זה מה שקורה שמשועממים ניתוח שירים של שרית חדד? ובכן...
B brotos New member 1/10/04 #1 ../images/Emo32.gif זה מה שקורה שמשועממים ניתוח שירים של שרית חדד? ובכן...
S shangri New member 5/10/04 #10 כרטיסים למופע היום בצוותא!!! אם מישהו מעוניין בכרטיס להופעה היום במחיר מוזל שיצור איתי קשר: שני - 0528677848
כרטיסים למופע היום בצוותא!!! אם מישהו מעוניין בכרטיס להופעה היום במחיר מוזל שיצור איתי קשר: שני - 0528677848
B berrya New member 5/10/04 #12 אם למישהו יש כרטיס לצוותא היום השגתי אחד משני תודה אני צריכה עוד כרטיס אם למישהו יש בבקשה שלחו לי במסר אישי או השאירו פה הודעה תודה
אם למישהו יש כרטיס לצוותא היום השגתי אחד משני תודה אני צריכה עוד כרטיס אם למישהו יש בבקשה שלחו לי במסר אישי או השאירו פה הודעה תודה
B brotos New member 1/10/04 #3 לפני שאתה רץ לנתח אותו כדאי לך להתוודע ליצירה המוקדמת של אלתרמן, ממנה הוא הושפע מאוד.
T The Albatross New member 1/10/04 #4 אתה כ"כ ציני שבא לי לבכות ../images/Emo6.gif ניטשה? בפורום שרית חדד? גדול!
T The Albatross New member 1/10/04 #6 אני חושב שכדאי עכשיו לעשות שינוי תדמית. תתחיל להעלות תמונות שלה וכאלה לפורום, כמו שהם רגילים. הם לא יבינו מאיפה זה בא.
אני חושב שכדאי עכשיו לעשות שינוי תדמית. תתחיל להעלות תמונות שלה וכאלה לפורום, כמו שהם רגילים. הם לא יבינו מאיפה זה בא.
B brotos New member 1/10/04 #7 תמונות של מי? ולמה? כל מה שהאנשים האלה רוצים היא קצת תרבות גבוהה, שכוללת ניתוחי שירים והעמדתם מול יצירות פילוסופיה קלאסיות. הרי אם ההגות הפוסט-מודרנית אומרת כי אין יותר הבדלים בין "גבוה" ל"נמוך", הרי שאין פסול בכך. טוב, את השיעמום זה בהחלט הפיג.
תמונות של מי? ולמה? כל מה שהאנשים האלה רוצים היא קצת תרבות גבוהה, שכוללת ניתוחי שירים והעמדתם מול יצירות פילוסופיה קלאסיות. הרי אם ההגות הפוסט-מודרנית אומרת כי אין יותר הבדלים בין "גבוה" ל"נמוך", הרי שאין פסול בכך. טוב, את השיעמום זה בהחלט הפיג.
F frikin shin New member 6/10/04 #15 בינג והאחרים../images/Emo26.gif כנסו לכאן.. סליחה שפתחתי הודעה חדשה אבל השרשור ההוא לא קופץ.
F frikin shin New member 6/10/04 #18 שאני מוגבלת? לא כל כך מצחיק... זה שאתם יודעים יותר ממני על פינק פלויד לא אומר שאתם הכי חכמים בעולם.
O One Echoe New member 6/10/04 #19 לא לא... א'-אני לא אמרתי לך מוגבלת... ב'-התכוונתי לקטע של לקרוא לשיר על המילים של ההתחלה שלו או בשם המילים המפורסמות שלו..
לא לא... א'-אני לא אמרתי לך מוגבלת... ב'-התכוונתי לקטע של לקרוא לשיר על המילים של ההתחלה שלו או בשם המילים המפורסמות שלו..
כ כרית סוריאליסטית New member 7/10/04 #21 אני בטוחה שזה לא היה אישי או רציני. וסתם מתוך סקרנות- לאיזה שיר התייחסת כ"דארק סייד אוף ד'ה מון"?