ולמי אכפת מה בינג חושב?
F frikin shin New member 7/10/04 #23 ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif Brain Damage סליחה, אבל כתבו פה dark side of the moon ולא ידעתי שזה אלבום שלם ומצאתי (במקור שאסור לדבר עליו ) את dark side of the moon בשם הזה ולא בתור אלבום...
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif Brain Damage סליחה, אבל כתבו פה dark side of the moon ולא ידעתי שזה אלבום שלם ומצאתי (במקור שאסור לדבר עליו ) את dark side of the moon בשם הזה ולא בתור אלבום...
O One Echoe New member 8/10/04 #24 אז בואי אני אסביר לך משהו... בגלל, ולכן, שמצאת במקום ההוא...(נו...ב...את יודעת ) שיר בשם...דארק סייד אוף דמון, זה אומר שלא כדאי לך לחפש במקומות כאלו שירים...כי הם מקומות לא אמינים ומזוייפים. ובכלל, אם כבר, אז אלבומים.
אז בואי אני אסביר לך משהו... בגלל, ולכן, שמצאת במקום ההוא...(נו...ב...את יודעת ) שיר בשם...דארק סייד אוף דמון, זה אומר שלא כדאי לך לחפש במקומות כאלו שירים...כי הם מקומות לא אמינים ומזוייפים. ובכלל, אם כבר, אז אלבומים.
ב בינג New member 18/10/04 #27 לא הבנת אותי נכון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=40830887
B brotos New member 8/10/04 #25 אה, אה, אה אני הכי חכם בעולם. (ולא, זו לא הערה תינוקית. את פשוט לא רואה טוב). אגב, מי שמוריד שירים מגיע לו שבינג יקלס אותו. כי בינג הוא כזה, שריף. בנג-בנג!
אה, אה, אה אני הכי חכם בעולם. (ולא, זו לא הערה תינוקית. את פשוט לא רואה טוב). אגב, מי שמוריד שירים מגיע לו שבינג יקלס אותו. כי בינג הוא כזה, שריף. בנג-בנג!
M melancholy man New member 6/10/04 #17 אם זה לא קופץ, אפשר לשרשר לאוף או לנצל שרשור קופץ אחר, זה ממש לא סיבה לפתוח הודעה חדשה. לא משנה לפעם הבאה
אם זה לא קופץ, אפשר לשרשר לאוף או לנצל שרשור קופץ אחר, זה ממש לא סיבה לפתוח הודעה חדשה. לא משנה לפעם הבאה
O One Echoe New member 8/10/04 #26 ../images/Emo32.gif אני בצ'אט... מי שכאן מוזמן להיכנס, למעלה בקישורים, יש כפתור "צ'אט טיוי " פשוט לוחצים, וזה נכנס לבד. אני מחכה שם איזה 20 דקות..אם אף אחד לא ייכנס אני יוצא
../images/Emo32.gif אני בצ'אט... מי שכאן מוזמן להיכנס, למעלה בקישורים, יש כפתור "צ'אט טיוי " פשוט לוחצים, וזה נכנס לבד. אני מחכה שם איזה 20 דקות..אם אף אחד לא ייכנס אני יוצא