סתם שאלה...

סתם שאלה...

לפי דעתכם.. מה יותר מתאים לבת.. ספטום או טראגוס
שמעתי הרבה אומרים שאלה העגילים הכי מגעילים על הפנים(+אוזניים) אבל לדעתי אלה זוג העגילים כימאט הכי יפה שיש...על הפנים(+אוזנים) אז מה דעתכם
מה יותר יפה...ומה אתם אומרים על כל עגיל

resputin

New member
הממ...

אני אישית לא אוהב עגילים על איזור האף. לא ספטום, אפילו לא נזם רגיל -אז אני לא אינדיקציה. (מה גם לי יש טראגוס, אז בכלל.) לדעתי זה תלוי לאדם ולפנים שלו, ולאוו דווקא למיניות שלו- כי ראיתי בחורות שיפה להם ספטום (כן, למרות שאני שונא את העגיל הזה), וראיתי אנשים עם טראגוס שזה פשוט לא מתאים להם. בקיצור? תלוי לפנים. :)

BloodyRose

New member
לפי דעתי..

טראגוס יותר יפה (אבל אנטי טראגוס יותר). גם אני לא ממש אוהבת פירסים באיזור האף, וזה לא משנה אם מדובר על בנים או בנות. חוצמזה, על כל אחד כל פירס נראה שונה. כמו שיש כאלה שעגיל בגבה מאוד יתאים להם וכאלה שעגיל בגבה מאוד לא יתאים להם. זה דבר מאוד אינדיוידואלי. בגדול, אני חושבת שטראגוס יותר יפה, בתור עגיל.

MaddyD

New member
שניהם

מדהימים. לכן בקרוב אצרף את הספטום לשורת הבודמודים שלי:) אבל לדעתי יש תכשיטים מסויימים שלא מתאימים לספטומים.. טבעות לחץ גדולות מידי ופרסות ארוכות לא מחמיאות, וקיפר בחוץ נראה כמו נזלת..|: אני אלך על טבעת לחץ קטנה.. ושתכנס שנת הלימודים אני אקנה לי קיפר

AndreaCorr ©

New member
לדעתי טראגוס הרבה יותר יפה

אף פעם לא אהבתי את הספטומים... לא לבנות ולא לבנים

‡NoK

New member
למה את כל כך מסתמכת על דיעות אחרים?

בסופו של דבר עושים מה שאוהבים, לא?
מה לדעתך יותר יפה? (זה הדבר היחיד שאת אמורה לשאול לפני שאת הולכת לסטודיו
) מצרפת תמונה שלי עם הספטום, עשיתי אותו למרות הסתייגות של המון אנשים סביבי מהסיבה הפשוטה, שהוא היה מאוד מאוד יפה בעיני

יאא..נוקי עושה קאמבאק לתפוז../images/Emo9.gif

ו...זה קודם כל..סתם שאלה..לדעתם מה יותר עדיף... ודבר שני..אני אוהבת את שני הפירסינגים האלה.. ואנלא יודעת מה לעשות קודם..
בקרוב אני באילת...ו...אני רוצה לעשות אחד מהם. לא ברור לי עדיין איזה

‡NoK

New member
אם את גרה באיזור המרכז,

לעשות פירסינג באילת הוא לא רעיון טוב כל כך. לפעמים קורה וצריך להגיע אל הפירסר בגלל סיבוך כלשהו, ומוטב שיהיה זה הפירסר שחורר אותך. גם הרבה יותר קשה לטפל בפירסינג במסירות כשרחוקים מהבית. אה כן, לעשות את שניהם במכה יהיה רעיון די רע.

אישכהו צודקת...

אבל אני נוסעת לשם לשבוע... סבתא של חברה שלי טסה לתקופת זמן ואני ועוד כמה באים לישמור על הבית אז חשבתי בזמן הזה... אני יעשה את אחד העגילים, לא את שניהם כי גם אין תקציב וגם אמרו פעם שזה דיי בעיתי לגוף "לאכל" את כל העצמים החדשים ואז התקופה שזה נירפא דיי מסובכת, משהו כזה. ובקשר לזה שזה לא קרוב לבית, אמת. אבל דווקא בגלל שאני לא בבית שבוע אני רוצה לעשות. יש כאן בעיה

‡NoK

New member
הממ

אכן בעייתי לגוף להחלים 2 פירסים במכה. זה לא עסק בריא מדי וגם סתם מעייף. סבלנות!
הרבה יותר נחמד לשות אותם במרווח, ולהינות מכל אחד מהם בכל פעם
ככה זה אצלי
לא הבנתי, למה את רוצה לעשות פירסינג דווקא כשאת רחוקה מהבית?

סליחה על ההפרעה...

אין שום דבר רע בלעשות כמה פירסינגים יחד... יש שאומרים שזה יותר בריא לגוף כי בעצם זה בפעם אחת הגוף ככה מקבל את השוק רק פעם אחת ויותר קל לו להחלים.

m.n

New member
לא נראה לי הגיוני...

השוק גדול מדיי ומקשה על ההחלמה. תחשבי שתקבלי גם דלקת עיניים וגם דלקת ריאות בבת אחת. סבבה את יכולה להגיד נו ממילא אני חולה אז מה זה כבר משנה אבל לכל מחלה יש את המאפיינים שלה ואת הקשיים שלה וזה מקשה על הגוף שלך להחלים ומקשה עלייך לטפל בעצמך לא חבל? וחוץ מזה בהחלט הרבה יותר כיף לעשות את הפירסינגים במרווח זמן גדול כדי להינות מכל אחד מהם בנפרד
(אמרה הילדה כשעשתה 4 פירסינגים שונים בחודשיים חחחח אל תיקחו דוגמא ממני!!!!)

MaddyD

New member
לאלא

הוא דווקא צודק. זה ממש תלוי בבנאדם. אבל הגיונית, הגוף מקבל את השוק פעם אחת, ואת שאר האנרגיה משקיע בהחלמה מלאה, במקום לחוות את השוק בפעמים שונות וכו'. אני נגד שני פירסינגס בו זמנית כי פשוט אין סיבה למהר..

הוא זו היא =))

שחוץ מזההיום ביקרתי את הספירסרית שלי והיא אמרה שאין הבדל בין לבין... כמו שאני אנוכי אמרתי ושכבר עדיף לעשות יחד.. =))

למעלה