סתם שאלה...

bariska

New member
אני רוצה

קצין כושר קרבי או איך שקוראים לזה...ההוא שבטירונות קורע לטירונים ת'תחת..חה חה חה(צחוק מרושע
)

Lara F

New member
וואו...

לשכת דוברי צה"ל או מודיעין חחח... אם בכלל יקבלו אותי...

חחחחחחח אני לא מאמינה

אני היחידה פה, שאין לה בעיה לסובב כפית בכיוון השעון. האמת, אני אשמח לזה!!חחחחחחח אני לא בנויה לדברים אחרים... חוצמזה אם צבא - אז רק בקריה!!

הייתי במיבחנים לדברים האלה

או ליתר דיוק לא רציתי להיות מדריך תירונים למראת שיכולתי. והייתי גם למיבחנים למודיעין מיבחנים מאוד קשים במשך 5 שעות [לא היתקבלתי] ולדובר צהל מיתקבלים אם יש לך חברים במערכת.

אבל רוב הסיכויים שאני אפול משם אז

אם לא...חובש קרבי או פראמדיק...משהו שקשור לרפואת חירום... פשוט גב' eMiFrEaK לקחה לי את כל המקצועות... בעיקרון גם לא תהיה לי בעיה להתקבל לעתודה...במיוחד הפסיכומטרי...בגלל שאני משתתף בפרוייקט "קידום נגישות להשכלה גבוהה בנגב" אז אני לוקח קורס רפואה באוניברסיטת בן גוריון...ויש לי כרטיס סטודנט צעיר...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif

מד"איסט?? אגב... גם אני הייתי אמורה לעשות משהו בסגנון רק באוניברסיטת ת"א... איך יש לך זמן??? אני גם ככה לחוצה מכל המוגברים המיותרים שלקחתי על עצמי... קורסים באוניברסיטה... צריך להקדיש לזה המון זמן והשקעה... כל הכבוד.. באמת!

תודה!

יש לי 3 מקצועות מוגברים (פיסיקה מחשבים וגיאוגרפיה) אני מדריך בצופים וחניך בקורס מד"א + כמובן ימי שישי בבן גוריון...

eMiFrEaK

New member
תגיד...

אז אתה עכשיו בתהליך של קורס 60?? שיהיה בהצלחה!! =) ושוב.. יפה..חחח אני משתגעת מביולוגיה כימיה וביוטכנולוגיה...לא יודעת איך הייתי מחזיקה מעמד עם עוד קורס... ועוד באוניברסיטה..

v o d k a

New member
זה אחד הנושאים שיושבים לי חזק בראש

ולא נפתרים עדיין... אבל במשהו אני בטוחה- אני לא הולכת להיות ג'ובניקית
מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לנצל את "הגאונות" שלי
בצבא ואם כבר צבא אז לתרום... עתודאית לא הולך איתי טוב כי אני לא מתכוונת להיות בארץ יותר מדיי זמן (בלי עין הרע
) אני פשוט רוצה לדעת את כל התפקידים שיש ומהם לבחור... בשביל זה אני מחכה לספרון המעפן הזה שגם ירמוז לי על הניקוד שלי בקבא\קבה (או איך שלא כותבים את זה...)

eMiFrEaK

New member
אגב עתודה...

מישהו פה קיבל את ההזמנה ליום הפתוח של העתודה באוניברסיטת ת"א??

Angel lips

New member
אני רוצה להיות מפקדת טירונים של

קרבי ואם לא יצא, גם מפקדת של גו'בניקים זה טוב

../images/Emo104.gifאני רוצה...

להגיע ליחידת המטאורולוגיה של חיל האוויר. אבל זה מקום שבלי פרוטקציות אין לך מה לנסות להגיע אליו אפילו. אז ויתרתי על הרעיון ואני אסתפק, כנראה, בתג השקסי להפליא של חיל המודיעין.

למעלה