סתם שאלה...

eMiFrEaK

New member
סתם שאלה...../images/Emo104.gif

פשוט יצא לי לחשוב על זה הרבה בזמן האחרון... תגידו... מה אתם רוצים לעשות בצבא??? ג'ובניקים בקרייה או אולי משהו יותר אתגרי?? (לא שחס וחלילה יש לי בעיה עם ג'ובניקים.. =) )

חחח

יש לי עוד כמה שנים טובות עד לזה
והאמת?אני גם לא יודעת איזה אפשרויות יש..חחח.. העיקר לצאת קצת מהבית לפעמים, ו..אממ..זהו פחות או יותר

Dynamo1929

New member
סתם תשובה...../images/Emo65.gif

ת'אמת, ג'ובניק כנראה. אבל, אני רוצה גם לנסות להיות בעתודה, והכי טוב, אם יצא לי, זה תעודת ספורטאי מצטיין ואז אני בקושי אהיה בצבא.

eMiFrEaK

New member
אני אתחיל..

טוב... אמ.. זה נושא די רגיש אצלי.. כי כמה שזה ישמע מוזר.. אני מתה כבר להגיע לצבא.. וכמובן שרק קרבי... תאמת.. שקלתי.. כמה דברים.. לרמי"ת.... לוחמת רפואית מוטסת.. אחלה תפקיד.. התפקיד היחיד שפתוח לבנות ב669... אבל להתקבל לשם זה כבר סיפור אחר.. אולי פארמדיקית.. בכלל חשבתי לכיוון רפואת חירום.. ומצד שני בא לי אולי לוחמת קרקל.. התפקיד הכי קרבי לבנות שיכול להיות.. לא יודעת.. אני מתלבטת.. חח למען האמת הייתי הולכת בשימחה לאיזה סיירת.. אבל מה לעשות שנולדתי בת??

Dynamo1929

New member
אגב...

התפקיד היחיד שבטוח לבנות ב669... אממ... אני מקווה שהמספר לא מרמז על תנאי הקבלה...

tan4ka

New member
אני רוצה להיות קרבי .חיחיחי

או להיות עדותיאית אבל לא איזשהי מסכירה שתגיש קפה לדעתי זה סתם בזבוז זמן...

eMiFrEaK

New member
סליחה...

אני רוצה להבין!!! יש לך בעיה עם לסובב את הכפית בסיבוב השעון??????

tan4ka

New member
כן יש לי בעיה...

יש לי בעיה לסובב את הכפית כל היום... לא בשביל זה אני קורעת את התחת בבצפר כשאני לומדת 5 יח' כל מקצוע... אם כבר ללכת לצבא אז לעשות משהו לפי היכולת שלי..ותאמין לי היכולת שלי מעל לסובב את הכפית יום ולילה לך יש בעיה עם זה?

eMiFrEaK

New member
חחחחח חמודה...

טניצ'קה.... מישהי כאן רצינית היום יותר מדי.... קודם כל אני בת... תודה שאנשים טועים בזה כבר פעם שנייה היום.. אניצ'קה.. נעים מאוד.... =) ודבר השני אני הבנאדם האחרון שתהיה לו בעיה עם זה.. קרבי זה הכי אחותי! זה היה בציניות...

wasted years

New member
אני רוצה...

לחזור לגבעתי, לחזור על הגיבוש יחטיות ולהגיע לסיירת גבעתי. אני הכי רוצה שהלב שלי יחזור לתפקד בצורה נורמלית.

למעלה