סתם שאלה...

‡NoK

New member
ומה זה משנה אם תעשי את זה באילת?

הרי בכל מקרה תצטרכי להראות את פרצופך בבית מתישהו. חוץ מזה, את עוד לא בת 16...וחבל שתתני לחאפר שאיכפת לו רק מכספך ולא מהחוק, לחורר אותך. בקשר להחלמה של שני פירסים, כמו שכבר אמרו..מוטב לחלק את זה במרווח של כמה חודשים בין לבין. הגוף "חוטף שוק" שמשהו חודר אל גופו (פירסינג), וממהר להחלים אותו. כשמדובר בשניים, זה יותר קשה לו... מה שגורר החלמה איטית ובעייתית. לאן אתם ממהרים??

אז ככה...

אנלא הולכת לעשות 2 פירסינגים במכה,לא לוכחת את הסיכון הזה. חוץ מהעובדה שאין לי כסף. פירסינגים אצלי זאת אומנות,אז מה לעשות עד גיל 16 לחכות? זה כמו שבנאדם ירצה לצייר ויגידו לו לא,אתה קטן מדיי אז זה מה שיפריע לי, החוק? תאמיני לי שלמישטרה יש עבירות יותר גבוהות לפקח עליהם. ודווקא כאלה עבירות,לא ניראה לי. חוץ מהעובדה,זה אם אישור "הורים" כמו בלברט ובלשון שעשיתי אנלא הולכת למקום לא מפוקח שלא ידרוש אישור, אני יחפש מקום סטרילי, אם תעודות ממשרד הבריאות. ו...בקשר לשבוע...לפחות יהיה לי שבוע בלי שההורים יהיו לי עד הוריד שאני יוריד את העגיל ואני יוכל להיות איתו חופשי.

העניין עם ההורים

טיפשי! עזבי, באמת עזבי, אם ההורים לא מרשים זה יהיה סתם ביזבוז כסף.. עדיף לך לחכות קצת

ההורים שלי כבר ויתרו...

סתומרת... 4 עגילים עשיתי בלי האישור שלהם, ובלי רשותם. הם יכולים להגיד לי להוריד, אנלא יוריד, למה? זה הגוף שלי,ואני אוהבת את זה... לטראגוס שלי, חיכיתי המון. כבר אחרי החופש הגדול רציתי לעשות. ואז שכבר הייתה לי הזדמנות, עשיתי לברט במקום
ועכשיו, את הטראגוס
ונחזור לעסק. השאלה כאן היא לא אם לעשות או לא.. השאלה הכללית בשירשור, מה לדעתכם יותר יפה..

למעלה