פשוט יצא לי לחשוב על זה הרבה בזמן האחרון... תגידו... מה אתם רוצים לעשות בצבא??? ג'ובניקים בקרייה או אולי משהו יותר אתגרי?? (לא שחס וחלילה יש לי בעיה עם ג'ובניקים.. =) )
טוב... אמ.. זה נושא די רגיש אצלי.. כי כמה שזה ישמע מוזר.. אני מתה כבר להגיע לצבא.. וכמובן שרק קרבי... תאמת.. שקלתי.. כמה דברים.. לרמי"ת.... לוחמת רפואית מוטסת.. אחלה תפקיד.. התפקיד היחיד שפתוח לבנות ב669... אבל להתקבל לשם זה כבר סיפור אחר.. אולי פארמדיקית.. בכלל חשבתי לכיוון רפואת חירום.. ומצד שני בא לי אולי לוחמת קרקל.. התפקיד הכי קרבי לבנות שיכול להיות.. לא יודעת.. אני מתלבטת.. חח למען האמת הייתי הולכת בשימחה לאיזה סיירת.. אבל מה לעשות שנולדתי בת??
יש לי בעיה לסובב את הכפית כל היום... לא בשביל זה אני קורעת את התחת בבצפר כשאני לומדת 5 יח' כל מקצוע... אם כבר ללכת לצבא אז לעשות משהו לפי היכולת שלי..ותאמין לי היכולת שלי מעל לסובב את הכפית יום ולילה לך יש בעיה עם זה?
טניצ'קה.... מישהי כאן רצינית היום יותר מדי.... קודם כל אני בת... תודה שאנשים טועים בזה כבר פעם שנייה היום.. אניצ'קה.. נעים מאוד.... =) ודבר השני אני הבנאדם האחרון שתהיה לו בעיה עם זה.. קרבי זה הכי אחותי! זה היה בציניות...