנו ונדבקתי לידיד שלי כמו קוץ בתחת. אבל... הפאנ´ץ ליין יום שישי אחד ישבנו אני, אביחי ואמא שלו ראינו את התוכנית ג´וקר ופתאום את מי אני רואה מתמודד? כן... את הגבוה השמן (נשאר אותו דבר), התחלתי לצחוק וסיפרתי לאביחי, אז הוא התקשר לאמא שלי וצחק עליה מה היא רצתה לסדר לבת שלה. והיום אני נשואה לבחור מקסים שהכרתי בבליינד דייט.

אביבית1

New member
אמא שלי ארגנה לי בליינד דייט

היא הזמינה מישהו לחתונה של אחי והודיעה לי על זה באותו היום, המזל שלי שידיד שלי הגיע איתי לחתונה. כשהגענו לאולם אמא שלי הראתה לי אותו והתחלתי לצעוק עליה לפני כולם. הבחור משהו כמו 2 מטר גובה (בלי להגזים), שוקל איזה חצי טון, אומנם היו לו פנים יפיפיות אבל...... באותה תקופה (קצת אחרי הצבא) המשקל שלי הגיע ל-50 ק"ג!!! הוא הביא לי פרחים, וכל הערב הייתי צריכה להתחמק ממנו ונדבקתי לידיד שלי כמו קוץ בתחת. אבל... הפאנ´ץ ליין יום שישי אחד ישבנו אני, אביחי ואמא שלו ראינו את התוכנית ג´וקר ופתאום את מי אני רואה מתמודד? כן... את הגבוה השמן (נשאר אותו דבר), התחלתי לצחוק וסיפרתי לאביחי, אז הוא התקשר לאמא שלי וצחק עליה מה היא רצתה לסדר לבת שלה. והיום אני נשואה לבחור מקסים שהכרתי בבליינד דייט.

אתי@

New member
שמופית את גדולה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

הכנסת לו בדיוק מה שהגיע לו...

שמופית

New member
כן ../images/Emo13.gif אם יש משהו שאני שונאת

זה אנשים שתופסים מעצמם כאילו לפחות חצי אלוהים... לכאלה זו פשוט מצווה להוריד את האף, ויפה שעה אחת קודם

הילית*

New member
סיפור אמיתי שקרה לחברה שלנו

פעם היא קבעה עם מישהו אצלה בדירה השכורה. הבחור הגיע עם מנת שוורמה, נוטף כולו ומלוכלך מטחינה... וכשהיא פתחה לו את הדלת הוא הסביר שהוא היה רעב...
דרך אגב אהבתי את כל הסיפורים שלכן...

נופר30

New member
היו כמה

לא משהו טראומטי מידי עם אחד יצאתי שנתיים ועם אחד התחתנתי אבל היו כמה שפשוט ישבתי ערב שלם ושאלתי מה אני עושה פה

למעלה